Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 06, 2025, 23:42:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - август 2014  (Прочетена 72771 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: август 11, 2014, 20:20:51 »

Добър вечер, от мен!
Аз докато стигна до темата и то се стъмни.
Панди, ти щом обикаляш вече и навън, значи си доста по-добре, а дано в най-скоро време и да си напълно здрава. Аз не знам вирус ли има или какво, ама вчера баща ми го болеше гърлото, а днес вече и мен, а майка има температура и нещо корема май я мъчи.
Менианте, това че ти харесва толкова много е страхотно! Пожелавам ти след курса, да подпишеш договор и да ти доставя все толкова удоволствие, това с което се занимаваш!
Днеска нещо, много пусто тука къде сте пенсии?!?  girl_wink
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

« Отговор #91 -: август 12, 2014, 07:47:30 »

Привет и от мен! Отдавна не съм се разписвала, опитвам се да ви чета доколкото мога, но не винаги смогвам  pardon

Панди, радвам се, че се възстановяваш, дано приключиш с тези здравословни мъки, че това е най-неприятното!

menyanthe, звучи супер, че си толкова вглъбена в програмирането, аз работя с програмисти ежедневно (е откакто съм в отпуск преди майчинството спрях де, но до скоро това правех) и много се разбираме и знам какво е да си запален по писането на код и да си вдъхновен от това!  Bravo

ratatui, не се разболявай, моля! ММ също е настинал и само ми подсмърча и кашля наоколо, дано ние успеем да се запазим здрави с беба.

Аз откакто съм отпуск вкъщи си намирам повече работа отколкото докато бях на работа! Всеки ден си правя график за деня със задачки и отмятам. Днес започвам с прането на бебешки дрехи и подредбата после в скрина на бебка в нейната стая. Ще идват да слагат и една щора на балконската врата пак в нейната стая, чакам си и доставката на прясно мляко да го заквася и довечера съм на среща пък с други бременни да си бърборим за нещата, които ни вълнуват, за да не "надуваме главите" на близките хора около нас с тези неща твърде много  blum

Пожелавам ви весел и спорен вторник, мили дами!

Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #92 -: август 12, 2014, 09:01:06 »

Привет и от мен!
Панди, този кош не е ли да се сложи в него пералнята crazy? Или е по- малък? То наистина в страничната снимка е показано, че се слагат дрехи, ама знам ли....Поне аз съм го възприемала като кош  за пералня, а не за дрехи /хихи, голям резил nea/. Ние над пералнята имаме монтиран бойлер, а и "помещението" е част от банята, та хич нямаме място за мръсните дрехи. Използвам един голям леген, който така или иначе заема място. Преди 10-тина години, когато още нямаше такива красоти и аз луднах по един сгъваем кош, ама сега го ползвам за събиране на дрехи за гладене. Голямо изкушение са тези нещица...Аз онзи ден в Кауфланд дадох 19лв. за стикери, моливи и боички. Те ще ми трябват служебно, ама чак ми е жал да си ги давам, толкова са шаренки и сладички.
menyanthe , чак ти завиждам, че учиш good. Ти си нашата гордост, пак го казвам. С две малки деца, толкова много домакинска работа, пък и труден материал, браво! Аз разбрах, че вече имаш и подписан договор, нали? На мен ми е топло и направо ми се размеква мозъкът сега, но към есента съм си намяркала две - три неща за учене.
scilla, това ти е най- хубавото време. Радвам се с теб, голямо удоволствие е да подреждаш и да мислиш само в бъдеще време.
Хехе, аз плътно съм в сегашно време и то хич не ми стига....Искам да избутам служебните ангажименти и да мога да обърна внимание на РД на Маминото детенце Wink.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: август 12, 2014, 10:52:00 »

То този договор не е за работа, а за самия курс. smile Има още време до другия договор.  pardon
А домакинската работа - не съм много стриктна в изпълнението й.  blush
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: август 12, 2014, 15:01:10 »

здравейте  danceg

благодаря ви на всички, че сте толкова мили  give_rose give_rose give_rose
аз се връщам от конролен преглед и съм в много добро настроение, защото казаха, че лимфните възли се прибират и ще се изчака с биопсията smile

svekarva, поздрави на маминото детенце (Николчо ли се казва или просто така), днес ли е РД или от рано почва подготовката?

scilla, аз с такъв интерес, ви чера бебешките теми, вече никой не ми надува главата с тези неща, оказаха се много интересни и не така банални както ги мислех преди smile да си изкараш една много весела седенка smile

ratatui, стискам палци бързо да оздравявате всички у вас  give_rose

menyanthe, и аз ти се радвам много за желанието за учене паралелно с двете слънчица  good
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: август 12, 2014, 15:03:09 »

айде все по -хубави вести да имате всички от днес натам.аз се крия от жегата и отивам на физиотерапия за ухото- не че действа особено , ама пък какви хубави рехабилитатори имаааа pardon

Много се радвам че ще изчакат с биопсията, пандич smile

Активен
svekarva

« Отговор #96 -: август 12, 2014, 15:17:06 »

О, Еми Щъркелова, от твоите уста - в Божиите уши, дето се вика. Ама и от теб хубави вести да има, че ти минава ухото. Тез рехабилитатори пипат ли те, или ти включват разни инсталации Wink. Аз ходех на физиотерапия за сливиците и само ми отваряха устата за да ми напъхат една тръба. После не можех да говоря сума време, схващаше ми се ченето от много зеене smile
Панди, само така! Дано се размине биопсията изобщо good Маминото детенце не се казва Николчо, но в момента е подобно търтейче. РД има на 21-ви, но то не остана много време. Освен това му идват разни приумици неизпълними, а аз дето много се перя че здраво им стискам юздите на момците, още малко и ще се размажа, че да му угодя. Вече почна да ми става мъчно, че заминава след две седмици и кой знае кога пак ще си дойде. cray
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #97 -: август 12, 2014, 15:39:05 »

Оф Свеки, тъжно е
Моята майчица и тя постоянно плачеше, сега знам какво и е на жената, вече като майка всичко изглежда толкова различно.

