Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 12:05:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки 18  (Прочетена 155368 пъти)

skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: февруари 20, 2014, 15:13:01 »

За подобни неща аз съм ползвала секундно лепило гел. То е здраво, не се разтича и не оставя никакви ръбове. Но си е скъпичко.

Реално можеш да ползваш и други, по- течни лепила на принципа на Ц200 (но не него), но ще трябва да придържаш картона известно време, за да изсъхне pardon
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: февруари 24, 2014, 19:58:59 »

Някой може ли да сподели пример за книжки за гостите от чужбина.
Чудя се какво точно да включа в тях, за да не се чустват милите ми чужденци като паднали от Марс, докато със младоженеца се настъпваме в гражданското, или когато ритам менче и т.н.

Ще ми се да им направя един пътеводител на българската сватба, но не искам да преоткривам топлата вода, защото знам, че има булки, които вече са правили такива.
Активен
kali87
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: февруари 24, 2014, 23:07:07 »

Не знам дали е точното място за въпроса ми, но търся вакуум (за да си закрепя украсата за колата) Някой ако има някакъв непотребен или нещо..или пък да знае откъде могат да се закупят
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: февруари 24, 2014, 23:47:20 »

Знам, че ваккум гъби можеш да купиш от всеки цветарски магазин или склад за цветя.
Активен
kali87
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: февруари 25, 2014, 00:09:33 »

да видях вече...благодаря. Аз си го представях нещо много сложно, скъпо и рядко срещано...а то...

Простете за тъпия въпрос smile tease blush
Активен
Lorenna
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #260 -: март 11, 2014, 11:27:40 »

Беше коментирано, но не мога да намеря поста: как си направихте стикери за обувки (сърчица, надписи и т.н.)? Много нагли цени са им обявили и май ще си ги направя аз, ако някоя добра душа ми припомни как ставаше този номер  pardon
Активен
desi4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 71

Булка - тайфун

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: март 11, 2014, 18:59:15 »

Аз лично не съм попадала на такъв пост, ама така е като чета по диагонал  tease  Бях видяла такива стикери и до колкото съм запозната има в ибей, но признавам, толкова чакане за нещо толкова дребно... нееее, не е за мен. Умувах и начинът на който съм се спряла е следния. Харесвам си шрифт, обработвам си го в корел дрол, обръщам го в криви и го режа на работа на режещия плотер от прозрачно фолио. Отгоре мисля с лепилце да залепя камъчетата. А, ако вземе да не хване лепилото, резервният ми план е да си ги изрежа от цветно фолио.  Режещи плотери има из повечето реклами агенции, които изработват реклами от фолио.
Едва ли съм открила топлата вода, но това е начина, който си представям аз.  danceg
Активен
ona_neg
Гост
« Отговор #262 -: март 12, 2014, 12:06:26 »

Имам следното питане: доколко е нужно присъствието на бутониери. Никак не ги харесвам и много ми се ще да ги "пропуснем" crazy
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: март 12, 2014, 12:33:01 »

Преди да го пропуснеш обсъди с родителите ви pardon
Все пак бутониерите отличават по-специалните гости на тържеството.
Ас исках да пропуснем късметчетата за хвърляне, но това много разтрой родителите и се примирих, все пак не си струва за една дреболия да им е гадно.
Има и много свежи, нетрадиционни бутониери, не е нужно да да са класическите кичозни неща. Зависи от стила на сватбата ви. Например

http://www.weddingbells.ca/real-weddings/an-elegant-vintage-wedding-in-haldimand-ontario/attachment/elegant-vintage-wedding-boutonniere/
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: март 12, 2014, 12:44:35 »

Нищо в сватбата не е задължително, но според мен е хубаво поне кумовете да имат. Има много красиви варианти, не е нужно да са стандартните.
Активен
ona_neg
Гост
« Отговор #265 -: март 12, 2014, 14:45:26 »

Просто според мен развалят тоалетъа (особено на жените, които имат и бижута обикновено).. Гледах снимки от една сватба и ми отне около 2 минути да разбера кой е младоженецът и кой е кумът, затова се отказах от тези бутониери. Колкото до родителите... сигурно ще искат да се придържаме към традицията, но аз никак не ги искам sad
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: март 12, 2014, 15:29:57 »

Младоженеца и кума и без бутониера пак ще ги объркаш, нали те милите си нямат огромна бяла рокля  tease
При мен жените ще са с гривни/корсажи, нещо подбно:
Активен
zai4e_kate
Професор
Публикации: 306

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: март 12, 2014, 17:58:19 »

ние ще имаме бутониери само на родителите и кумовете... искам да попитам нещо... тези бутониери булката ли ги закичва или те си ги слагат?Гледала съм снимки на други булки които закичват,това значи ли че при взимането ми и сватовете трябва да дойдат с младоженеца  crazy защото ако не дойдат кой ще им сложи бутониери? blush
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: март 12, 2014, 18:02:54 »

При взимането на булката, тя закача на кумата и кума, а кумата закичва родителите. Поне в нашия край е така.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #269 -: март 12, 2014, 20:43:51 »

Аз не знам как може да дойде младоженеца без родителите си, но така или иначе на нашата сватба аз закичих и кумовете и родителите, зависи какво ви е на сърце.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: