Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 11:28:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март  (Прочетена 180831 пъти)

Nine
Ентусиаст
**
Публикации: 146

« Отговор #150 -: август 19, 2013, 16:51:01 »

Току ще се върнах от ЖК и съм много  щастлива. Усмивката ми не слиза от лицето макара докато се  приберем  мъжо спира  на 2 пъти да  повръщам, но съм многооо щастлива като го видях това мъничкото с  голямото тумбаче lol) В 14 г. с. сме, развиваме се много добре  според думите на доктора, малко ми е  нисък хемоглобина, но аз съм си със такъв от много години. Само дето не пожела да ми каже  пола. Каза, че след 7 месец ще науча за  пола на детето, че сега е по-важно да се развиваме добре. И за мен е  важно бебо да е добре, но вътрешно ме гризе какво ще е lol)
Аз не съм ходила на 4Д, защото моя гениколог няма а и  каза, че не се  налага само ако аз искам.
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: август 20, 2013, 09:59:00 »

Здравейте всички,

Маги, много се радвам, че ФМ е минала отлично, браво на вас Wink

Nine, споделям вълнението ти, да продължавате все така добре да се развивате. Днес и аз в 17 ч. съм на ЖК, нямам търпение да видя мъничето и да разбера как е.

Аз май съм много странна, не искам да знам пола, като цяло все съм си представяла да го разберем някъде към края на бременността. Моето усещане е за момиче, но на изходната контрола ще видим.

И така затаявам дъх докато стане време.

Поздрави на всички, до скоро!
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: август 20, 2013, 15:41:34 »

Радвам се за теб Nine, наистина прегледа е прекрасно нещо smile

Seagirl, всеки си преценява дали иска да знае.Аз искам, иначе ще пукна от любопитство smile такава съм си.

Аз утре ще се записвам на ЖК най-накрая.Ще пиша като мине и този преглед.
Активен
ane_li_a
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: август 20, 2013, 16:59:28 »

Здравейте момичета, честито на всички ви. И аз да се запиша в темичката макар още да ме е страх да се зарадвам както трябва smile понеже майка ми е имала 4 аборта, сестра ми след около 3 години ходене по лекари и опити най-накрая преди месец се появи малкото съкровище и аз се си мисля че и при мен ще изникне някакъв проблем. Дано не стане. В началото имах леки болки ниско долу в корема, доктора ми предписа дуфастон и сега почти нямам болки. Изчетох темата, но не видях някой да се оплаква ? На преглед съм чак началото на септември, вижда ми се толкова далече smile
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: август 20, 2013, 19:27:30 »

ane_li_a, много жени имат болки в корема, при мен се изразяваха в опъващи болки, особено при рязко движение или ставане. И ги имах всеки ден до съвсем скоро smile Обяснението е, че матката си променя формата и размера и нервните окончания веднага препращат сигнал за болка. Това, че майка ти и сестра ти са имали трудности, не означава, че и ти ще имаш, а и си помисли дали си заслужава да трепериш и да се притесняваш още повече от половин година smile Стискам ти палци всичко да е наред  good

Аз също се интересувам супер много от пола, нямам търпение да разбера smile Приятна вечер на всички!
Активен
ane_li_a
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: август 21, 2013, 06:54:10 »

Е те вече почти ги няма болките и сам спокойна. Иначе за пола аз имам един календар кадето на вскичи до сега където съм гледала е показал вярно, на мен показа момче и аз съм толкова сигурна че ще е момче, че даже като гледах колички гледах само за момчета ама и да стане обратното добре дошло. Аз нямам претенции, но искам да го знам де smile
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: август 21, 2013, 08:00:44 »

Болките ниско долу са нормални.Аз имах ужасни болки и бях на Папаверин до скоро.Матката се разтяга, а аз имам и операции в следствие на който имам сраствания, та си болеше много.

Отложихме за утре записването на ЖК, поради определени дни за тази дейност.
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: август 21, 2013, 10:56:52 »

Добре дошла ane_li_a, лека и успешна бременност. Все човек е абсолютно индивидуален, така че горе главата и мисли положително, пожелавам ти всичко да е наред  good

Момичета, да дам и аз отчет от вчерашния преглед.
Докторката е много доволна, пораснали сме около три пъти в сравнение с последния път, за момента бебо е добре, видяхме го и аз и мъжа ми...(който вече реши, че бебето прилича на него)  pleasantry Още сме прекалено мънички разбрира се за подобни заключения, официално вчера ми каза докторката 9 г.с. и 6 дни.

Такаа, само че тази нощ аз страдах от потресаващи болки в гърлото и тъй като от дете имам проблеми със сливиците, сутринта веднага отидох при джипито. Оказа се остро възпаление на гърлото чак ми изписа и антибиотик. Аз обаче заявих, че антибиотик няма да пия в толкова ранна бременност, консултирах се и с гинеколожката, която след като нямам температура каза да отложа антибиотика. Сега съм на чайове, гаргари, мед и единствения медикамент е спрей Тантум верде, който и двете лекарки ме казаха, че е безопасен. Лекувам си се сега и така.

Пазете се, поздрави на всички smile
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: август 22, 2013, 09:53:57 »

Няма да се разболявате, дръжте фронта smile

Аз днес се записах на ЖК и официално съм бременна smile Източиха ми три епруветки с кръв, мериха ме, гледахме бебо пак, общо взето пълна програма.Следващ преглед на 24.09.2013г.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: август 22, 2013, 14:13:01 »

Здравейте на всички и поздравления за чудесните резултати от прегледите! И не се давайте на вируси. Моят сякаш го преборих, но още останаха сополи и кашлица.
За болно гърло много ми помага гаргара с разтворени сода и готварска сол в малко вода, както и пиене на мед с лимони.

Добре дошла на новата мама. С пожелания за здраво и пухкаво бебе на финала.  give_rose

Аз днес бях на преглед и стана ясно (поне засега), че ще ставам двойна свекърва  diablo  pardon
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #160 -: август 22, 2013, 14:51:02 »

Scarlett, много сме, силни сме!  pleasantry
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: август 22, 2013, 20:21:08 »

Scarlett, много сме, силни сме!  pleasantry
Хаха, много ме изкефи този коментар  goodpost

Scarlett, честити ти втори сини гащи, да е жив и здрав юнакът! Това бил по-икономичният резултат, каза един приятел, който чака второ дете от същия пол (момиченца при него) smile

Маги, после кажи как са ти кръвните изследвания, че на мен са ми високи левкоцитите и по-точно неутрофилните левкоцити. Утре съм при лекаря, който ме следи на ЖК, да види резултатите от кръв и урина и да ми даде другите резултати, но се поуспокоих след като прочетох, че било нормално. Ще пиша, след като го поразпитам, може да е от полза и за други  good
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: август 23, 2013, 07:15:39 »

flyin, днес трябва да ми се обадят да ми кажат дали има нещо притеснително в изследванията и ще споделя.
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
Публикации: 506

I am Happy!

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: август 23, 2013, 10:07:48 »

Scarlett, и от мен честити втори сини гащи.Няма лошо, както обичам да казвам за децата е по-добре да са от един пол за родителите да са различни.На мен още не са ми казали пола, но аз имам предчувствие отново за юнак.Да са живи и здрави, пък останалото си е божа работа. Аз се надявам на 9-ти септември да научим пола, тогава ще ходя на 4Д.
Лек ден на всички и гушки по коремчетата!
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: август 23, 2013, 10:34:50 »

Ей, много съм залюхана Скарлет, честити сини гащи smile
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 35   Нагоре