Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:51:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част (Прочетена 207137 пъти)
госпожица
Сватбен ГУРУ
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част
«
Отговор #270 -:
февруари 06, 2014, 17:31:30 »
shide иди при някоя шивачка да те премери.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #271 -:
февруари 06, 2014, 19:04:46 »
Олелее мнгоо се радвам Шиде, направо много много аз не се престраших, ти си явно по-смела, нямам търпение да гледам снимки, аз смятам че ще останеш доволна като ги гледам какви произведения сътворяват. Аз също на 100% ти препоръчвам да идеш при шувачка да те мери, Или да гледаш в ютюб или из гугъл да четеш подробно как точно се мерят мерките и като знаеш много добре, да помолиш друг да те мери не ти сама.
Активен
Shide
Сватбар
Публикации: 163
«
Отговор #272 -:
февруари 06, 2014, 19:31:05 »
работата е там, че съм пухкавка,общо взето все свалям, качвам. но от месец съм се взела в ръце и няма да се дам. та свалям килограми и ще съм поне още десет надолу. как да процедирам, според вас? Да се измеря и да смъкна по 5-6 см и това да пратя? Не искам да чакам с поръчването, защото ще спрат правенето на снимки преди изпащането след 13 фев. А аз искам да я видя и да мога да коментирам. също сега като се сетят всички, че искат рокли, ще се затрупат с поръчки и от бързане всичко се случва... Та уговорихме всичко, остана само да платя. щях да ходя днес, но цял ден вали. ужасно време!
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #273 -:
февруари 06, 2014, 19:55:06 »
А това мн тъпо, защот така ще спрат? Според мен това им беше едно от големите предимства пред повечето шопове за рокли.... Както и да е, аз първо мога да кажа от опит, покрай сватбата се свалят кг от нерви, аз свалих цели 6кг просто ей така от нищо, и при мен беше страшно, бях се свършила, и не беше чак толкова красиво, ама както и да е, искам да кажа покрай сватбата ще свалиш със сиг кг, НО според мен е много рисковано да поръчваш рокля с други размери от твоите и то толкос мн см 5-6, аз бих я поръчала горе долу със сегашните и после те така или иначе коректури ще трябват, просто ще намериш шивачка в бг да ти я стесни една две седмици преди сватбата. Проблема е че роклята може да се стесни, но не и да се разшири...
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #274 -:
февруари 06, 2014, 21:45:34 »
Shide не мисля, че ако имаш планове да сваляш килограми е разумно да си поръчваш рокля от чужбина. Аз на твое място бих изчакала до 2 - 3 месеца преди сватбата и бих си взела рокля от България. Така ще може да си предцениш по-добре какво отива на промененото ти тяло.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #275 -:
февруари 08, 2014, 11:08:18 »
Според мен е супер рисковано да си поръчаш рокля, която ще ти е толкова малка - постоянно ще си под напрежение дали ще ти стане, а свалянето на килограми за мен покрай сватбата си беше мираж - аз даже качих 1-2 килограма преди сватбата и ако бях качила още 1-2 щях да имам сериозен проблем с роклята си. От напрежение понякога човек както слабее, така и пълнее, освен това от голяма рокля става малка, но от малка голяма не става. Бих те посъветвала да си вземеш по-голяма рокля, а ако свалиш много корекцията за стесняване става за 1-2 седмици при шивачка и ще ти е доста по-спокойно.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #276 -:
февруари 08, 2014, 19:15:38 »
Момичетааа дайте съвет откъде да си купя бял корсет без презрамки за основа на роклята? Трябва да е със здрави твърди банели
Активен
Shide
Сватбар
«
Отговор #277 -:
февруари 08, 2014, 19:40:25 »
прави сте, ще я взема по- голяма, за да може да се стесни, ако се наложи след това. Дано не се налага де, че ще трябва да търся добра шивачка.
Активен
nenuphar
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #278 -:
февруари 11, 2014, 15:01:35 »
Здравейте момичета, да се включа и аз в темата
Мислехме първоначално сватбата да е тази пролет но излязоха някакви неща и решихме да я направим следващата.
Междувременно посетихме 2-3 магазина за рокли.
-
Bridalfashion
, там си харесах 2 рокли,
http://www.pronovias.com/wedding-dresses-2014/collection-costura-dalia
и
http://www.bestbridalprices.com/enzoani-wedding-dresses-style-ghislaine-p93760
и двете струваха по около 3 000 лв. но момичето каза че може да ни направи отстъпка и излизаха по 2 600лв. някъде не си спомням точно. Бяха толкова убедителни как роклите им много бързо свършвали че едва ли не ако в момента не капарираме някоя утре няма да я има, а не се знае дали пак ще я получат, приятеля ми в един момент се обръща към мене и ми вика само кажи коя от двете и я капарираме
отказах го от тази идея, видяха ми се ужасно много пари.
Вторият магазин беше
-
Ейджиън Фешън Груп
, до Семинарията, бях си харесала една рокля на JUSTIN ALEXANDER, но я нямаха в магазина но имаха доста голям избор на рокли а цените им се движеха около 1 400лв.
Бях се отказала от обикаляне след като се разбрахме сватбата да е следващата година, има много време и ми се виждаше безсмислено.
Но случайно минавахме с колата пак покрай семинарията и забелязахме един магазин
Bequeen
- се казва, оказа се че работят с български дизайнери, нямаха много голям избор на рокли но пак бяха хубави, не лъщяха, нямаха пайети и разни излишни неща, а цените бяха приемливи движеха се около 700-800 лв. за качеството бих казала много добра цена, пускам сайта им ако някой иска да ги погледне, момичето беше страшно учтиво, каза ми че шият и по поръчка.
http://www.bequeen.bg/bulchinski-rokli.php
Там си харесах една рокля която не е булчинска, и сега си мисля ако я ушият в бял цвят дали ще става за булчинска?
Това е роклята която ме плени, не знам кое е момичето... какво мислите? е разбира се бюстието няма така да ми стои не съм чак толкова надарена
69608_10151276203655843_1760314933_n.jpg
(73.28 KB, 334x316 - видяно 3686 пъти.)
Активен
Mimka87
Любопитен
Публикации: 32
«
Отговор #279 -:
февруари 15, 2014, 16:46:04 »
Внушителна е и много интересна
на мен лично ми харесва, виж материята да не ти е топло много, ако е лятото сватбата. Бюстието спред мен трябва да прецениш добре дали ще ти е удобно, може би да е малко по-прикрито, за да не показва прелести когато не трябва.
Мисля и аз да видя какво предлагат там, всеки път като съм минавала и си милех че е много скъпо.
Активен
Shide
Сватбар
«
Отговор #280 -:
февруари 15, 2014, 23:35:37 »
според мен тази рокля е интересна заради цветовете и материите, с които е направена. когато се заменят с бели... Няма да е това, което е сега и минсе струва, че ще бъда прекалено обикновена. ако си сигурна, че това е твоята рокля- действай. но такъв тип рокля можеш да намериш готова.
Активен
Anuk
Сватбар
«
Отговор #281 -:
февруари 16, 2014, 10:13:27 »
Здравейте
Искам да попитам относно роклите в Bridal fashion от марка Pronovias от новата колекция 2014 някоя от вас да знае какви са цените горе долу и всички модели ли са налични? Направих запитване в сайта, но реших да питам и тук.
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #282 -:
февруари 16, 2014, 14:15:29 »
Не са налични всички модели, а само определени, които 'шефката' е решила да поръча. Цените са над 2000 и аз лично не се чуствах много комфортно, защото като видяха, че харесвам една рокля почнаха да ме убеждават, че не я ли капарирам на момента почти със сигурност ще е продадена докаро се върна и се чуствах притисната
За мен меренето на рокли беше дълго и трудно и емоционално преживяване и това притискане много ме подразни
Моят съвет е също да ходите с максимум 2ма придружители и да си ги подбирате много внимателно.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #283 -:
февруари 16, 2014, 14:36:27 »
Много е важно с какво отношение отиваш - аз искрено им казах, че съм в процес на гледане и нямам намерение да купувам, бяха много любезни и с нищо не са ме притискали.
От друга страна, ако много харесаш някоя рокля, е нормално да те предупредят, че може да я няма след няколко дни, всеки ден има поток от хора и като има по 1 бройка, естествено, че може да я няма, но пък то си е въпрос и на късмет.
Анук, не вярвам да има магазин, където цяла колекция на Проновиас да я имат, имат по-популярни и харесвани модели или както госпожица каза, както шефката е решила. Според мен освен ако нямаш много пари за харчене нова колекция не си струва, от старите колекции има подобни рокли на двойно по-ниски цени.
«
Последна редакция: февруари 16, 2014, 14:42:08 от Vivi20
»
Активен
Anuk
Сватбар
«
Отговор #284 -:
февруари 16, 2014, 16:34:49 »
Благодаря ви за отговорите момичета : ) В неделя ще видим какво ще стане. Много ми е трудно вземането на решения и след два дни мерене и гледене, най - много още повече да се затрудня с избора. Харесвам рокля, но може би защото искам да видя още и още и .. не вземам решение. Ужас, не очаквах да е чак така.
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...