Пандичке, много се радвам мила, дано да се размине биопсията.

Аз обаче за първи път чувам за физиотерапия на сливици и уши  blush. Мислех че е само за мускули, бях на терапия след бременността за задника и правех доста упражнения, та сега съм в шах.

Активен
mariola85
Гост
« Отговор #98 -: август 12, 2014, 15:52:14 »

Хайде и аз да се разпиша  Girl_hide

Напоследък ме е налегнал такъв мързел че даже вкъщи и чинии ме мързи да измия...

Панде много се радвам че си по-добре blush

Еми и аз за първи път чувам на ушите терапия какво ти правят?

Ние да се похвалим най-накрая наехме майстори за апартамента и скоро ще започваме и с ремонта. Най-щастлива съм обаче че наехме дизайнер за кухнята и хола, който ще ни направи кухнята и секцията, дето казва той мебелите трябва да си говорят  yahoo. За кухнята съм най-развълнувана защото видяхме какви чудеса е направил при приятели, с малки джаджи, всичко е изпипано до последен детайл, няма не използвано пространство  good

Ето това е фирмата, има много преди и след снимки

https://www.facebook.com/alternativepointstudio

Миленката не се е ли върнала от море вече?

Хайде лек ви ден на всички, аз ще си хапна малко диня  blum
Активен
svekarva

« Отговор #99 -: август 12, 2014, 16:13:35 »

mariola85 , направо си е дизайнерска работа това...Снимките показват чудеса от храброст, пък и щом си го видяла "на живо", просто няма съмнение, че са добри. Аз с удоволствие  ще поразгледам подробно пак.
Ами има и за сливици физиотерапия Wink. Не ме караха да ги мърдам, нито ми правеха масажи funnytooth, просто ми правеха нагревки. Облъчваха ме и с ултравиолетови лъчи, да трепят бубите, предизвикващи поредица от гнойни ангини.  smile.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #100 -: август 12, 2014, 17:18:30 »

Момичетааааа, върнах сееееее smile

Признавам не съм чела какво се случва във форума, но сега започвам да наваксвам smile
При мен -  изкарахме уникална почивка, много хубаво време, обиколихме много плажове - абе въобще страхотно си изкарахме.
иииии....

Другата седмица започвам нова работа! yahoo yahoo yahoo Одобриха ме, предложиха ми супер условия и почвам другата седмица smile Юпиииииииии

Сега започвам да чета как сте вие kiss2
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: август 12, 2014, 18:00:42 »

момичета, то така му вика УНГ-то, но реално за мен това са си едновремешните нагревки- но с магнити и после с лазер процедура. smile
СВекс, този рехабилитатор не ме пипа, ама ми се ще- те там всичките са от НСА и са божества в тела, а този и в лице, пък и кротък бре... pardon Слагат ти два уреда покрай ушите , навиват ти таймер и бегат. Само ми се усмихва като влиза при мен или като се маха, ама няма лошо. хаха
аз сливици няма, за нещастие , то оттам тръгнаха хроничните грижи.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: август 12, 2014, 23:16:36 »

milenkata, честито! Страхотни новини!

Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #103 -: август 13, 2014, 08:23:36 »

Здравейте.
Аз вчера прекарах цял ден при баба и правихме сладко от праскови и банани.  heart Зарадвах ги малко с дядо с присъствието си, че не много време ми остава да ги виждам. А в петък заминаваме за Предел. Много съм щастлива, че най-накрая и аз отивам някъде на почивка - огромна отпуска, а не много време и възможност да отида някъде ми се получи този път. Другата седмица пак постъпвам на склада. А и трябва да уча, че имам изпит на 29 август. Три учебника, писани преди 2000-та година, ме очакват нетърпеливо, само ги гледам, чета по малко в очакване да стигна до "същината", но нея я няма. Трябва да се стегна да ги назубря, че нямам никакво време!

menyanthe, браво на теб, момиче. Много се радвам, че се чувстваш на мястото си и си удовлетворена от това, което правиш.

emmmmmy, бързо да се оправяш......или пък не, щом усмивките ти доставят такава радост. Xixixi

milenkata, супер!!! Ето - всичко си идва на мястото. След притесненията, почивката ти  донесла уникални емоции и нов старт за една позитивна и удовлетворяваща среда. Желая ти приятелства в новия колектив!  heart

mariola85, действайте с ремонта, успех! А ние ще чакаме снимки да усетим и ние енергията.  tease

pandapanda, ех, най-накрая и ти да се похвалиш с добри новини. Да се разминава биопсията, а ти да си си здрава и силна!!! beating

svekarva, какво подготвяш за рождения ден? smile

Активен
mariola85
Гост
« Отговор #104 -: август 13, 2014, 08:57:42 »

Привет и от мен smile

Да ви почерпя една диня, напоследък само това ми се яде, та вижте и пица можело да се прави хаха. егаси жегата е значи, който мрънкаше че е дъжд само сега да не се оплаква.... Свекс при вас днес гледах ще е 37 градуса  shok

milenkata а такаа бравооо  Bravo да ти е честито! Каза ли на настоящата работа? Как реагираха? Нали трябва да се дава 1 месечно предизвестие или се споразумяхте?

nadelina88 хубаво да си изкарате на почивката  good

emmmmmy ах ти палавницеее  tease
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: