Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 07:49:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В РУСЕ - 5 та част
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
43
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В РУСЕ - 5 та част (Прочетена 215682 пъти)
sise1902
Ентусиаст
Публикации: 90
Re:СВАТБА В РУСЕ - 5 та част
«
Отговор #90 -:
март 18, 2014, 12:11:52 »
Съгласна съм с теб, desi4ka_! Аз съм на същото мнение- веднъж ще правим сватба, така че всички заедно от край до край
Активен
Radina_
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #91 -:
март 19, 2014, 18:01:24 »
Здравейте момичета!
Въпреки ранната организация, проблемите започнаха:( Избрах си Кремена за грим. Свързах се с нея още Ноември (сватбата е 14 юни ),каза ,че е много рано. После ходих на място на 2ри януари, за да запазя. Каза, че ще си запише. Понеже не идват на адрес, избрах и фризьорката да е от там.
Тези дни се опитвам да запазя час и за пробни и се оказа , че вече има друга булка за същия ден и най-късния час който може да ме поеме е 10ч. , и след това е прическата. Според мен реда, трябва да е обратния
Много съм притеснена, защото сватбата е вечерна и не знам какво да правя
(
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #92 -:
март 19, 2014, 18:29:40 »
Да, реда е обратния, а 10 сутринта е супер рано, до вечерта ще ти се скапе грима тотално. Намери си друга гримьорка или говори пак с тази, един грим е 30 минути, тя колко време ще гримира другата булка? Много несериозно звучи.
Активен
desi4ka_
Ентусиаст
Булка - тайфун
«
Отговор #93 -:
март 19, 2014, 20:38:50 »
За Кремена и аз съм се наточила, все още не съм ходила за час, макар и да се канех да го направя изминалата седмица, но поради ред обстоятелства не го направих. Сега планувам за събота да се видя с фризьорката и според уговорката ни ще ходя за час за грим. Решила съм, че ако не успея да се вредя за нея, компромиси с часовете няма да правя. Сигурна съм, че има и други момичета в Русе, които не биха се справили по-зле от нея. Не винаги най-познатото и популярното е незаменимо
Така, че бих посъветвала всички булки да не се вглъбяват и ядосват за неща, за които има решение
Незаменими няма.
Активен
sise1902
Ентусиаст
Публикации: 90
«
Отговор #94 -:
март 20, 2014, 13:14:00 »
Моята гримьорка ми каза, че сватбения грим ще отнеме около час. Пробният беше около 45 мин. Не мисля, че някой би се справил много добре за 30 мин.- все пак е булчински грим със своите специфики. Аз съм много доволна от Мила- тя ми прави грима, винаги, когато ми се наложи и определено издържа без да мръдне до вечерта, независимо, че даже се е случвало и да пътувам с него в жегата до друг град
Редът е обратният, да- първо прическа и после грим.
Radina_, ако си търсиш грим и прическа на адрес, мога да ти препоръчам салоните на Галка- знам, че те го правят. Предполагам, че и други салони не биха отказали. Между другото, Мила и Галка посещават заедно адреси, когато им се наложи. Казвам го, тъй като ги познавам и двете и съм запозната с начина им на работа. Всеки обаче сам преценява на кого да се довери- все пак веднъж се жени
Активен
faceviki
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #95 -:
март 21, 2014, 13:46:13 »
Здравейте! Мота сватба ще е през юни и сега започвам да я организирам. Вече много се притеснявам, че няма да успея - гримьори, фризьори, фотографи. Имам впрос относно фотографа. Гого Кехайов много ми харесва, но вече е зает. Ориентирам се към Видео Цанев. Някой ползвал ли ги е? Някакви отзиви за тях?
Активен
faceviki
Новак
«
Отговор #96 -:
март 21, 2014, 13:53:03 »
Предстои ми сватба през юни. Трся си фотограф. Гого Кехайов ми харесва, но вече е зает. Някой ползвал ли е услугите на Видео Цанев? Някакви отзиви за тях?
