Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:12:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 13 част  (Прочетена 206648 пъти)

bibolina
Ентусиаст
**
Публикации: 136

Моят сватбен албум

« Отговор #525 -: август 28, 2013, 07:19:26 »

Момичета... вчера кума ни каза, че няма да идва....няма да кумува!?!?!?!?!  Сега търсим нов...
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #526 -: август 28, 2013, 07:39:47 »

Момичета... вчера кума ни каза, че няма да идва....няма да кумува!?!?!?!?!  Сега търсим нов...

WOW! И много интересно го е решил. Да ви беше казал ден преди сватбата?! Е бива, бива, ама....някои хора прекаляват. Значи не ви е достоен да ви бъде кум - ще изберете по-добър!
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #527 -: август 28, 2013, 08:13:17 »

EEEEE такова нещо не бях виждала броени дни до сватбата и да се откаже.Несериозен човек!  nea
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #528 -: август 28, 2013, 08:17:43 »

EEEEE такова нещо не бях виждала броени дни до сватбата и да се откаже.Несериозен човек!  nea

По-добре, че сега се показа що за човек е!
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #529 -: август 28, 2013, 10:17:08 »

Биболина, ужас! Защо такива странни решения взима това момче ей така в последния момент? Някои хора наистина нямат мярка и усещане за нищо!
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #530 -: август 28, 2013, 10:27:04 »

Биболина, ужас! Защо такива странни решения взима това момче ей така в последния момент? Някои хора наистина нямат мярка и усещане за нищо!

Да...как да ианиш за кум в последния момент...реч, облекло и т.н.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ

« Отговор #531 -: август 28, 2013, 10:30:40 »

Може би някоя роднина ще е най-добрата опция - поне ще ви влезе в положение и няма да се чувства като втори избор и ще си свърши задълженията съвестно.
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #532 -: август 28, 2013, 13:39:34 »

Ние понеже ще подпишем предварително, за тържеството с гостите ще правим фиктивен ритуал. Е, и на мен "кумата" ми врътна специалния номер и се отказа месец по-рано да "кумува". В крайна сметка, отказах се от кумове и такива неща и ще правим сватбата малко в американски стил, макар че и там имат кумове (доколкото съм гледала, тяхната роля не е чак толкова голяма), та... имаме си един уникален микс за сватба. Гледам да не се ядосвам за такива неща, най-хубавото тепърва предстои.
Активен
snejinka
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #533 -: август 28, 2013, 16:53:52 »

give_rose Момичета благодаря за подкрепата и съветите, записвам си и Теодор и Зара (само ако можете да ми кажете и къде се намиат, Андрюс го знам, че е в Мол галерия, но другите не съм си правила труда да ги забележа)!
  girl_impossible Биболина, успех, мила, не се отчайвай и разстройвай! Аз също смятам, че е по-добре да се обърнеш към някой роднина (брат, братовчед), със сигурност ще ти влезе в положението и ще ти е подкрепа!

И аз имам подобен проблем с кумувете, но защото кумата ми е католичка и свещеникът, който ще ни води църковния ритуал не иска да я пуска в църквата  Oh my ... Помолих му се поне да я пусне да застане до младоженеца, нищо че няма да има никаква роля в ритуала, а той взе, че подхвана и кума, че щом имал връзка с каточличка бил вероотстъпник и т.н.  beating И крайното му заключение беше, че въобще не били подходящи за кумуве, защото не били семейство  shok До колкото знам, на други места това въобще не е проблем... Нямам намерение да се отказвам от кумувете си! beating
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #534 -: август 28, 2013, 17:12:07 »

Снежинке,
ама как така, никакво отказване от кумовете!
Не знам в коя църква искате да се венчавате, ама можеш да провериш и в други църкви как стои положението. Все някой свещеник може да убедите, ако трябва, като ходите да говорите, занесете му нещо на човека за негово здраве в бутилиран или опакова вид (разбираш ме какво искам да кажа), може да се съгласи ако наистина каноните в България не позволяват такава ситуация. Ако сте интернационална двойка, кажете му на човека как стоят нещата, че сме отворена Европа и дано да стане. Жалко е така да се случат нещата; аз ако не се лъжа някъде бях гледала сватба, където кумувете не бяха българи, ама със сигурност не бяха православни – май германци бяха, но ще те излъжа къде го гледах и четох. Имаше такъв случай. Значи може и да може. Въпросът е да намерите свещеник,който да ви влезе в положението.

Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ

« Отговор #535 -: август 28, 2013, 17:16:31 »

Пълни глупости, поне няколко пъти съм споменавала във форума, че брат ми има сключен брак с жена си (католичка) в бургаска православна църква - никой не е правил проблем. Те тия хора ... няма канон, няма нищо, зависи в какво настроение са и накъде духа вятъра.  crazy
Активен
snejinka
Любопитен
*

« Отговор #536 -: август 28, 2013, 17:28:04 »

Виви20 абсолютно права си, зависи си от самия свещеник и настроението му  nea Още при първата ни среща като запазвахме деня и часа за ритуала разбрах, че няма да ми е лесно с него! Носех малко червено конче на ръката, каза, че било езическо, отряза ми го с ножичка и ми сложи на врата колие с кръстче  pardon Аз съм си вярваща и го приех това, обаче за кумувете смятам, че преиграва вече  huhhuh.gif А иначе става въпрос за църквата в старата част на Царево, изключително красиво и магнетично място с невероятна гледка към пристанището и морето  smile
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #537 -: август 28, 2013, 17:35:03 »

Ние понеже ще подпишем предварително, за тържеството с гостите ще правим фиктивен ритуал. Е, и на мен "кумата" ми врътна специалния номер и се отказа месец по-рано да "кумува". В крайна сметка, отказах се от кумове и такива неща и ще правим сватбата малко в американски стил, макар че и там имат кумове (доколкото съм гледала, тяхната роля не е чак толкова голяма), та... имаме си един уникален микс за сватба. Гледам да не се ядосвам за такива неща, най-хубавото тепърва предстои.
Брава само напред и нагоре.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ

« Отговор #538 -: август 28, 2013, 17:36:36 »

Виви20 абсолютно права си, зависи си от самия свещеник и настроението му  nea Още при първата ни среща като запазвахме деня и часа за ритуала разбрах, че няма да ми е лесно с него! Носех малко червено конче на ръката, каза, че било езическо, отряза ми го с ножичка и ми сложи на врата колие с кръстче  pardon Аз съм си вярваща и го приех това, обаче за кумувете смятам, че преиграва вече  huhhuh.gif А иначе става въпрос за църквата в старата част на Царево, изключително красиво и магнетично място с невероятна гледка към пристанището и морето  smile

Прекрасно е мястото, но този човек не го разбирам. sad Надявам се всичко да е ок накрая. Ние междудругото ще имаме различни кумове за църковния и гражданския, така че и това е вариант.
Активен
snejinka
Любопитен
*

« Отговор #539 -: август 28, 2013, 17:52:47 »

хаха, мерси дано наистина накрая се подреди всичко  give_rose По отношение на гражданския (и аз съм така), само ще подпишем и свидетели ще са ни сестра ми и приятеля й, а за църквата искахме кумуве и то какво стана ...
Активен
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: