Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 00:42:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част (Прочетена 207297 пъти)
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част
«
Отговор #105 -:
октомври 15, 2013, 19:01:42 »
Аааа, не знам, дори не знам дали минавам за ниска или не. Ще заложа на А линия
Активен
aninini
Ентусиаст
Публикации: 62
«
Отговор #106 -:
октомври 17, 2013, 11:08:28 »
Да Ви попитам трябва ли да пера роклята след сватбата или имаше нещо от рода - една година не се пере след сватбата.
Активен
Lorenna
Сватбар
Публикации: 229
«
Отговор #107 -:
октомври 17, 2013, 12:56:02 »
aninini
, по-добре да си я изпереш, особено ако е обрала много мръсотия или е залята с нещо (случва се
). Това една година да не се пере, е суеверие.
Активен
Melinia
Ентусиаст
Публикации: 94
«
Отговор #108 -:
октомври 17, 2013, 12:58:53 »
Освен това ако изчакаш една година рискуваш да не се изпере хубаво и мръсотията да остане.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #109 -:
октомври 17, 2013, 21:48:11 »
Цитат на: aninini в октомври 17, 2013, 11:08:28
Да Ви попитам трябва ли да пера роклята след сватбата или имаше нещо от рода - една година не се пере след сватбата.
ако си суеверна- изчакай и след година я дай на химическо- действа.
Ако не си, послушай момичетата и я изпери след сватбата.
Активен
ava_sin
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #110 -:
октомври 21, 2013, 10:39:01 »
Здравейте момичета!! След дълго четене във форума реших и аз да се присъединя. Искам да ви благодаря за изчерпателните обяснения и опита, който споделяте с бъдещите булки. Много ми помогна всичко което прочетох!
До сватбата има време. ( Догодина началото на юни ) Но реших, че е по-добре да започна да търся по -отрано, преди да луднат всички покрай аботуриентските балове.
И искам да споделя, че си намерих СУПЕР БЪРЗО мечтаната рокля. Мислих че ще си поръчвам да ми шият по поръчка, понеже исках да е нещо по-различно, по-изчистено, по-модерно. А повечето рокли са един стил и малко ми идват натруфени ( отчайващо).
В събота отидохме до Асеновград, обиколихме повечето ателиета, пробвах 2 рокли различни като стил и силует. Накрая влязохме в ателие ВАНЕСА, и я видях!!! Беше любов от пръв поглед. Поисках да я пробвам. Свалиха я от манекена, облякох я, сложиха ми дълъг воал и се разплаках !!! Казах "ДА" на булчинската рокля (като в предаването по TLC) !!!! Е нямаше такова щастие!
Чакаше ме, беше ушита точно за мен! Няма корекции, чакане, проби и т.н. Цената също беше изненадваща, под бюджета ми. Обслужването беше на ниво!
В ателието имат доста богат избор на рокли. Използват красиви качествени платове и изработката е мнооого добра!
Оказа се, че моделчето е на Lazaro, едно към едно е. Единствената разлика е че на гърба има връзки, не копчета.
Качвам снимки от интернет.
tumblr_maif701o8P1qi8z5e.jpg
(57.06 KB, 474x600 - видяно 429 пъти.)
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #111 -:
октомври 21, 2013, 10:49:47 »
ava_sin
честито,
този модел на lazzaro ми е един от любимите, те няколко пъти са го давали по TLC в "Say Yes to the Dress" страхотен е модела. Ти в цвят "blush" ли го взе или ? Ще се радвам да покажеш снимки ако искаш
Активен
ava_sin
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #112 -:
октомври 21, 2013, 12:04:47 »
Благодаря !!
Забравих да напиша, че цветът е екрю (много нежно, като цвят ванилия). А аз винаги съм си представяла, че ще е чисто бяла. Обаче очакванията се разминават с действителността (понякога). Затова се пробва! Трябва да се почувства!
Бюджетът ми беше 700 лв. Цената не е тайна - 490 лв. Капарирах я и утре или в сряда ще отида със свекито да я вземем. Ще ми сложат само анатомични чашки и ще сложат друга връзка отзад (понеже сега е със служебна, за да не се намачка) Ще направя снимки и ще я видите
В събота бях със майка ми, беще страхотно преживяване и за двете!
Воалът е мноого дълъг, какъвто аз исках. Направо се влачи по земята. Изчистен с една лента по края му, като именно тази лентичка го право въздушен и придава обем. Цена 110 лв. Но си заслужава. И така тотала за роклята с воала е 600 лв. Обувки си имам още от преди няколко месеца. Много си ги харесах, и веднага ги взех. Белички са, но няма проблеми. Няма да се бият чак толкова с роклята. Ще направя снимки и ще кача.
Чантичка вчера си харесах, съшия цвят като роклята,но не е стандартна булчинска чанта. Така ще мога да я нося и на др поводи, та дори и на бар. Има цели 4 отделения, ще се поберат и документите и гримовете и всичко.
Кожа лак, имитация змийска кожа, но не е шарена а е екрю. Не мога да обясня точно как изглежда, ще я взема тази седмица, ще я снимам и ще кача снимки.
Цветовата гама е старо злато, така че роклята си е направо в темата!
Майка ми пък самичка направи късметите за хвърляне. Получиха се мноого яки. По-хубави са от купешките дори. Подаръчета за гостите също ги купихме отдавна. Кристални фигурки - слончета за мъжете и лотуси за жените. Остава да им направя кутийки.
Всъщност повечето неща си ги правим сами. Така правим това, което ни харесва, както го искаме и излиза малко по-евтинко. Но пък и имаме време да се занимаваме.
Поканите си харесах в един сайт. УНИКАЛНИИИИ!!! Цвят старо злато, с една сатенена панделка екрю. Сега ще ги кача
Ресторант избрахме, обреден дом, църква. За тези неща ще се преместя в др темички да пиша. Все пак тук е само за рокли.
p1028obsht.jpg
(60.6 KB, 550x430 - видяно 371 пъти.)
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #113 -:
октомври 21, 2013, 19:54:20 »
Цената е повече от добра, да не кажа перфектна, като гледам колко много материал има по нея, а и щом е 1:1. Нали знаеш, че ще чакаме и реални снимки (освен, ако не си суеверна, де)
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #114 -:
октомври 22, 2013, 10:13:14 »
Ее, браво. Много е хубава роклята! Гърбът особено ми харесва! ще чакаме снимки
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #115 -:
октомври 22, 2013, 10:35:36 »
ava_sin
, роклята ти е перфектна! И аз се присъединявам към фенклуба ѝ
Много ми харесва, адски се доближава до моя вкус! Нямам търпение да видя реални снимки.
Цената, няма да я коментирам... за мен лично е доста изгодна!
Активен
kriss_ye1
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #116 -:
октомври 22, 2013, 12:47:57 »
ava_sin роклята е сууупер, точно такава търся и случайно попаднах на този форум, ще се ходи до Асеновград! А поканите кой ти ги прави, на мен ми трябва да има златисто по тях - като твоите...Върна ми надеждата, че може да се намери нещо красиво, което да не е над 1000 лв...
Активен
desyslava90
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #117 -:
октомври 23, 2013, 19:53:53 »
Момичета цвят шампанско на английски на ivory ли отговаря ?
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #118 -:
октомври 23, 2013, 22:01:28 »
Не, ivory е слонова кост, а champagne е шампанско.
Активен
desyslava90
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #119 -:
октомври 29, 2013, 14:11:05 »
Момичета ще ми трябва такова палтенце -
http://www.ebay.co.uk/itm/New-White-Faux-Fur-Wrap-Shrug-Bolero-Coat-Bridal-Shawl-Accessories-/121199447007?pt=UK_Bridal_Accessories&hash=item1c380ccbdf
Цветът на роклята ми е шампанско, а тези палта ги има в бяло и айвъри, та според вас кое ще бъде по-удачно ?
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...