Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:51:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част  (Прочетена 207231 пъти)

mina_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: януари 23, 2014, 03:21:48 »

Много ви благодаря, момичета! На живо дори е още по-красива, отколкото на снимката! Ах, и този допълнителен шлейф е разкошен и толкова романтичен... Бубе, аз от самото начало си представях нещо изчистено и без дантела, но като отидех в магазините всичко, което ми предлагаха беше все с дантела и някак си все не се чувствах на мястото си...
Успех на всички в търсенето на рокляТА! И се наслаждавайте на всеки момент от подготовката, ох, толкова е вълнуващо, дори и безсънните нощи!  Girl_hide
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #211 -: януари 23, 2014, 09:19:06 »

Мина, роклята е просто невероятна! Ако се женех пак дълбоко щях да се замисля за подобен тип рокля, направо ми е като от приказките, на някоя аристократична принцеса!
Активен
kriss_ye1
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #212 -: януари 23, 2014, 10:34:07 »

Qnitza, може ли да ми пратиш координати на тази жена на ЛС, може да ми се наложи да търся шивачка crazy
« Последна редакция: януари 23, 2014, 10:40:50 от kriss_ye1 » Активен
Mimka87
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #213 -: януари 23, 2014, 12:32:11 »

Може ли и на мен да пратиш координати smile и ако имаш снимка да качиш, да се порадваме на твоята рокля ще е супер smile  give_rose пощата ти е пълна, не ми позволява да ти пратя лс.
Активен
kareliaa
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #214 -: януари 26, 2014, 00:49:10 »

Здравейте и от мен, и аз се включвам в темата, защото също като Вас съм ентусиазирана да намеря мечтаната рокля.  yahoo
    Днес бях в Асеновград колкото и странно да звучи за брачни халки. Понеже преди време, когато купувах балната си рокля случайно попаднах на едно златарско ателие, от което си купих доста масивно колие (подарък за бала) на изключително добра цена и до ден днешен съм страшно доволна от качеството въпреки ниската цена. Харесахме нашия модел и поръчахме, но понеже имахме доста време решихме да огледаме и за рокля въпреки, че има доста време до сватбата. И както винаги българска работа - изключително разочарована останах. В нито един магазин от около 6-7, в които влязох никой не ми обърна внимание. Все едно не продават официални тоалети, които не се носят всеки ден и не струват 500-600 лева средно, а блузи на пазара, които можеш да купиш, и случайно като се прибереш и решиш, че вече не ти харесват да прибереш в гардероба. Не знам как може да има такова отношение към клиентите - ти си отишъл да им даваш пари, ти едва ли не ти казват иди си не ми трябват. А пък за материите да не говорим, в много от магазините миришеше на евтин китайски плат и просто още от вратата може човек да се откаже да мери каквото и да било. В другите магазини, в които не миришеше толкова лошо - материите, които пипнах все едно бяха от найлон. Направо останах ужасена и изгубих всякакво желание да обикалям останалите магазини. Явно не бях попаднала на правилите - надявам се!
    Моля ако някой има идея в София къде мога да потърся хубави модели, от хубави платове да ме ориентира. Ходих в Сватбен център София в Младост, но нямаше рокля, която да ме "грабне", а всъщност това търся - но поне там бяха любезни.
Отворена съм за предложения.....
Благодаря Ви много предварително!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: януари 26, 2014, 01:12:16 »

Моята рокля беше от Холидей (Ателие ТМ) и материите са едно от нещата, които най-много си харесвам в нея. Иначе хубаво впечатление ми нарпавиха материите на Романтика и Феде smile
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #216 -: януари 27, 2014, 14:59:49 »

извинявай, не искам да те обидя, но ми стана интересно как миришат евтините Китайски платове. На застояло разбирам, но на евтино незнам.

Дори марковите стоки идват и са правени от евтини държави, заради евтината работна ръка, да не говорим че 90% от всичко в света идва от китай.

Моята рокля е от Асеновград и не ми е миришел плата, дори не съм питала от къде идва, Барнах го, мекичък и нежен, няма нищо общо с найлона. Попаднала си на грешните магазини и аз от много се разочаровах.

На мъжът ми му купувам Български костюми за работа, дори за сватбата + Български обувки. Гарантирам че са много по качествени от много маркови на пазара

Не всичко скъпо и лъснато е добро качество
Активен
helennna
Ентусиаст
**
Публикации: 87

« Отговор #217 -: януари 28, 2014, 13:59:48 »

Здравейте,

Включвам се и аз в темата като една бъдеща булка.Въпреки, че до сватбата ни има доста време, трепетите по роклята не ме подминават от момента, в който получих годежния пръстен. Сигурно много се изписало вече по темата, но да попитам има ли запалени по роклите на проновиас, аз направо съм вклюбена в тях. Цената им е малко притеснителна, особено на новите колекции, но не губя надежда че ще намеря моята из между тях.
Активен
bubbeto
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #218 -: януари 28, 2014, 14:14:09 »

Аз също съм голяма фенка на техните рокли, но и мен малко ме притесняват цените и нз дали изобщо има смисъл да търся.
Активен
helennna
Ентусиаст
**

« Отговор #219 -: януари 28, 2014, 14:21:11 »

Ами аз поразгледах, в Мон Амур имат няколко техни модела и в Брайдал Фешън, но там нищо не харесах.Сега разглеждам още сайтовете преди да пристъпя в действие.Това е един от м оделите ми фаворити и е на 1400лв.

* 1473069_567544843298851_1966202886_n.jpg (56.41 KB, 779x960 - видяно 314 пъти.)
Активен
bubbeto
Новак
*

« Отговор #220 -: януари 28, 2014, 16:23:54 »

А някой знае ли нещо за този сайт. http://www.bestbridalprices.com/mori-lee-wedding-dresses-c1d108
Много харесвам роклите на Mori Lee също. А тук има доста голям избор.
Активен
bubbeto
Новак
*

« Отговор #221 -: януари 28, 2014, 16:24:36 »

helennna роклята е много хубава. Много нежна smile
Активен
helennna
Ентусиаст
**

« Отговор #222 -: януари 28, 2014, 16:57:31 »

И на мен много ми харесва, но дали ще е тя е отделен въпрос. Ако имате идеи за салони с подобни рокли много ще съм благодарна  smile
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: януари 28, 2014, 19:20:10 »

Момичета, аз днес бях в Сватбения салон в Младост и да ви кажа останах много, ама много разочарована! Всички рокли, включително и официалните и шаферските рокли, бяха "пълни" със супер много и всякакви камъчета, брилянтчета, мънистенца, финтифлюшки и т.н. и от всичко по много! Гледах роклите и само си мислех "добре, че вече си купих моята!"
И много лошо впечатление ми направи като видях роклите на La Sposa нагъчкани на закачалки по щендерите - горкичките! А когато исках да ги разгърна и да ги разгледам ми заявиха да си сложа ръкавици, за да се пазели...!
Активен
helennna
Ентусиаст
**

« Отговор #224 -: януари 28, 2014, 19:48:40 »

От това което чета до Сватбения център май няма да стигна, само ще е загуба на време.Много се надявам да открия моята рокля smile но ще падне голямо обикаляне. smile
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: