Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:48:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част  (Прочетена 207282 пъти)

ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: ноември 06, 2013, 19:21:23 »

prasskovkata,тук има 2-3 модела по семпли рокли:
http://moonstone.bg/vecherta-sled-svatbata?page=1
Активен
jully777
Ентусиаст
**
Публикации: 98

обичана и обичаща

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: ноември 07, 2013, 15:30:16 »

Момичета, имате ли идея какви са цените на роклите на модна къща Милена Асеновград, а и също като качество как са? Харесала съм си третата рокля на първия ред, но никъде няма информация за цени, а и на имейлите не отговарят...
http://www.mk-milena.com/portfolio-svad-2013.html
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: ноември 07, 2013, 15:34:02 »

....... има форма за контакт в сайта. ама тия рокли ги виждам и в китайските сайтчета....същите.... crazy
Активен
jully777
Ентусиаст
**

обичана и обичаща

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: ноември 07, 2013, 17:09:54 »

Формата за контакт нещо не е активна, затова писах мейл. Много ми помогна с това, че ги има по китайските сайтове...чудех се дали са си снимки на модната къща, но явно не са. Благодаря!  smile
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: ноември 07, 2013, 18:37:51 »

Най дообре отиди на место.Ако смяташ за си вземаш рокля от Асеновград. не се лъжи по сайтовете на место и ва теб стоят мн различно.Ац моята си е взех от там само е скасиха неисках да тръгвам без нея .....не се доверявам мн мн като кажат същата ще е направим по теб малко е широка но като се стегни хубаво е супер lol)))
но за Асеновград. има тема отделно
 мисля че няма да съжеляваш ако скокнете до там. А в Милената като ходих.....имаше само кич
Активен
jully777
Ентусиаст
**

обичана и обичаща

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: ноември 07, 2013, 18:44:11 »

Offtopic мисля да отидем на място, не ми се рискува с поръчка, не съм толкова смела да поръчам без да съм я пробвала  pardon исках да събера мнения, за да знам какво да очаквам като отидем. Ще се пренеса в другата тема.
Активен
liliette
Ентусиаст
**
Публикации: 109

« Отговор #141 -: ноември 08, 2013, 13:38:29 »

liliette, страшно ти благодаря, това е чудесно danceg непременно ще отидем tease Bravo случайно да си спомняш ориентировъчно цената? give_rose

Flappy, честно казано не съм я и поглеждала, защото я видях на витрината върху манекен, а отивах да си взимам моята и не съм гледала каталога. Но като цяло там роклите са по-скъпички и започват от 900 и може да стигнат дори и до 6000. Средната цена на рокля е около хиляда и нещо до 2000. И все пак ако си от София според мен можеш спокойно да отскочиш да питаш дали я има и каква е цената. Няма да отнеме много време. Успех!
Активен
Flappy
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #142 -: ноември 08, 2013, 22:13:25 »

liliette, отново много благодаря, ще ходим със сигурност, утре ще звъня за уговорка smile дано роклята да е още там в края на месеца, когато тя си идва, за да я пробва. Струва ми се , че късите рокли не са много популярни като цяло и има шанс. Аз и поради това търся съвет къде да отидем защото често изобщо няма къси рокли налични, а само по каталог, а тя е тук за малко, иска да разгледа и ако си хареса нещо ще я вземе.
Активен
zai4e_kate
Професор
Публикации: 306

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: ноември 21, 2013, 15:57:21 »

Може ли да ми кажете къде предлагат сватбени рокли за по-пълнички жени.Знам че винаги може да се ушие по поръчка но мен като цяло ме интересува дали се предлагат модели които да са подходящи и да имат в наличност такива готови за мерене,защото никак не ми се иска да поръчам нещо което не знам как ще ми стои дори и приблизително.Много ми е трудно и изобщо не мога да си представя как би изглеждала роклята която що годе да ми стои добре. girl_impossible ugly
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 720

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: ноември 21, 2013, 16:06:33 »

Може ли да ми кажете къде предлагат сватбени рокли за по-пълнички жени.Знам че винаги може да се ушие по поръчка но мен като цяло ме интересува дали се предлагат модели които да са подходящи и да имат в наличност такива готови за мерене,защото никак не ми се иска да поръчам нещо което не знам как ще ми стои дори и приблизително.Много ми е трудно и изобщо не мога да си представя как би изглеждала роклята която що годе да ми стои добре. girl_impossible ugly
Аз също имам този проблем и съм пълничка. Ходих на няколко места в София,но там само в две успях да пробвам. Трудно е като си по-пълничка да има налични,за да пробваш нещо и да се видиш как изглеждаш да се почувстваш. Всеки казва може да си направиш по поръчка. Ама какво ме интересува мен това,след като аз искам да я облека и да видя как ще ми стой,а не да я поръчам да я облека и после да изглеждаш ужасно. Как я мислят всички тая работа?  Това е просто недопустимо за мене!
Като цяло на мен ми казаха във форума,че в Асеновград повечето магазини имали налични големи номера рокли,но аз няма как да съм сигурна в това докато не отида на място да проверя. За сега това още не знам кога ще ми се случи. Другия вариант за по-пълните според мен е да се поръча онлайн,защото там има голям избор и размери,но пак не се знае дали ще ти стой добре.Това е,че няма как да знаеш преди да облечеш,но тук на повечето места в България не ни е предоставена тази възможност на нас- пълничките. И ние сме хора все пак,макар че мен цял живот ме третират като извънземно,защото съм пълничка. Аз ще опитам в Асеновград и ако не стане ще правя по поръчка,ако ще и по мой модел и ще се моля да ми седи добре и да е всичко ок.
Активен
zai4e_kate
Професор
Публикации: 306

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: ноември 21, 2013, 16:12:31 »

абе щом има кой да се ожени за нас значи не сме извънземни  good
иначе аз винаги съм го имала тоя проблем с намирането на дрехи и още не съм тръгнала да обикалям точно поради тази причина.Поръчките онлайн също не ми се струват много полезни в този случай.Моля,някой който е минал през това и има вече рокля да сподели  help
Активен
SummerMoon
Сватбар
Публикации: 265

Много,много влюбена :)

« Отговор #146 -: ноември 21, 2013, 16:47:15 »

Аз съм другата крайност,доста съм слаботелесна,изобщо не се харесвам...И не мога да си представя да бъда в огромна рокля,тип торта,или нещо без презрамки,че няма какво да я придържа girl_impossible А така ги харесвам тези рокли без презрамки...Иска ми се нещо много вталено,по възможност с цепка blush Или пък къса рокля,но не знам как ще се възприеме.Разглеждам рокли онлайн,но не виждам такива с цепки huhhuh.gif
Какво мислите по въпроса?Много ли ще е смешно,ако има висока цепка?Спомням си как месеци наред се шегуваха с крака на Анджелина funnytooth
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: ноември 21, 2013, 16:55:11 »

SummerMoon, в Асеновград видях такива с цепка. Да ти кажа, цепката сваля доста от официалното на роклята според мен. Трябва да пробваш при всяко положение, но според мен много добре ще ти стоят роклите с удължен корсет.
Може би нещо такова
http://www.weddingdressesmall.co.uk/5060-10645/chiffon-strapless-dipped-neckline-a-line-wedding-dress.jpg

http://www.1dress.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/s/rs30-hot-sale-a-line-chiffon-strapless-chapel_train-beading-wedding_dresses-1_1.jpg
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: ноември 21, 2013, 17:30:24 »

Съфорумката miauka имаше роля с цепка преди 2 години, сега е по бебешките теми, та може да я попиташ за съвет smile
За размерите на мосрите, освен ако не сте 180см, 60 кг не мисля, че ще се намери точно вашия размер.
На мен всичко ми стоеше като чувал като мерих и трябваше да вложа много 'фантазия'. Да не говорим, че на 10 см подиумче пак всичко се влачеше...
Активен
SummerMoon
Сватбар
Публикации: 265

Много,много влюбена :)

« Отговор #149 -: ноември 22, 2013, 10:30:59 »

Благодаря ви за съветите!Аз нищо не разбирам и не знам кое би било смешно или неподходящо...То е ясно,че трябва да се мери Wink
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: