Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 22:46:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част (Прочетена 207280 пъти)
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част
«
Отговор #150 -:
ноември 22, 2013, 11:19:23 »
Кога ви е събитието? Имай предвид, че на повечето места са нужни около 2 месеца за шиене. На някои места поръчват платове от чужбина и за доставка ще е нужна около месец. Предвиди си време
Активен
Aila
Ентусиаст
Публикации: 104
IBCLC
«
Отговор #151 -:
ноември 26, 2013, 00:04:10 »
Може ли и аз да се присъединя към темичката?
След като най-накрая приключих с избора на фото, видео, диджей и ресторант, на ред идва изборът и на рокля. Надядавм се че имам време да се ориентирам и избера, сватбата е на 07.06.2014 г.
Досега съм обиколила няколко магазина и съм разглеждала в интернет, но не съм мерила все още. Единственото което почти със сигурност съм решила е че не искам да е с голи рамене, както и че държа да ми е удобна.... Допадат ми подобни модели
1
,
2
, като полата надолу по-скоро искам да е като
тази
или нещо средно между двете
Много ми се иска малките шаферки да са с подобен модел или поне материя и визия на роклите като моята, но ако не е по поръчка незнам как би могло да стане...
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #152 -:
ноември 26, 2013, 09:43:31 »
Може ли да ни покажеш към какво горе-долу си се ориентирала? Впрочем, няма да е зле да побързаш. На местата, където шият сватбени рокли, шият абитуриентски, а горе-долу по едно и също време ще ги шият.
Активен
Aila
Ентусиаст
IBCLC
«
Отговор #153 -:
ноември 28, 2013, 10:02:44 »
В поста цифричките са линкове към моделите, които ми допадат (1,2 и тази). В този форум явно не ги оцветява линковете по някакъв начин за да се виждат по-ясно.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #154 -:
ноември 28, 2013, 10:05:17 »
Цитат на: Aila в ноември 28, 2013, 10:02:44
В поста цифричките са линкове към моделите, които ми допадат (1,2 и тази). В този форум явно не ги оцветява линковете по някакъв начин за да се виждат по-ясно.
виждат се в сиво цифричките,видях те какво търсиш.
моят съвет е първо да отидеш и да мериш всякакви модели- често се оказва, че това което харесваме на картинка, не ни стои или не ни кефи върху нас.
После може да поръчаш от някой сайт и за теб и за шаферките рокли.
Инфо за сайтове и изборът им, можеш да видиш в темата ни за рокли от интернет.
Активен
Aila
Ентусиаст
IBCLC
«
Отговор #155 -:
ноември 29, 2013, 10:46:39 »
Мисля да не е по интернет, определено искам да меря роклите и за мен и за децата, защото сме слабички всичките и обикновенно масовият размер е широк на всички навсякъде.
А и ми се иска да ми е удобна роклята, което през интернет няма как да го преценя.
Мерси за съвета да пробвам и други модели освен набелязаният
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #156 -:
ноември 29, 2013, 14:20:36 »
тогава виж в сватбения център Младост4, ако не си ходила. там има и аутлет с рокли цени от 95 до едиколко си лева. Има всякакви модели и цени. Само ги натискай за шивашките довършвания, че там им куца това, както им куца и обслужването на определени продавачки.
Активен
Aila
Ентусиаст
IBCLC
«
Отговор #157 -:
декември 02, 2013, 08:59:15 »
emmmmmy аз съм от Младост 4 и вече ходих там с приятелка, но основно заради нея, тя си избираше рокля за едно парти. Разгледах роклите, но не мерих,нищо не ми хареса особено честно казано. Почти нямаше модели, които да не са с голи рамене. Най-вероятно ще отскоча пак, защото ми е съвсем наблизо, но принципно търся нещо което да е с качествени платове, дори и да е с по-висока цена. За обслужването като цяло бяхме доволни с моята приятелка, която ще е и една от големите шаферки.
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #158 -:
декември 02, 2013, 10:01:18 »
Aila, нищо, ти пак си пробвай. Не е задължително роклята да ти харесва кой знае колко, просто пробвай заради модела да видиш как ти стоят. Долу в Сватбения център гледа ли? Там също има рокли, които се водят дизайнерски и цените са им ...уау..., но пак можеш да се ориентираш.
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #159 -:
декември 02, 2013, 14:34:27 »
Моята рокля ми я ушиха в Асеновград, модела беше бюстие - демек голи рамена, но аз държах на ръкавчета, защото съм едра и не исках да ми се виждат сланинките, ушиха ми ги със същата дантела. Станаха много хубави. Като казах дантела, сама си я избирах от магазина (продавачката каза склад, ама си беше чист магазин за платове, няма никакво значение за мен)
Така че ако роклята се шие, не би трябвало да има проблем според мен да се ушие както ти искаш.
Да разкажа и при мен как мина търсенето на моята рокля.
Аз бях малко скептично настроена когато започнах. Все пак 80% от булките са с манекенски размери и естествено все барбита бяха изложени. Още в първият магазин в който влезнах ми предложиха модел който не успях да влезна, но важното е че продавачката опита
И аз държах да пробвам първо рокли за да видя кое как ми стои.
Във вторият магазин открих моята рокля, не беше моят размер, но успях да я сложа и огледам. Продавачката много мила млада жена, така хубаво обясняваше че направо вече си се представих готова булка, нищо че роклята беше в цвят шампанско, просто модела беше прекрасен и пасна на фигурата ми.
Все пак моя каза да пообиколим и другите магазинчета, но в другите ударихме на камък. Нямаха мой размер.
В един друг продавачката също много любезна, свали ми 5 рокли за да пробвам за модел. На мен не ми харесаха и пробвах само една, но докато оглеждах мъжките костюми и се чувствах гузна че нищо не харесах, шефката дойде и като видя окачените рокли викна -Ама тя всичко ли пробва
и аз Неее, само една и не бих мерила друга, хванах Тон и с чиста съвест си излезнах от магазина.
В още един магазин бяха много любезни, 3-4 жени се въртяха около мен и показваха модели, поли, бюстиета, , направо станах разногледа
забравих бройката на нещата които мерих.
Една ми хареса как стои, понечих да седна на един стол (нали трябва да подпиша, а и да седна в ресторанта). ЕЕЕЕ, да Ви кажа не успях, бях като дъска опъната и веднага отпадна.
Върнах се при моята рокля и я облякох за втори път, успях да седна без проблеми. Взеха ми мерките, с една проба, за една седмица беше готова. Много съм доволна, роклята е приказна
Аила, твоята сватба е на Рожденният ден на дъщеричката ми.
Като казах за нея, нейната рокличка я купихме от Пловдив. Направо нямам думи, много красива. Жените бяха толкова любезни, намърдахме се 4-ма в магазинчето, мокри защото валеше, момата измери абсолютно всички роклички, с нейната си направо светна, като сложихме и обувчиците вървеше напред, назад като манекенка, не искаше да я сваля хихи. Получи и много подаръчета, диадемка, шнола, чорапки за сватбата + още едни че нейните се бяха намокрили като търчеше из магазина, 2 гривнички с оченца и делфинче. Абе направо ме трогнаха
Дано попадам все на такива мили хора
Активен
malkabulka
Професор
31.08.2013
«
Отговор #160 -:
декември 09, 2013, 15:52:20 »
Булчета, някоя от вас има ли информация как вървят официалните и сватбените рокли в Astella Atelier?
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #161 -:
декември 16, 2013, 21:05:46 »
Аз днес си поръчах роклята и искам да похваля Романтика Фешън. Запазих си час и отидох днес. Жената, която се занимаваше с мен беше много мила. Изчака ме да си изрера рокли от каталозите, после ми носеше да пробвам роклите и подробно ми отговори на всички въпроси за корекции и прочее. Пробната е много добре осветена и комфортна, там бяхме само аз, мама и асистентка.
Като си спрях на моята рокля тя ми донесе няколко вола и други аксесоари, за да си се представя по-добре и проявиха огромно разбиране и ми помогнаха да се вместя в бюджета. Повечето рокли ми бяха големи както обикновено, но жената ми ги хвана, така че да си представя добре как би ми стояла. Единственият минус за мен беше, че не може да се плати с карта.
Препоръчвам ги с две ръце.
Активен
svetomiraz
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #162 -:
януари 02, 2014, 15:11:20 »
Здравейте,
Аз открих моята рокля
Харесах си я в Romatika Fashion. Вече е в нас, не ми даде душа да я оставя в бутика, хвана ме страх да не я дават за проба, беше последна
Сега седи в гардероба в нас, увита е в наелонов плик, а отгоре плътен бял с цип. Притеснявам се да не и стане нещо, какво мислите? Трябва ли да я отварям и проветрявам от време на време?
Сватбата ни е Май месец.
Активен
Sunnyy123
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #163 -:
януари 02, 2014, 15:56:20 »
Здравейте на всички.
До сега само чета, чета всичко за сватбите, но реши и да се включа и аз във форума.
Понеже искаме всичко ние сами да си организираме и да си направим повечето неща ще ни е мнооого натоварено.
За роклята имам питане към вас, и по-точно горе долу колко време преди сватбата трябва да се купи роклята. Нашата сватба също е през май месец, но сега да се купува не е ли много рано?
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #164 -:
януари 02, 2014, 16:11:52 »
Добре дошла, Sunnyy123
Не смятам, че има точно определени времеви критерии за каквото и да било при подготовката на сватбата. Ако искаш да се шие, то ще трябва да отделиш повече време, ако я купуваш, то зависи от това дали имаш набелязани магазини, рокли и просто трябва да пробваш, да коригираш при необходимост и купиш...
Лично аз си купих роклята септември при сватба май, но не беше с умисъл. Харесах роклята и казах, че това е моята рокля. Има други булки, които купуват роклята в последния момент, трети шият... Строго индивидуално е и зависи само от теб
Успех в намирането на Твоята рокля
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13