Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 18:22:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИТЕ - 12-ТА ЧАСТ  (Прочетена 169616 пъти)

Sunshine87
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: май 09, 2014, 15:40:08 »

Здравей, къде се намира този Димитър- аз съм от Пловдив и Стряма ми е близо? Такава цена за рози си заслужава. МОже да ми пишеш и на лични
Активен
dilyan
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #241 -: май 09, 2014, 15:53:54 »

Димитър Петков е името на пазара, а иначе човекът, който ги продава се казва Румен. Телефонът му е 0896069086. Дано съм помогнал!

Поздрави! smile
Активен
Sunshine87
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: май 09, 2014, 15:54:49 »

Много благодаря , ще му звънна утре
Активен
Miele
Сватбар
Публикации: 219

Fatina

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: май 16, 2014, 10:44:18 »

Вчера ходих до хотел "Акорд" и определено мога да кажа, че много ми хареса. Ресторанта е много хубав, хареса ми още повече от снимките. Офертите които предлагат са много добри. Определено ми е фаворит.
Харесала съм си да видя и "Принчипи ди Пиемонте" и "Flowers"  и мисля да взема решение къде да е сватбата. Приемам и други предложения, разбира се, без Драгалевци, Симеоново и Витоша че те вече са ни много далече smile
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #244 -: май 16, 2014, 12:15:20 »

Може да видиш и ресторант Стара София , на хотел Вега - много хубав изглежда smile

Иначе много се радвам че сте намерили време да пообиколите и вече имате по -ясна представа за нещата
Активен
Svetla_24
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #245 -: май 16, 2014, 12:21:26 »

Може да видите Хотел СИЛВЪР ХАУС, там управителят на ресторанта е добър и е професионалист, но Ресторанта е гадно разположен на ъгъл и едните гости не се виждат с другите. sad
Иначе има и градина, кувертите са от 40 до 50 лв. мисля...
Активен
Miele
Сватбар

Fatina

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: май 16, 2014, 12:37:13 »

Може да видиш и ресторант Стара София , на хотел Вега - много хубав изглежда smile

Иначе много се радвам че сте намерили време да пообиколите и вече имате по -ясна представа за нещата

Тъкмо получих оферта от тях и утре ако имам време ще отида да го видя smile Но за сега Акорд си ми остава фаворит, но ще мога да кажа със сигурност след утре smile
Активен
alisiq
Гост
« Отговор #247 -: май 16, 2014, 15:21:48 »

Здравейте, бихте ли ми казали подходящи ресторанти за сватби в гр. Банкя, за над 70 души? smile
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #248 -: май 16, 2014, 23:42:03 »

Банкя Палас и ресторанта на х-л Дружба-2, но последния не е ясно в какво състояние е в момента и не прави сватби през част от летния период, защото има много гости на хотела.
Активен
Miele
Сватбар

Fatina

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: май 18, 2014, 08:32:51 »

Такам... Вчера с кумата обиколихме малко и да кажа какво свършихме.
Първата ни спирка беше Flower, че ни е най-близо. Там нямахме уговорка, та може би това ни беше грешката. Отидохме ние и ни посрещна един мъж, който нямам спомен дали се представи. Каза, да го изчакаме, че трябвало да говори с още едни младоженци. Ние седнахме на една маса и зачакахме. Чакахме около час и нещо и никой не ни обърна внимание. През това време ми направи впечатление, че мъжа говореше с другата двойка, след това стана започна да обеснява на персонала кое от къде да вземат и после се върна при двойката. Но най-лошо впечатление ми направи това, че както бяха постлали една бяла покривка на една маса ( не знам дали им е трябвала за сватбата) в момента в който дойдоха едни хира да питат за маса им вдигнаха покривката и ги настаниха там. И в крайна сметка не изчакахме мъжа да дойде и си тръгнахме. Той дори не ни отрази. Да разбирам имат работа, да ми каже не е удобно днес, да се уговорим за друг ден и така. Все пак нямам цял ден. И останах доста разочарована. Признавам си, моя е грешката, че не си уговорих среща, но все пак... А да и другото нещо, като бях звъннала по телефона да ги попитам за мейл, да ми пратят оферта, отговорът беше, че са прекалено заети и не могат да ми пратят и попринцип не пращали. Иначе ресторанта е мн хубав и голямата им зала определно си заслужава. Но няма да бъде моят ресторант, защото не останах доволна от отношението nea
Следващата ни спирка беше Vega, ресторант Стара София. Много ми хареса вътре. Когато отидохме, управителя още не беше дошъл, но ние си подрахме малко де. Но за сметка на това ни обърна внимание една много мила сервитьорка и ни обесни всичко. Даде ми папка с офертите, с менюта и тн. Беше мн любезна и отзивчива, дажи ми предложи да снимам украсата, ако искам, за да мога да я погледна и по-късно. Останах доста доволна. Харесаха ми и цветовете, защото не е много задължаващ, като украса и тем подобни. Трябва да помисля, дали искам да сме там, защото наистина е хубав.
И последната ни спирка беше Principi di Piemonte. Той също беше украсен за сватба. Много е хубаво ( опр ми хареса, за разлика от някои снимки, които видях в нета pardon ) Наистиан е доста светъл и просторен, но просто не е моят ресторант. Някак не ми допадна достатъчно.
И така, сега ми се иска да видя Акорд украсен за сватба, че само това остана и ще взема окончателно решение smile ( Надявам се да съм била полезна на някой с много дългия си пост biggrin )
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: май 18, 2014, 11:47:25 »

Miele, понякога точно като отидеш и ги хванеш "неподготвени" най-добра представа може да получиш за ресторанта. Колкото за снимки от Акорд, има в нета с разни украси, може да потърсиш smile
Активен
tinycat
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: май 18, 2014, 14:13:24 »

Ето така изглежда Акорд, когато е украсен от агенцията, с която те си работят (в офертата са ви дали техни координати и снимки) http://baloni-decor.com/restoranti/Akord.html
Много е свежо и приятно, украсата е семпла, цветовете много си подхождат с интериора и като цяло украата там им е много отработена.
Принцовете на Пиемонте също си имат агенция за украсата с цветя и балони и те също се справят много добре и са свикнали да си работят там, на доста поносими, да не кажа скромни цени, предлагат украса.
Активен
Miele
Сватбар

Fatina

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: май 18, 2014, 17:24:42 »

Момичета, много благодаря за отговорите. Разгледала съм доста от снимките, на украсата в Акорд, просто ми се иска да го видя и на живо. А и без това половинката не го е виждал на живо, та тъкмо и той да си каже мнението. И без украса достатъчно ми хареса, но все пак... Иначе за Принцовете на Пиемонте да много е хубав, но просто не е моето място pardon
Скоро може и аз да се похваля с ресторант smile
Активен
Nelka88
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: май 18, 2014, 21:01:26 »

Здравейте!
Аз съм Нели и с приятеля ми Веско ще се женим.
Харесахме си дата - 06.06.2015 г., няма закъде да бързаме. Искам да имам време за всичко около организацията, а той иска да "си поживеем" още малко. Записвам се да ви следя, защото от прочетеното досега оставам с впечатление, че от ресторанта започва всичко.
Ние нямаме конкретни идеи все още, освен моята надежда до края на септември да сме отметнали това. Как смятате, добре ли е като срок? Надали е твърде късно, но да не е пък много рано?
Активен
Vikito_19
Сватбар
Публикации: 265

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: май 18, 2014, 21:29:15 »

Нели, Поздравления! give_rose

Незнам дали е рано, ние запазихме нашия ресторант средата на март за средата на юли. Някъде из форума бях чела, че някои ресторанти отказват да се ангажират толкова рано. Вие може да си разгледате и да питате.
Успех  good
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: