Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 16:09:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 13 част  (Прочетена 206547 пъти)

bibolina
Ентусиаст
**
Публикации: 136

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: юли 15, 2013, 16:39:23 »

Според мен при личния лекар ще има бланки и ще ти обясни отивай при него. При ел масри е начастнно и е по скъпо

Аз да попитам : И двамата ли трябва да отидем на място когато се подават декларациите и    медицинскит...ако е така ще птрябва да взимаме ден -2 за да дойдем до Бургас.
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: юли 15, 2013, 16:40:14 »

mouse_didi, обувката нещо златиста ли искаш да е?
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: юли 15, 2013, 16:42:12 »

Аз да попитам : И двамата ли трябва да отидем на място когато се подават декларациите и    медицинскит...ако е така ще птрябва да взимаме ден -2 за да дойдем до Бургас.
ми мисля че да, говорим за в ритуалната или за лекара?
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: юли 15, 2013, 16:43:25 »

ми мисля че да, говорим за в ритуалната или за лекара?

За ритуалната, медицинското ще си го правим в София.
« Последна редакция: юли 15, 2013, 16:56:28 от bibolina » Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: юли 15, 2013, 16:45:02 »

да мисля че двамата трябва да сте там на място
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: юли 15, 2013, 16:46:16 »

да мисля че двамата трябва да сте там на място

Благодаря smile
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #216 -: юли 15, 2013, 22:27:55 »

Момичета, моята сватба в Бургас мина...Още съм в еуфория  и искам да изкажа своите благодарности на:
 Агенция "Диаманти" - Бургас - сбъднаха мечтата ми в реалност! Не се усъмних нито миг в тях и те не ме разочароваха! Изслушаха всички мои объркани идеи, избистриха съзнанието ми за красотата и аз се оставих в техни ръце! А те направиха съня в реалност.
 Ди Джей Станислав Жеков - страхотен професионалист! Пусна любимите ни песни и се веселихме от сърце! Напипа настроенията на всички, за да може залата да избухне smile
 Фото и видеооператор: Калоян Спасов и Веско Лазаров -  такива професионалисти са! Не съм видяла резултата, но съм убедена, че ще съм   yahoo. Не бяха натрапчиви, на моменти не знаех, че са около нас. Браво!
 Фолклорна формация "Месембрия" - напълниха ми очите!
 Сладкарска верига "Роза" - Бургас - БРАВО - красиво, вкусно, велико!
А роклята, ах роклята.... Браво, Princess Благоевград! Направихте роклята ми мечта!!!!! И момичета, ако някой ви казва, че рокля с шлейф не е удобна - не ги слушайте - моята имаше, но танцувах цяла вечер и не се дадох на един шлейф!

Благодаря на хората, които се постараха да изглеждам като принцеса: Маникюр и педикюр - Студио Алекс
Грим - Дани Динкова от Make up - страхотна е!!!! Постигна това, за което винаги съм мечтала!
Прическа - Снежи от SG Nail Bar - Браво! Направи ми няколко пробни прически, но сватбената ме разби!!!

Успех на всички, дерзайте и ако имате нужда от помощ и съвет...питайте!
Активен
Hrisi86
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #217 -: юли 15, 2013, 23:07:48 »

Честитооооооооооо, Macito!
Желая ви дълъг и щастлив семеен живот! weddingday
И чакаме снимки от вашата приказка.  danceg
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: юли 16, 2013, 09:33:30 »

ухаааааа 60лв за медицинско, направо кърти тая цена...нашите медицински бяха безплатни, от личната лекарка smile

Когато се подават документите в гражданското не е нужно и двамата да присъстват smile

Диди, за обувките моите бяха на Кобел, Асеновград, поръчах си ги директно от там от цеха, е няма по-удобно нещо искам да ти кажа до 2ч през нощта играх луди танци на ток, и чак накрая ги свалих smile
В Бургас има няколко агенции в които зареждат с обувки от Кобел, можеш да отидеш на място да видиш модел, да пробваш и след това да поръчаш или директно да си купиш ако ти стават smile
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: юли 16, 2013, 09:47:38 »

ухаааааа 60лв за медицинско, направо кърти тая цена...нашите медицински бяха безплатни, от личната лекарка smile

Когато се подават документите в гражданското не е нужно и двамата да присъстват smile

Диди, за обувките моите бяха на Кобел, Асеновград, поръчах си ги директно от там от цеха, е няма по-удобно нещо искам да ти кажа до 2ч през нощта играх луди танци на ток, и чак накрая ги свалих smile
В Бургас има няколко агенции в които зареждат с обувки от Кобел, можеш да отидеш на място да видиш модел, да пробваш и след това да поръчаш или директно да си купиш ако ти стават smile

Благодаря за инфото за гряжданското!
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: юли 16, 2013, 09:50:52 »

Момичета, моята сватба в Бургас мина...Още съм в еуфория  и искам да изкажа своите благодарности на:
 Агенция "Диаманти" - Бургас - сбъднаха мечтата ми в реалност! Не се усъмних нито миг в тях и те не ме разочароваха! Изслушаха всички мои объркани идеи, избистриха съзнанието ми за красотата и аз се оставих в техни ръце! А те направиха съня в реалност.
 Ди Джей Станислав Жеков - страхотен професионалист! Пусна любимите ни песни и се веселихме от сърце! Напипа настроенията на всички, за да може залата да избухне smile
 Фото и видеооператор: Калоян Спасов и Веско Лазаров -  такива професионалисти са! Не съм видяла резултата, но съм убедена, че ще съм   yahoo. Не бяха натрапчиви, на моменти не знаех, че са около нас. Браво!
 Фолклорна формация "Месембрия" - напълниха ми очите!
 Сладкарска верига "Роза" - Бургас - БРАВО - красиво, вкусно, велико!
А роклята, ах роклята.... Браво, Princess Благоевград! Направихте роклята ми мечта!!!!! И момичета, ако някой ви казва, че рокля с шлейф не е удобна - не ги слушайте - моята имаше, но танцувах цяла вечер и не се дадох на един шлейф!

Благодаря на хората, които се постараха да изглеждам като принцеса: Маникюр и педикюр - Студио Алекс
Грим - Дани Динкова от Make up - страхотна е!!!! Постигна това, за което винаги съм мечтала!
Прическа - Снежи от SG Nail Bar - Браво! Направи ми няколко пробни прически, но сватбената ме разби!!!

Успех на всички, дерзайте и ако имате нужда от помощ и съвет...питайте!

Честито! Мн щастие и любов!

Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: юли 16, 2013, 10:10:36 »

Биболина, само да ти напомня че трябва да си си попълнила декларацията и да си я разписала, ако само мъжа ти ще ходи до там smile
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: юли 16, 2013, 10:29:22 »

Биболина, само да ти напомня че трябва да си си попълнила декларацията и да си я разписала, ако само мъжа ти ще ходи до там smile

Хихи със сигурност :-) Но благодаря за уточнението!
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: юли 16, 2013, 10:35:55 »

Това са обувките

* f obyv.jpg (52.27 KB, 359x478 - видяно 268 пъти.)
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: юли 16, 2013, 10:50:13 »

Това са обувките
Аууууу невероятни са!!!! heart
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: