Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 13:33:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Време е за лятна почивка - 15 - 21.07.13
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Време е за лятна почивка - 15 - 21.07.13 (Прочетена 33369 пъти)
mariola85
Гост
Re:Време е за лятна почивка - 15 - 21.07.13
«
Отговор #30 -:
юли 17, 2013, 15:41:05 »
ratatui честитоооо!
, много се радваме за теб!
scilla браво на вас че имате сили да обикаляте, ние сме си стегнали коланите и май вървим посока купуване на жилище че не се живее под наем цял живот/ даже гледахме миналия уикенд някъкви апартаменти, но имаме претенции към размерите на жилището, хем да е тристаен ама хем пак да е голем, гледката да е хубава от терасата и други подобни
ние мислим да отскочим уикенда до комплекс варавара малко на минерални бани да отпуснем
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #31 -:
юли 17, 2013, 16:00:40 »
мариолка
, добре сте решили за апартамента. Ние точно преди сватбата бяхме на тази чуденка дали да купуваме или да изчакаме малко и засега се спряхме на решението да изчакаме още малко и може би следващата година, та затова сега ще попътуваме докато все още има възможност, че после живот и здраве като се появят и дечица и апартамент и няма вече да може да се пътува така безгрижно из Европа да се обикаля. А, я сподели за този комплекс, че за първи път го чувам, за също така оглеждам местенца за летен отдих, освен а море, някъде на планина или с минерални извори...
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #32 -:
юли 17, 2013, 16:07:12 »
ratatui,
честитоооо! Вярно да ти служи дипломата, да си работиш с удоволствие по специалността! Тъкмо като си мислех днес за теб, ама по повод какво да готвя, хихихи. И като чукнах на гугъл- излезе
запечен Рататуй
та си викам дано не е било много напечено
scilla
, Берлин е страхотна дестинация.
Нашето първо съвместно пътуване /3 години след сватбата/ беше там, а миналата година през април отидохме за втори път. Има много за гледане, германците имат изключително добре организирани хоп - он рейсове със слушалки на 5 езика, храната е хубава и за месоядни и за обичащи картофи
. Много е чисто и подредено, пък ако отскочите и до Сан Суси, направо е повече от романтично. По Нова Година още ще се чувства Коледа, просто ще е приказка.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #33 -:
юли 17, 2013, 16:07:35 »
ами той е до пазарджик, на 1 час от софия, има 7 минерални басейна на открито , ако отидем де ще пиша отзиви дали е хубаво, то много ми го хвалиха ама ще видим
за апартамента ние ще продължаваме да събираме парички че това което имаме не стига а и няма кой да ни помогне много
но и защо да трябва ако нямат хората ние за какво сме млади и здрави да работим и печелим
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #34 -:
юли 17, 2013, 16:13:39 »
svekarva
, страхотна си! Благодаря ти от сърце за споделените отзиви! Мисля че много добре ще ни пасне Берлин в такъв случай! Аз обичам всичко да е подредено и добре организирано, току-виж много ми харесало и сме се върнали и повторно живот и здраве! А хоп-он/хоп-оф рейсовете също много си ги обичаме, имаме система изработена покрай тях, която работи безотказно и много оптимално се възползваме от всякакви предлагани отстъпки и намаления, които идват с въпросните карти от тези автобусчета. Единственото ми притеснение относно тях е, че тъй като е зима е възможно да е доста хладно и дали ги закриват отгоре или просто си мръзнеш от студ с няколко шапки и шала
mariola
, ще чакам отзиви в такъв случай, ако все пак отидете! А относно покупката на апартамента никак не е лесно да се реши човек на такава стъпка в наши дни, а и след това да го изплащап си е трудоемко. Ние затова решихме леко да изчакаме, да посъберем някой друг лев и тогава...
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #35 -:
юли 17, 2013, 16:20:34 »
Благодаря ви!
Е свекърва, много се радвам че си се сетила за мен, много мило ми стана!
За напеченото, на мен ми беше много нервно- изпих 3-4 валидола, ама пак всичко вътре ми подскачаше. Важното е че мина и край за сега! А есента ако е писано ще си завършим и другото!
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #36 -:
юли 17, 2013, 16:41:16 »
Здравейте, момичета и аз да се включа при вас
ratatui
, честито за защитата
Сега подготовката за сватбата със сигурност ще ти е по-лека, като си отметнала тази грижа
scilla
, браво на вас, много сте организирани щом планувате за Нова Година
И аз се опитвам да организирам едно пътуване през есента, че почивката това лято не ми стигна, но милото доста ме саботира
mariola
, много приятно място за почивка, не знаех до сега за него. Да споделиш впечатления
И да ви почерпя с една лимонада с мента, че само за това си мисля от няколко часа
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #37 -:
юли 17, 2013, 16:55:01 »
ma6ka_ добре дошла, темата седмичната стана като за пенсионирани булки
като мине сватбата всички се включваме тук за да не изгубим връзка с съфорумките
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #38 -:
юли 17, 2013, 17:00:01 »
Цитат на: mariola85 в юли 17, 2013, 16:55:01
темата седмичната стана като за пенсионирани булки
като мине сватбата всички се включваме тук за да не изгубим връзка с съфорумките
ахахах, точно така се чувствам - като пенсионирана булка
и продължавам да съпреживявам емоциите на момичетата във форума и си викам "еех, колко хубаво беше"
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #39 -:
юли 17, 2013, 17:20:18 »
Хихи, добре звучи "пенсионирани булки"
scilla
, аз също съм фенка на тези автобуси. В Америка /поне в Ню Йорк/ в тях говорят "на живо", но само на американски английски и малко трудно им се разбира. Автобусите са мръснички и старички и наистина може да те отвее вятъра или да замръзнеш. В Лондон и Барселона са много над тях, а немските - не искам и да ги сравнявам
. Толкова са чисти, приятно затоплени и водачите им спокойни и приветливи, че чак не ти се слиза. Даже си намерих снимка, специално показваща как изглеждат. Покрити са с прозрачен таван и имат действащи климатици
. Стъклата на прозорците са изрядно почистени, спокойно се правят снимки. Пакетът включва слушалки и кърпички за почистването им
. Немска работа
. Аз бих ходила още много пъти, толкова неща не успяхме да видим...
hop-on.JPG
(55.17 KB, 664x498 - видяно 341 пъти.)
Активен
helena31
Сватбар
Публикации: 270
«
Отговор #40 -:
юли 17, 2013, 17:51:02 »
Май и аз ще се цопна в отбора на пенсионираните булки. Да не говорим, че не съм и от най-младоликите, за разлика от мъжът ми, който прилича на гимназист. Една тетка в София реши даже, че съм му майка - хаха, беше много смешно и доста странно! Все си мисля, че не съм чак толкова по-зряло изглеждаща от него, ама както и да е
Между другото,
свекърва
, смятах да ти пиша колко много им хареса на всички гости в Пловдив. Аз проспах разходката до античния театър и стадион, но пък ходихме на обяд в ресторант Филипополис - беше страхотно!! После малко се разходихме до Четвъртък Пазара за цветя и потеглихме към София. Не сме обаче хич доволни от отношението в х-л Алафрангите, даже да не казвам, че беше ужасно. Хотелът като такъв не е лош, но управитялят прояви отвратителен нрав.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #41 -:
юли 17, 2013, 18:42:49 »
тук отдавна си е за пенсионирани булки :p
добре дошли на новопенсионираните, не е зле и така да сме
Ох, вие пътуватеее, блазее ви на всичките. мен финансите ме спират яко тази година, но следващата съм замислила вече да излизаме извън тия заемчета и глупости, ама да видим.
с тия лимонади ще ме накарате да си прибера блендера от брат ми и да почна да правя какво ли не.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #42 -:
юли 17, 2013, 19:18:12 »
Здравейте, дами
Аз пак по средата на седмицата.
Аз от немските хоп он/хоп офф съм виждала само открити пък, дори миналия ноември (който беше снежен) водих една приятелка в Триер и тя искаше да се качва, ама като видя, че са открити, се поотказа
На ментова лимонада бях миналото лято, това лято модата вкъщи е домашен студен чай с листенца мента и лимон и ментов сладолед.
Еми, след като миналата седмица говорихме за смуутита, в събота си купих списание Ел и вътре имаше супер рецепти за смуути, в които се слага и зеленчук, ама не е брутално. На френски е (струва ми се, че ти ползваше френски - ако не ще помагам), и мога да ти я снимам, имаше много интересни предложения, които ми се сториха вкусни.
Активен
helena31
Сватбар
Публикации: 270
«
Отговор #43 -:
юли 17, 2013, 20:17:56 »
Еми, имам невероятни рецепти за блендър откакто подписахме на карибите. Чакай да ти споделя една за коктейл BBC - banana, baileys, coconut. Смесваш бананов ликьор (или есенция или пък направо пресен банан, също става хубаво), бейлис и кокосов ром. Може и обикновен ром и кокосови стърготини. Слагаш лед, блендираш и ... си на Карибите за нула време, въпреки ограниченията в бюджета.
И ние сме на това дередже за остатъка от годината, след като избамкахме 3-те си седмици отпуска за женене напред-назад по света.
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #44 -:
юли 17, 2013, 20:50:10 »
svekarva
, все повече и повече съм сигурна в избора на дестинация, днес дори гледахме апартаменти под наем там - има много симпатични. А това автобусче помниш ли на коя компания, защото мисля, че компаниите са две - едната беше city sightseeing, a другата не помня...
Най-вероятно, ако не се сетиш ще пиша и на двете компании и ще ги питам дали имат закрити автобуси за зимата, че след споделеното от
Alleksia
искам да съм сигурна, че ще попаднем на уютните!
Машка, Ели
, добре дошли при пенсионираните булки!
Ели
, със сигурност не бих казала, че си толкова по-зряло изглеждаща от мъжа ти, той верно, че е младолик, ама и ти не му отстъпваш!
Еми
, изобщо не му мисли - взимай блендера и почвай с лентите изкушения!
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
6
Всички
Нагоре