Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 14:22:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март (Прочетена 180936 пъти)
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681
Re:Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Ма
«
Отговор #135 -:
август 15, 2013, 22:54:11 »
Привет и от мен. Ние сме на морето, няма и начин -детенце е наполовина бургазлийче. Така че всяка година изкарваме доста време на морския бряг. Жегите ми понасят добре. Понякога ме заболява главата, но оправям нещата с айрян със сол. От лекарствата не съм си позволявала от много години нещо различно от парацетамол, тъй като при мен беше бременност, продължително кърмене, втора бременност. Нямаше време за разпускане
За боядисването изчаках да мине първия триместър и се боядисах с безамонячна боя. Но аз само покривам побелялото, няма изсветляване, така че тази формула работи. А отчетливи ритничета усещам от около 10 дни, особено вечер като си легна. Да си призная, често забравям, че съм бременна и изобщо не се пазя - вдигам детето, мъкна тежки чанти...само бягането нещо взе да ми се опъва с този тумбак
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #136 -:
август 15, 2013, 22:57:24 »
Магито, успех утре на феталната. Ще чакаме новини
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #137 -:
август 16, 2013, 07:43:44 »
Аз ви писах, че съм с мигрена, до сега съм имала два пристъпа и при двата взех парацетамол и се покрих в къщи на хладно и тъмно.Просто не се живее с тоя главобол.Само си мисля, бебе, бебе дано не вземеш тия болежки от мен ми имаш на баща си яката глава
Иначе и на нас ремонт ни предстои, направо не ми се мисли, но ще отидем и на море, защото от 3г, не сме почивали, всички пари давахме за изследвания и опити и сега сме решили като бели хора да се отпуснем
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #138 -:
август 16, 2013, 09:14:32 »
То моето главоболие си е постоянно, но от бременността е направо нетърпимо. За съжаление, при мен нищо не действа - дори забранени за бременни лекарства, които уж се водят "мнооого" силни.
Последните 3 дни бях в болница, за да мога да си взема болничен, че както съм отпаднала и с това главоболие изобщо не съм в състояние за каквото и да било, още по-малко за работа.
На море вече ходихме в края на юни в Гърция за 1 седмица, но то сега и не бих понесла да пътуваме където и да е.
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
«
Отговор #139 -:
август 16, 2013, 11:19:23 »
Здравейте и от мен,
Аз от главоболие през живота си два - три пъти да съм страдала и то по време на болест. Да чукна на дърво такъв симптом нямам, пожелавам ви на вас бързо да отмине. Аз още се боря с гаденето и повръщането въпреки, че вече имам и светли дни, в които не ми се гади. Дори вчера успях да похапна на обяд като хората.
Аз съм си на курорт всеки ден (работя на Златни пясъци), разбира се..не е същото, на плаж 2 пъти съм ходила това лято, все пак почивам само неделите
НО последната седмица на август сме на почивка в Созопол
Иначе явно всички сме в ремонт. И ние това правим, едната фаза я завършихме, остана по-лесната. Само дето навсякъде е мръсно и прашно, а от тези лепила и т.н. така ужасно ми мирише вкъщи...но скоро всичко ще си дойде на мястото.
Пазете се и си почивайте доколкото можете
Поздрави от нас за вас
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #140 -:
август 17, 2013, 09:34:39 »
Момичета, много неприятно това с главоболието. Пазете се и пийте повече течности.
Мenyante, а теб от какво те боли главата постоянно? Да не си с високо кръвно? Лекарите какво казват?
Маги, заслужили сте си почивката. Весело да си изкарате!
Seagirl, поздравления за преминаващото гадене.
Мен ме пипна някакъв светкавичен вирус. Сополи и раздираща кашлица, направо ми свирят гърдите. Много е неприятно. А от кашлянето ме заболява корема. Дано бебчето е наред и бързо го пресечем. Впрегнала съм всички бабини лекове, дано да мине.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #141 -:
август 17, 2013, 12:29:13 »
Scarlett, с ниско кръвно съм, така и не се е установила още конкретна причина за моето главоболие. Повечето казват, че най-вероятно е от стрес и трябва да си почивам и да не се натоварвам много. Ама това не виждам как ще стане.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #142 -:
август 17, 2013, 18:19:38 »
Menyanthe, аз също страдам от главоболие и се "лекувам" като пия голямо количество течности, предимно вода, и гледам да си почивам повече и на хладно. Голямата жега наистина не помага никак.
Seagirl, ще става по-добре, гаранция
На мен вече все по-рядко ми се гади, за сметка на това ме тресат едни нерви и се дразня на дреболии
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #143 -:
август 18, 2013, 15:08:42 »
Нашата фетална мина.Бебо е добре, всичко е ОК според докторката.Гледахме крачета, ръчички, главата, мерихме големина и разни други мерки, видяхме бъбреци, пикочен мехур, чухме сърце.Абе много екстри
Бебока се беше излегнал по гръб и опнал крака на горе, и лекарката предположи, че ще е момиче, като му гледахме дупето.Според мен е рано, не защото не искам момиче, а защото е рано.Аз искам да знам че е здраво и нейните думи ме успокоиха.Имаме и една снимка от 4Д на Пришълеца, ама то на такова прилича сега
При мен гаденето почти изчезна и това ме радва, лошото е че идва някакъв глад и ще гледам да имам плодове покрай мен постоянно.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #144 -:
август 18, 2013, 15:12:53 »
Дай снимката де !
Не е рано, вьзможно е да се каже вече пола. На мен сьщо в 12 седмица ми казаха момиче. Радвам се, че сте добре и всичко е наред.
Ако се пазиш от кила, наблягай на зеленчуци, защото плодовете в голямо количество имат и доста захар все пак.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #145 -:
август 18, 2013, 16:34:52 »
Истината е че аз наблягам на зеленчуци, плодовете не са ми много вкусни макар че и с тях се тъпча.Сега се радвам, че е сезона на доматите, чушките и т.н. Снимката утре ще гледам да я сканирам и да я пусна, тя е 4Д, о аз да си призная нищо не разбирам, 2Д-то ми беше по-лесно за разбиране.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #146 -:
август 18, 2013, 20:10:06 »
Аз доколкото знам (ако и аз правилно сьм разбрала де) 4тото измерение е времето. Така ми беше обяснил Фабио като го питах, че ми изглеждаше странно.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
Re:Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Фе
«
Отговор #147 -:
август 18, 2013, 20:46:52 »
Така е да, дават ти го в реално време бебето един вид.Абе лошо няма, ама изглеждаше странно
Днес най-накрая след като се успокоих, гледах колички, столчета за кола и т.н. екстри.До сега не бях и мислила за тях.Знам че има много време, но аз обичам да чета и да се подготвям
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #148 -:
август 19, 2013, 08:14:25 »
Маги не се притеснявам за главоболието. Майка ми е с ужастна мигрена. Като я повали и 3-4 дни не може да стане от леглото, но ние със сестра ми нямаме такива ядове.
И наистина най-важното е да са живи и здрави бебоците, полът търпи промени
Активен
Alichka
«
Отговор #149 -:
август 19, 2013, 08:18:52 »
Аз пола го разбрах в седмия месец - преди това моят лекар не казва. И ми беше по-добре! Маги, важното е, че всичко е наред при вас
Приветствам ти ентусиазма да гледаш колички, кошчета и тн. Специално количката си е висше инженерно образование! На мен ми отне не малко време да си изградя критерии, по които да избирам.
Сега съм на път да стана и физико-химик покрай бибероните и шишетата
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12