Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 01:21:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В РУСЕ - 5 та част
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
43
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В РУСЕ - 5 та част (Прочетена 215538 пъти)
Estell
Любопитен
Публикации: 34
Re:СВАТБА В РУСЕ - 5 та част
«
Отговор #225 -:
юли 13, 2014, 17:21:40 »
desi4ka_
, жената в ателието каза, че на боичката и трябвали около 2 часа да изсъхне. Те още вчера са били готови, но нямаше как да отида да си ги взема, а днес не работят. Ние вече се прибрахме във Варна, така че майка ми ще отиде утре да ги вземе, а като стигнат до мен ще снимам.
За прическата си мисля и при Галка да проверя, ама ще остане за следващото идване към Русе. Може ли да дадеш линк към страничката на твоята фризьорка? Тя в кой район на града работи?
Утре и халките ще си вземем! Обадиха се, че са готови още в петък. Само дето вече бяхме тръгнали към Русе. Днес пък докато успеем да се приберем във Варна, вече бяха затворили. Така че нямам търпение да стане утре.
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #226 -:
юли 14, 2014, 12:38:43 »
Поздравления, момичета! Напредвате с все сила!
И нашите чаши ги надписваха със сребърна боичка, но тъй като беше само надпис изсъхнаха бързо и си ги взех около час след като ги оставих.
На мен Гига ми беше казала, че 75 лв. е най-скъпата булченска прическа. Не знам какво означава това и за какъв тип прическа се отнася. На мен ми каза, че това което съм си харесала (и й показах на снимка) ще излезе някъде около 65 лв. При Гига и Кремена сме 6 така, че ще се редуваме - едни от нас първо ще имат прическа и после грим, други обратното... Няма как иначе да ни направят всички за 4 часа.
Но по принцип и аз мисля, че първо е прическата и после е гримът.
Що се отнася до Мила - не ми се искаше особено да звъня по телефона, тъй като живея в чужбина, но като гледам май натам вървят нещата...
Активен
mihaela_87
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #227 -:
юли 15, 2014, 17:39:03 »
Цитат на: mina_ в юли 14, 2014, 12:38:43
Поздравления, момичета! Напредвате с все сила!
И нашите чаши ги надписваха със сребърна боичка, но тъй като беше само надпис изсъхнаха бързо и си ги взех около час след като ги оставих.
На мен Гига ми беше казала, че 75 лв. е най-скъпата булченска прическа. Не знам какво означава това и за какъв тип прическа се отнася. На мен ми каза, че това което съм си харесала (и й показах на снимка) ще излезе някъде около 65 лв. При Гига и Кремена сме 6 така, че ще се редуваме - едни от нас първо ще имат прическа и после грим, други обратното... Няма как иначе да ни направят всички за 4 часа.
Но по принцип и аз мисля, че първо е прическата и после е гримът.
Що се отнася до Мила - не ми се искаше особено да звъня по телефона, тъй като живея в чужбина, но като гледам май натам вървят нещата...
по- добре й звънни, аз говорих с нея вчера и вече имам час за пробен грим другата седмица.
Активен
desi4ka_
Ентусиаст
Булка - тайфун
«
Отговор #228 -:
юли 15, 2014, 21:49:18 »
Момичета, а да ви попитам на кого мислите да се доверите за маникюра? Аз харесвам работата на Мая, но за жалост днес прочетох в ФБ, че ще е отпуска точно по времето, в което се канех да си правя маникюра. Сега остава на ново питането и чуденето КЪДЕ?
Активен
faceviki
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #229 -:
юли 15, 2014, 22:52:40 »
Estell, и нашите кумове бяха четирима. Мнго е забавно
. Ние бяхме в Русенско ханче и всичко беше страхотно, нямахме проблем със сватбената маса за 6-ма. Украсата също беше от там и беше много хубава и на много добра цена.
За обевките и аз имах много голям проблем - нищо не ми хареса в Русе и Велико Търново, накрая си взех от Варна.
Активен
mihaela_87
Новак
«
Отговор #230 -:
юли 16, 2014, 08:43:25 »
Цитат на: faceviki в юли 15, 2014, 22:52:40
Estell, и нашите кумове бяха четирима. Мнго е забавно
. Ние бяхме в Русенско ханче и всичко беше страхотно, нямахме проблем със сватбената маса за 6-ма. Украсата също беше от там и беше много хубава и на много добра цена.
За обевките и аз имах много голям проблем - нищо не ми хареса в Русе и Велико Търново, накрая си взех от Варна.
От кой магазин във Варна си взе обувките?
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #231 -:
юли 16, 2014, 12:51:07 »
desi4ka_
, аз си запазих час при Кремена. Не знам как работи, не съм си правила ноктите при нея, но реших, че така ще е по-добре - всичко да ми е на едно място. Даже запазих час и за мама, тъй като тя искаше гел лак, а аз ще съм с гел, за да може да ми издържи докато се прибера тук в края на месеца... За други не знам, реших и да не търся.
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #232 -:
юли 17, 2014, 16:09:35 »
Момичета, Мила ми отговори!!!
Свободна е за 07.09. и каза, че няма проблем да отиде в хотела! Много съм щастлива! Сега остава моите девойки да ми потвърдят дали остават 3 или още някой ще иска грим и прическа, за да уточня часа с Мила. Както и да намеря фризьор, който също да отиде там. Вече помолих Мила да ми препоръча някой с който тя работи... Ако тя не каже нищо ще ви тормозя вас за контакти
Активен
Estell
Любопитен
Публикации: 34
«
Отговор #233 -:
юли 17, 2014, 19:44:40 »
Браво,
mina_
, супер новина!
Тази седмица нямах много време за организиране, но поне мога да се похваля с чашите. Станали са страхотни!
Много ми харесват, не съм ги виждала с надписа наживо още, но не се съмнявам да има разлика.
В понеделник и халките си взехме, също сме много доволни, направиха ни ги точно, както искахме!
Забавното беше, че аз имам много малки ръце, а милото доста големи и резултата е 20
размера разлика.
чаши.jpg
(34.86 KB, 359x640 - видяно 346 пъти.)
Активен
mihaela_87
Новак
«
Отговор #234 -:
юли 18, 2014, 08:27:24 »
чашите са супер, браво
Активен
rujdie
Любопитен
Публикации: 44
«
Отговор #235 -:
юли 18, 2014, 10:38:01 »
Здравейте момичета, Estell много са хубави чашите и аз ще се опитам да кача нашите, но не знам как да намаля размера на снимката. В Русе ли ги рисуваха?
Ние вече имаме покани - не са това, което исках, но така решихме, защо бюджета ни е ограничен.
Активен
rujdie
Любопитен
«
Отговор #236 -:
юли 18, 2014, 10:52:16 »
Май успях да намаля размера качеството май се развали
10.jpg
(67.79 KB, 360x479 - видяно 341 пъти.)
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #237 -:
юли 18, 2014, 13:29:44 »
Уау!
Estell
, 20 размера!!! Голямо момче си си избрала!
При нас разликата е смао един размер хахаха Иначе чашите ви са страхотни! И надписът на нашите чаши е със същата боичка
rujdie
, и чашите и бутилката ви са много добре направени! Поздравления!
Сподели и някоя снимка на поканите като имаш възможност
Активен
rujdie
Любопитен
«
Отговор #238 -:
юли 18, 2014, 13:38:36 »
Ще ги снимам днес по-късно и ще ги кача.
Активен
_tweety_
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #239 -:
юли 18, 2014, 14:48:43 »
Здравейте отново:)
Аз реших август месец да се прибера в Русе за няколко дена . Идеята е следната: бих искала като пробвам рокли моята майка да е с мен в този важен момент. Досега тук в Германия ходих с майката и сестрата на приятеля ми, но освен че не съм намерила още подходящата рокля, липсата на присъствието на моята мама беше голяма. Затова август месец се прибираме в България, хем ще го съчетаем с море, хем ще избирам рокли и с двете мами
Може ли да ми кажете къде в Русе има магазини за булчински рокли и трябва ли да се запази предварително час ако искаш да отидеш да гледаш/пробваш ? Как върят цените на роклите в България, примерно на тези по обемистите, а не семпли. Тук започват някъде от към 700евро, нагоре няма граници
Благодаря предварително :-))
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18