Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 18:36:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на lorka88 31.05.2014
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на lorka88 31.05.2014 (Прочетена 49747 пъти)
stelkkka
Ентусиаст
Публикации: 122
Re:Сватбата на lorka88 31.05.2014
«
Отговор #60 -:
май 19, 2014, 20:55:46 »
Aу Лоркa,ще ни измъчиш докрaй
тaкa трябвa.A зa пaртито-aми остaвaм безмълвнa,имaш чудесни , креaтивни и верни приятелки.Нaистинa пaрти-мечтa!!!
Активен
Po3u
Ентусиаст
Публикации: 82
«
Отговор #61 -:
май 19, 2014, 21:20:18 »
Лелеееее, това парти е било ВЕЛИКО!!!
БРАВО!
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #62 -:
май 20, 2014, 06:08:55 »
Леле Лорка, това е било канене един път! Даже малко ти завидях, че ние нашите дистанционно ги поканихме, ама и двамата не живеят в страната, единият не е и българин, та нямаше да се получи такова нещо
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #63 -:
май 20, 2014, 08:10:07 »
Лорка, супер е било партито!
Браво на приятелките ти, които са го организирали, и на всички останали, че са били сериозни и са дошли всички! Голяма компания сте били, което е направило партито още по-забавно. Доста интересни забавления са ти измислили и различни, което до края не те е оставило да си помислиш, че това е края - изненадите не свършват и те държат в напрежение.
П.П. Още едно съвпадение между нас - и ние имаме такава табела "Stop the party is here".
Активен
Desislava
Сватбар
Публикации: 219
«
Отговор #64 -:
май 20, 2014, 11:02:32 »
Ехеее страхотни изненади са ти организирали
направо ми се доприиска и на мен вече
Активен
Vikito_19
Сватбар
«
Отговор #65 -:
май 20, 2014, 13:18:20 »
Аз няма да имам моминско парти и вече маааааалко съжалявам
Страхотни приятелки имаш
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614
«
Отговор #66 -:
май 20, 2014, 13:24:43 »
Леле, страхотни приятелки си имаш! Направо човек да ти завиди
Пренесох се в обстановката с този хубав разказ
Аз сигурно няма да имам парти...
Активен
lorka88
Сватбар
«
Отговор #67 -:
май 20, 2014, 16:46:02 »
Благодаря ви момичета, наистина са страхотни приятелките ми и ме направиха много щастлива
Вики и Фели, защо няма да имате? Аз също не държах да имам, но сега е най-хубавия ми спомен
Намекнете си на приятелките и оставете нещата в техни ръце...може да останете изненадани
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #68 -:
май 20, 2014, 20:12:31 »
Браво за прекрасното моминско парти! Снимките са много готини!
Активен
Shide
Сватбар
Публикации: 163
«
Отговор #69 -:
май 20, 2014, 21:25:57 »
Чудесно моминско парти! Страхотни приятелки! Моите казаха, че ще се погрижат, но мен е много трудно да ме изненада човек, та да видим
чакаме още снимки
Активен
lorka88
Сватбар
«
Отговор #70 -:
май 23, 2014, 20:59:32 »
Здравейте
Малко нямах време тези дни..дойдоха ми снимките от фотосесията, ама са големички и не мога толкова да ги смаля..ето успях една и ви пускам и линкче ако ви е интересно
http://secure.smilebox.com/ecom/openTheBox?sendevent=4e4441314e7a55774d6a493d0d0a&blogview=true&campaign=blog_playback_link&partner=smileboxm
IMG_4092.jpg
(63.52 KB, 240x342 - видяно 2336 пъти.)
Активен
lorka88
Сватбар
«
Отговор #71 -:
май 23, 2014, 21:20:10 »
Иначе ми се отказаха 3-ма души от сватбата и днес звъняхме в хотела и ресторанта да променим бройката...управителката на ресторанта ми лази изключително много по нервите, но се опитвам да се въздържам, за да не ни прецака сватбата... Не я знам колко е луда.. Поначало не е супер мила, а според мен не е в позиция да не е..и днес като чух какво е казала на приятеля ми побеснях...поначало тя преди ни беше пратила едни примери менюта и цените им и ние като си избрахме, променихме само 1 предястие с друго...и понеже уговаряхме и вегетериански менюта и разни други неща и аз и върнах в мейла, който тя ми беше пратила, кое избираме последно и имах разни въпроси и я питах и за куверта, нали е същата цената..и тя ми отговори някакъв супер сух мейл, в който беше изредено точка по точка отговорите на въпросите ми, ама дори не в изречение а просто отговори и тогава цената на менюто беше с 1 лв. повече...и аз я питах на какво се дължи, защото отдолу се виждаше тя какво ми е писала предния път и тя 10 дена не отговори и накрая приятеля ми й се обади и тя каза, че предния път се е била объркала и това е цената, че даже била и с някакви стотинки отгоре,ама тя не ни ги брояла...Аз по принцип много държа всичко да е точно и ясно предварително, да няма неприятни изненади, условията да се казват изцяло и т.н...не виждам смисъл в това да се правиш на ударен после и да си усложняваш нещата..та считам, че при положение че ни посочва ралична цена и това се вижда черно на бяло, беше редно да обясни сама, че се е объркала, че нещо е поскъпнало, или каквото си поиска, но просто нещо да каже..както и да е..не беше проблем единия лев, но нещо много ме притеснява тази жена..и днес като е звъннал приятеля ми, я е питал и други неща, нали както бяхме говорили може да останем в ресторанта до 3 ако решим и тя казала " Ами да...то по принцип наем за залата не се плаща само ако куверта е с един лев повече отколкото е вашия, ама айде, нали съм ви обещала, пък и като знам за 1 лев какъв проблем направихте, представям си ако ви кажа сега такова нещо какво ще стане..така че и оувъртайм няма да ви взимам, нали съм ви обещала" и такава леко през смях говорела....лелеееееееееееее...откачих!! Както си бях на работа и като го чух това, просто усетих как се разтреперах...ние досега ВЪОБЩЕ не сме говорили за наем на зала, гласим всичко от 9 месеца и ресторанта беше първото, което бяхме избрали, след като бяхме проучили условията тазбира се..и тя сега ми говори все едно ни е направила някаква услуга, и нещо си ни била "обещала" и с някаква насмешка...
Нямам думи....аз бях разказвала май, че ние в началото дори си бяхме избрали и запазили друга дата (14.06) и един ден тя ни се обади и каза, че ще имат някакво мега събитие с някаква турагенция на тази дата и "се налага или да си сменим датата или да си изберем друг ресторант" ...още тогава се видя колко им пука, аз не мога да повярвам, че е възможно такова отношение към клиент....Добре, че младоженеца като никога не е реагирал на думите и, защото пък не искам нещо да стане скандал и 1 седмица преди сватбата да ми каже да си търсим друг ресторант..обаче много се ядосах! Това, че искам нещата да са ясни и точно определени, не ме прави по нисшестояща от нея, че да ми говори с някаква подигравка...
Активен
jully777
Ентусиаст
обичана и обичаща
«
Отговор #72 -:
май 24, 2014, 04:32:55 »
Лорка, много неприятна история, представям си какво ти е като знам на мен колко са ми опънати нервите вече от глупости. Опитай се да не се ядосваш на тази...уж управителка. Не знам как го мислят тия хора, но клиенти така не се печелят! Надявам се на сватбата ви всичко да е наред и да няма неприятни изненади
Активен
Vikito_19
Сватбар
«
Отговор #73 -:
май 24, 2014, 08:03:28 »
Дааааааааа - хора всякакви.
Мисля, че решението ти да си замълчиш за сега е много правилно.
Никога не бих те посъветвала това, но сватбата е само след седмица
Аз си имам правило за такива случаи, което се опитвам да не нарушавам - но има и изключения, в момента при теб нещата са така.
Много може да се изпише за некоректни, нагли, безотговорни хора. Важно е как ние отговаряме на постъпките им, какво им позволяваме и най-важното не трябва да отминаваме такива случки с "да мине и повече няма да го/я видя".
Лори, надявам се че управителката няма да се изложи и сватбата ще бъде супер - ще разказваш после. Ти се опитай да не се ядосваш за по-дребни неща - нека си говори левче, две нейна работа /важното е, че е съгласна да спази обещанието си/, след като за нея това не са пари най-много да Ви спести пари и да остане без бакшиш.
Хубаво е след това да напишеш впечатления в черен или бял списък и да ни разкажеш за този ресторант и хотел.
За информация на бъдещи "клиенти"
Но пак казвам, според мен нещата ще са наред
Активен
lorka88
Сватбар
«
Отговор #74 -:
май 24, 2014, 09:38:37 »
Благодаря jully, и аз така се надявам
Поне явно сме й взели страха, така че предполагам, че едва ли ще й хрумнат други "изненади", но дано поне обслужването е на ниво и направят нещата, които сме се разбрали..Иначе местоположението на ресторанта е страхотно, защото хотелът е на първа линия на морето и плажът е буквално под прозорците на ресторанта..това е единствената причина да държа да е там
Вики - аз положих много усилия вчера да си втълпя, че в този момент трябва да си замълчим
И успях де, радвам се, че ме разбираш
И да, задължително после ще бъде споменато това в съответния списък
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6