Активен
Radina_
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #97 -:
март 21, 2014, 14:03:55 »
Здравейте момичета!
Щастлива съм да Ви споделя, че си реших "проблема"
Склоних първо да е грима, а след това прическата, защото Кремена ще е там, да оправи евентуалните щети
Запазихме часовете м/у 9 и 11ч при нея, като ще се разпределим кой при кой ще е първо на място- аз , майка ми и кумата. Сега вече съм спокойна и се надявам да съм взела правилното решение
faceviki , добре дошла
Ние също избрахме Гого Кехайов, ако сега започвая организацията, те съветвам първо да провериш свободните дати в заведението, което си избрала, и професионалистите , които искаш да наемеш, преди да избереш датата. Пиши ако може да помогнем с нещо.Успех!
Активен
faceviki
Новак
«
Отговор #98 -:
март 21, 2014, 18:17:49 »
Заведението е Русенско ханче. Оказа се, че е много търсено и има малко свободни дати. засега сме запазили датата 8 юни, тези дни трябва да я потвърдим и да капарираме. Ди джея е свободен за тази дата, но имаме проблем с фотографа. Само един ми отговори, че е свободен, но тарифата не ме устройва - 1000 лв. само за снимки. Не знам дали е много, поне на мен така ми се струва. Вие какво ще кажете?
Активен
faceviki
Новак
«
Отговор #99 -:
март 21, 2014, 18:28:58 »
И можете ли да ме ориентирате за цената на грима? Аз изобщо не см запозната и се чудя
Активен
krisy112
Ентусиаст
Публикации: 50
«
Отговор #100 -:
март 22, 2014, 14:09:39 »
Здравейте отново, момичета! Да се похваля - най-накрая се спряхме на диджей, след среща с трима диджея все пак решихме да е диджей Тошко, много забавен и познава залата в ресторанта наизуст и най-важното е свободен на нашата дата.
За прическата също вече говорих и няма проблем да я почнат в 6 сутринта.
За грима - писах на Кремена Христова, но тя не ми отговори, въпреки че беше видяла въпроса ми. Но както и да е - говорих със сестра ми, тя е гримьор, но живее в Румъния и тя ще дойде 1-2 дни по-рано, за да ме гримира.
Най-накрая мога да си почина от големите задачи
faceviki, знам, че тази Кремена Христова дето всички много я хвалят взима 35 лв за грим без изкуствени мигли, с изкуствени - 45 лв.
А наскоро споменаха за салона Галка, там също правят хубав и издръжлив грим.
Така че където и да отидеш едва ли ще е повече от 45 лв, според мен.
Активен
krisy112
Ентусиаст
«
Отговор #101 -:
март 22, 2014, 14:12:31 »
А за видео - те повечето взимат около 1000 лв, зависи колко часа искаш и какво, фото Силвена взимат доста по - малко, но имаше някъде във форума лоши отзиви за качеството на тяхната работа. Ние сме с видео Цанев и ще ни излезе 700 лв за 3 часа филм и не знам колко бяха снимките.
Активен
faceviki
Новак
«
Отговор #102 -:
март 22, 2014, 22:46:18 »
krisy112, благодаря за насочващата информация. За Силвена и аз видях само негативни коментари. За сега Цанев са свободни на нашата дата и сме се спрели на тях. Кога е вашата сватба?
Активен
krisy112
Ентусиаст
«
Отговор #103 -:
март 23, 2014, 07:26:25 »
О, ние сме чак на 6ти септември, но понеже е празник, а се пада и събота, затова подготвихме всичко по от рано (засега има още 2 двойки освен нас, които са на тази дата), а и тази година завършвам и съвсем е натоварено, затова докато съм по-свободна си улесних работата, която ми остава за лятото.
Активен
faceviki
Новак
«
Отговор #104 -:
март 23, 2014, 12:25:17 »
О, разбирам те
И аз тази година завършвам
Ще споделя как е минало при мен
Активен