Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
май 06, 2025, 23:42:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - август 2014
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
14
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - август 2014 (Прочетена 72771 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Месечна тема - август 2014
«
Отговор #90 -:
август 11, 2014, 20:20:51 »
Добър вечер, от мен!
Аз докато стигна до темата и то се стъмни.
Панди, ти щом обикаляш вече и навън, значи си доста по-добре, а дано в най-скоро време и да си напълно здрава. Аз не знам вирус ли има или какво, ама вчера баща ми го болеше гърлото, а днес вече и мен, а майка има температура и нещо корема май я мъчи.
Менианте, това че ти харесва толкова много е страхотно! Пожелавам ти след курса, да подпишеш договор и да ти доставя все толкова удоволствие, това с което се занимаваш!
Днеска нещо, много пусто тука къде сте пенсии?!?
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #91 -:
август 12, 2014, 07:47:30 »
Привет и от мен! Отдавна не съм се разписвала, опитвам се да ви чета доколкото мога, но не винаги смогвам
Панди
, радвам се, че се възстановяваш, дано приключиш с тези здравословни мъки, че това е най-неприятното!
menyanthe
, звучи супер, че си толкова вглъбена в програмирането, аз работя с програмисти ежедневно (е откакто съм в отпуск преди майчинството спрях де, но до скоро това правех) и много се разбираме и знам какво е да си запален по писането на код и да си вдъхновен от това!
ratatui
, не се разболявай, моля! ММ също е настинал и само ми подсмърча и кашля наоколо, дано ние успеем да се запазим здрави с беба.
Аз откакто съм отпуск вкъщи си намирам повече работа отколкото докато бях на работа! Всеки ден си правя график за деня със задачки и отмятам. Днес започвам с прането на бебешки дрехи и подредбата после в скрина на бебка в нейната стая. Ще идват да слагат и една щора на балконската врата пак в нейната стая, чакам си и доставката на прясно мляко да го заквася и довечера съм на среща пък с други бременни да си бърборим за нещата, които ни вълнуват, за да не "надуваме главите" на близките хора около нас с тези неща твърде много
Пожелавам ви весел и спорен вторник, мили дами!
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #92 -:
август 12, 2014, 09:01:06 »
Привет и от мен!
Панди
, този кош не е ли да се сложи в него пералнята
? Или е по- малък? То наистина в страничната снимка е показано, че се слагат дрехи, ама знам ли....Поне аз съм го възприемала като кош за пералня, а не за дрехи /хихи, голям резил
/. Ние над пералнята имаме монтиран бойлер, а и "помещението" е част от банята, та хич нямаме място за мръсните дрехи. Използвам един голям леген, който така или иначе заема място. Преди 10-тина години, когато още нямаше такива красоти и аз луднах по един сгъваем кош, ама сега го ползвам за събиране на дрехи за гладене. Голямо изкушение са тези нещица...Аз онзи ден в Кауфланд дадох 19лв. за стикери, моливи и боички. Те ще ми трябват служебно, ама чак ми е жал да си ги давам, толкова са шаренки и сладички.
menyanthe
, чак ти завиждам, че учиш
. Ти си нашата гордост, пак го казвам. С две малки деца, толкова много домакинска работа, пък и труден материал, браво! Аз разбрах, че вече имаш и подписан договор, нали? На мен ми е топло и направо ми се размеква мозъкът сега, но към есента съм си намяркала две - три неща за учене.
scilla
, това ти е най- хубавото време. Радвам се с теб, голямо удоволствие е да подреждаш и да мислиш само в бъдеще време.
Хехе, аз плътно съм в сегашно време и то хич не ми стига....Искам да избутам служебните ангажименти и да мога да обърна внимание на РД на
Маминото детенце
.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #93 -:
август 12, 2014, 10:52:00 »
То този договор не е за работа, а за самия курс.
Има още време до другия договор.
А домакинската работа - не съм много стриктна в изпълнението й.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #94 -:
август 12, 2014, 15:01:10 »
здравейте
благодаря ви на всички, че сте толкова мили
аз се връщам от конролен преглед и съм в много добро настроение, защото казаха, че лимфните възли се прибират и ще се изчака с биопсията
svekarva
, поздрави на маминото детенце (Николчо ли се казва или просто така), днес ли е РД или от рано почва подготовката?
scilla
, аз с такъв интерес, ви чера бебешките теми, вече никой не ми надува главата с тези неща, оказаха се много интересни и не така банални както ги мислех преди
да си изкараш една много весела седенка
ratatui
, стискам палци бързо да оздравявате всички у вас
menyanthe
, и аз ти се радвам много за желанието за учене паралелно с двете слънчица
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #95 -:
август 12, 2014, 15:03:09 »
айде все по -хубави вести да имате всички от днес натам.аз се крия от жегата и отивам на физиотерапия за ухото- не че действа особено , ама пък какви хубави рехабилитатори имаааа
Много се радвам че ще изчакат с биопсията, пандич
Активен
svekarva
«
Отговор #96 -:
август 12, 2014, 15:17:06 »
О,
Еми Щъркелова
, от твоите уста - в Божиите уши, дето се вика. Ама и от теб хубави вести да има, че ти минава ухото. Тез рехабилитатори пипат ли те, или ти включват разни инсталации
. Аз ходех на физиотерапия за сливиците и само ми отваряха устата за да ми напъхат една тръба. После не можех да говоря сума време, схващаше ми се ченето от много зеене
Панди
, само така! Дано се размине биопсията изобщо
Маминото детенце не се казва Николчо, но в момента е подобно търтейче. РД има на 21-ви, но то не остана много време. Освен това му идват разни приумици неизпълними, а аз дето много се перя че здраво им стискам юздите на момците, още малко и ще се размажа, че да му угодя. Вече почна да ми става мъчно, че заминава след две седмици и кой знае кога пак ще си дойде.
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #97 -:
август 12, 2014, 15:39:05 »
Оф Свеки, тъжно е
Моята майчица и тя постоянно плачеше, сега знам какво и е на жената, вече като майка всичко изглежда толкова различно.
Пандичке, много се радвам мила, дано да се размине биопсията.
Аз обаче за първи път чувам за физиотерапия на сливици и уши
. Мислех че е само за мускули, бях на терапия след бременността за задника и правех доста упражнения, та сега съм в шах.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #98 -:
август 12, 2014, 15:52:14 »
Хайде и аз да се разпиша
Напоследък ме е налегнал такъв мързел че даже вкъщи и чинии ме мързи да измия...
Панде
много се радвам че си по-добре
Еми
и аз за първи път чувам на ушите терапия какво ти правят?
Ние да се похвалим най-накрая наехме майстори за апартамента и скоро ще започваме и с ремонта. Най-щастлива съм обаче че наехме дизайнер за кухнята и хола, който ще ни направи кухнята и секцията, дето казва той мебелите трябва да си говорят
. За кухнята съм най-развълнувана защото видяхме какви чудеса е направил при приятели, с малки джаджи, всичко е изпипано до последен детайл, няма не използвано пространство
Ето това е фирмата, има много преди и след снимки
https://www.facebook.com/alternativepointstudio
Миленката не се е ли върнала от море вече?
Хайде лек ви ден на всички, аз ще си хапна малко диня
Активен
svekarva
«
Отговор #99 -:
август 12, 2014, 16:13:35 »
mariola85
, направо си е дизайнерска работа това...Снимките показват чудеса от храброст, пък и щом си го видяла "на живо", просто няма съмнение, че са добри. Аз с удоволствие ще поразгледам подробно пак.
Ами има и за сливици физиотерапия
. Не ме караха да ги мърдам, нито ми правеха масажи
, просто ми правеха нагревки. Облъчваха ме и с ултравиолетови лъчи, да трепят бубите, предизвикващи поредица от гнойни ангини.
.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #100 -:
август 12, 2014, 17:18:30 »
Момичетааааа, върнах сееееее
Признавам не съм чела какво се случва във форума, но сега започвам да наваксвам
При мен - изкарахме уникална почивка, много хубаво време, обиколихме много плажове - абе въобще страхотно си изкарахме.
иииии....
Другата седмица започвам нова работа!
Одобриха ме, предложиха ми супер условия и почвам другата седмица
Юпиииииииии
Сега започвам да чета как сте вие
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #101 -:
август 12, 2014, 18:00:42 »
момичета, то така му вика УНГ-то, но реално за мен това са си едновремешните нагревки- но с магнити и после с лазер процедура.
СВекс, този рехабилитатор не ме пипа, ама ми се ще- те там всичките са от НСА и са божества в тела, а този и в лице, пък и кротък бре...
Слагат ти два уреда покрай ушите , навиват ти таймер и бегат. Само ми се усмихва като влиза при мен или като се маха, ама няма лошо. хаха
аз сливици няма, за нещастие , то оттам тръгнаха хроничните грижи.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #102 -:
август 12, 2014, 23:16:36 »
milenkata, честито! Страхотни новини!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #103 -:
август 13, 2014, 08:23:36 »
Здравейте.
Аз вчера прекарах цял ден при баба и правихме сладко от праскови и банани.
Зарадвах ги малко с дядо с присъствието си, че не много време ми остава да ги виждам. А в петък заминаваме за Предел. Много съм щастлива, че най-накрая и аз отивам някъде на почивка - огромна отпуска, а не много време и възможност да отида някъде ми се получи този път. Другата седмица пак постъпвам на склада. А и трябва да уча, че имам изпит на 29 август. Три учебника, писани преди 2000-та година, ме очакват нетърпеливо, само ги гледам, чета по малко в очакване да стигна до "същината", но нея я няма. Трябва да се стегна да ги назубря, че нямам никакво време!
menyanthe
, браво на теб, момиче. Много се радвам, че се чувстваш на мястото си и си удовлетворена от това, което правиш.
emmmmmy
, бързо да се оправяш......или пък не, щом усмивките ти доставят такава радост.
milenkata
, супер!!! Ето - всичко си идва на мястото. След притесненията, почивката ти донесла уникални емоции и нов старт за една позитивна и удовлетворяваща среда. Желая ти приятелства в новия колектив!
mariola85
, действайте с ремонта, успех! А ние ще чакаме снимки да усетим и ние енергията.
pandapanda
, ех, най-накрая и ти да се похвалиш с добри новини. Да се разминава биопсията, а ти да си си здрава и силна!!!
svekarva
, какво подготвяш за рождения ден?
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #104 -:
август 13, 2014, 08:57:42 »
Привет и от мен
Да ви почерпя една диня, напоследък само това ми се яде, та вижте и пица можело да се прави хаха. егаси жегата е значи, който мрънкаше че е дъжд само сега да не се оплаква.... Свекс при вас днес гледах ще е 37 градуса
milenkata
а такаа бравооо
да ти е честито! Каза ли на настоящата работа? Как реагираха? Нали трябва да се дава 1 месечно предизвестие или се споразумяхте?
nadelina88
хубаво да си изкарате на почивката
emmmmmy
ах ти палавницеее
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7