Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 16:25:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 13 част  (Прочетена 206586 пъти)

yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #540 -: август 29, 2013, 10:04:49 »

За момичетата които нямат халки още в Трията има златарски на последния ет, работят със Сара Трейд
Активен
bibolina
Ентусиаст
**
Публикации: 136

Моят сватбен албум

« Отговор #541 -: август 29, 2013, 12:28:59 »

Момичета,
Намерихме кум...даже два броя хахаха Моя годеник има двама еднакво близки приятели и решихме единия в църквата другия в гражданското. Кумата е най-прекрасната и въпреки, че и намерих авоимунно забаляване ще остави влизането в болница за след сватбата ни.  Съпругът й е мюсюлманин и в църквата няма да може да бъде полезен...той няма да влезе. И така решихме да е интересно 2 кумове и една кума хахаххахах
Иначе вече купихме и последните неща. Обувките на младоженеца са от Андрюс. Сега имат намаление там на всичко.
Днес приключи одисеята и с медицинските: -))))

За поповете нямам дума, на нас ни каза, че ще се разберем на маса !?!?

Остана мн малко!!
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #542 -: август 29, 2013, 12:31:55 »

БРАВО , че ви остана малко
а тва за поповете!?!?? huhhuh.gif
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #543 -: август 29, 2013, 12:35:09 »

БРАВО , че ви остана малко
а тва за поповете!?!?? huhhuh.gif

Това беше когато мин лято ходихме да питаме за цени процедури и т.н.
После пратих леля ми и ни записа, пошучихме едно  откъснато парче от карто, където пишеше, че сме записани!?!?!?!
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #544 -: август 29, 2013, 12:52:07 »

ХАХАХХАХАХАХ ох нз тука в Б-с всички са уникални!
Активен
snejinka
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #545 -: август 29, 2013, 20:17:58 »

Биболина, браво, много се радвам, че са се оправили нещата Bravo Дано няма повече неприятни изненади smile
Аз утре съм в Асеновград и съм страшно изнервена, ще си видя роклята, но дали това, което ми хареса на снимка ще ми хареса и наживо и най-вече дали ще ми отива, май няма да спя тази вечер ... crazy
Момичета, някоя от вас да е ходила до Булвеси, знам само, че не е на главната улица с многото магазини?! Дано бързо да го намерим  girl_impossible Стискайте палци!  girl_wink
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #546 -: август 29, 2013, 20:31:29 »

Биболина, браво, много се радвам, че са се оправили нещата Bravo Дано няма повече неприятни изненади smile
Аз утре съм в Асеновград и съм страшно изнервена, ще си видя роклята, но дали това, което ми хареса на снимка ще ми хареса и наживо и най-вече дали ще ми отива, май няма да спя тази вечер ... crazy
Момичета, някоя от вас да е ходила до Булвеси, знам само, че не е на главната улица с многото магазини?! Дано бързо да го намерим  girl_impossible Стискайте палци!  girl_wink

Снежанка: успех с търсенето. Дано да я харесаш колкото и на снимката. Аз с моята беше любов от пръв поглед: -))))

Момичета благодаря за подкрепата!!!!
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #547 -: август 29, 2013, 22:51:10 »

дай е на търсене в гоогле-то, намира се в една пресечка на тази главната бул. България на излизане  видяхме само като табела но не ходихме до него магазин, защотото вече си взех роклята Girl_hide .А ако влизаш е пресечката преди едно кръгово което води до центара тая Никола Хайтов.Ако карате бавно няма да е пропуснеш от дясно се пада
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #548 -: август 29, 2013, 22:53:16 »

А да и Успехх!!!! Тя ще е не се притеснявай ако ли не ....друга ще намериш lol)))  Чакаме резултат. А за обувки съм чувала доста добри отзиви за Кобал ....жалко че не го видях по-рано
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #549 -: август 29, 2013, 22:58:43 »

Леле, момичета, не мога да не ви споделя!!! Развълнувана съм тотално!
Изгледах видеото и професионалните си снимки!!!
Не мога да изкажа възхищението си за екипа ми, които работиха за нас. ДИАМАНТИ - БУРГАС, просто са невероятни. Организация, украса, спокойствие - всичко дължа на тях. Толкова е красиво всичко, толкова всичко вървеше по план. Толкова изрядни са във всяко едно отношение! Перфектни!
Дж СТАНИСЛАВ ЖЕКОВ - Благодаря му от все сърце. Като гледам усмивките на гостите и как са развълнувани , с ръка на сърцето казвам, че напипа всяко едно настроение. Страхотно уважение към нас младоженците - изпълни поздравите ни и ни накара да не седнем цяла вечер. Уникален!
Видео и фото - ВЕСКО ЛАЗАРОВ И КАЛОЯН СПАСОВ. Сега вече отново с ръка на сърцето казвам, че сбъднаха една мечта. Снимките са като картички - качество, изисканост, романтичност, проговарят smile Видеото - невероятно - заснеман е всеки един детайл, не  е пропуснато нищо. Страхотно качество, озвучаване, клипове. Разкошни!
Не знам, момичета, пожелавам на всяка една моят екип - връщам лентата назад и назад и си казвам, че никога не бих се замислила и отново бих избрала  тях!
Активен
snejinka
Любопитен
*

« Отговор #550 -: август 29, 2013, 23:11:21 »

Мерси, момичета give_rose Аз до сега се разхождах виртуално до Булвеси и обратно, тъй че не би трябвало да е проблем утре  pleasantry Научих пътя  girl_wink
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #551 -: август 30, 2013, 07:14:07 »

браво,Маце smile.Радвам се си останала много доволна от всичко което се е получило добре.качи някоя снимка pleasantry
 и snejinka,  чакаме резултат girl_impossible Girl_hide
Активен
snejinka
Любопитен
*

« Отговор #552 -: август 30, 2013, 21:02:12 »

Момичета, докладвам!
1. Роклята стана прекрасна, жените в Булвеси са невероятни и Веси разбира се, чудесно отношение и професионализъм. Моделчето се получи толкова добре, че решиха, че ще го направят пак за да го имат в ателието и ще носи моето име  blush Ще гледам да кача снимка тези дни smile  blum
2. Веднага след първата проба отидохме до Кобел, където мерих 2 чифта обувки и за първи път в живота си се чувствах удобно на висок ток, тези хора определено знаят какво правят, поръчах си обувки и чанта - плик в същия цвят и материал smile Ще ми ги изпратят с куриер  yahoo
3. Накупихме един куп нещица като късметчета, свещи, бокала и виното са много красиви (ще ги снимам  lol, кутия за пликове, букет за хвърляне и още някои нещица!

Резултатът е един много ползотворен, но и страшно изморителен ден sleeping заспивам права  girl_wink
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #553 -: август 30, 2013, 23:45:20 »

бравоооо снежинкаа!!!Чакаме снимки.И ние бяхме каталясали дори на крепоста се качихме докато чакахме за роклята pleasantry
Активен
beberona
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #554 -: август 31, 2013, 09:23:58 »

Момичета, докладвам!
1. Роклята стана прекрасна, жените в Булвеси са невероятни и Веси разбира се, чудесно отношение и професионализъм. Моделчето се получи толкова добре, че решиха, че ще го направят пак за да го имат в ателието и ще носи моето име  blush Ще гледам да кача снимка тези дни smile  blum
2. Веднага след първата проба отидохме до Кобел, където мерих 2 чифта обувки и за първи път в живота си се чувствах удобно на висок ток, тези хора определено знаят какво правят, поръчах си обувки и чанта - плик в същия цвят и материал smile Ще ми ги изпратят с куриер  yahoo
3. Накупихме един куп нещица като късметчета, свещи, бокала и виното са много красиви (ще ги снимам  lol, кутия за пликове, букет за хвърляне и още някои нещица!

Резултатът е един много ползотворен, но и страшно изморителен ден sleeping заспивам права  girl_wink
И моята рокля е от там:) Невероятни са smile
Активен
Страници: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: