Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:11:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 13 част  (Прочетена 206636 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« -: май 30, 2013, 12:35:31 »

Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: май 30, 2013, 15:01:16 »

Честита ни нова темичка бургаски булкиииииииии  yahoo Пожелавам на всички вас, а и на мен си разбира се, да я напълним само с хубави емоции и много радост покрай сватбите ни  yahoo
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: май 30, 2013, 15:17:13 »

ихууууу, честита нова темичка на всички бъдещи булки smile
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: май 31, 2013, 09:31:24 »

Момичета, имам въпрос:

Някоя от вас правила ли си е сватбата на плажа? Имате ли информация дали в Бургас или в региона има фирма, която да предлага (може би това спада към графата "кетъринг" оборудване) дървен под под наем (за изнесената церемония) и по-хубави столове? Исках тип "Шивари", но май ще се ориентирам към нещо друго, понеже да транспортирам от София под + столове нещо ме дръпна назад с цената.

Благодаря предварително.
Активен
liliette
Ентусиаст
**
Публикации: 109

« Отговор #4 -: май 31, 2013, 11:22:35 »

devisil,  радвам се, че пишеш и надявамс е всичко да върви добре с организацията ! smile
За под и столове не се сещам. Агенцията, която ти помага нямат ли идея и контакти за нещо подобно в Бургаска област?
Относно пода си мисля, че може би не е задължителен? Ако е само за изнесения ритуал дали си струва? Гостите могат да се събуят боси и да си шляпат в пясъка. Даже мисля, че ще е много приятно.
Много успех ти желая!  yea
Активен
Hrisi86
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #5 -: май 31, 2013, 13:10:57 »

Честита ни нова темичка.  Bravo
Аз да се похваля. Спряхме се на фотограф. Сега само чакаме договора, за да го прочетем и да вземем окончателно решение. Ама той ще да е. Като му гледаме снимките в сайта, много се кефим..  yahoo Ааа, да не забравя, става въпрос за Владимир кадънков. Никъде във форума не прочетох за него. Случайно попаднах на сайта му, но пък съдейки по снимките, които видпх, много ми допада работата му.  chee
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: май 31, 2013, 13:13:37 »

Аз не съм убедена, че може да се прави ритуал на пясъка..Не знам дали не се иска някакво разрешение от общината huhhuh.gif
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: май 31, 2013, 13:32:04 »

Във Варна за ритуал на пясъка се иска разрешение от Общината.Давам го само като жокер защото може в Бургас да е различно.
Активен
swan
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #8 -: май 31, 2013, 13:32:31 »

Сигурно може ако на някой частен плаж, към хотел например. Гледала съм снимки на такива сватби, така че със сигурност има начин.

Момичета, моята сватба наближава, вчера си взех роклята и съм много развълнувана  yahoo Остават дребни приготовления.
Активен
kalina_zlateva
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #9 -: май 31, 2013, 16:29:24 »

Здравейте! На 06-ти юли ще се състои сватбата ми в ресторант Люти чушки или стария ресторант Университета. Тъй като подготовката за сватбата започна преди около месец всички известни DJ са заети - Станислав Жеков, Драго, Ники, Тони, Григор и още един, но сега му забравих името ако някой е присъствал на сватба са различен от тези, които изброих и му е харесла нека ми предложи....и без Джорджи или Унисона не съм сигурна как му казваха... smile Искам да има игри за нас и да е динамично, а не да ми забрави разчупването с питата както някой от споменатите направи на сватбата на брат ми...
Активен
Danito
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #10 -: юни 01, 2013, 18:25:44 »

kalina_zlateva освен тези имена, които си изброила знам само още един и той е този, който сме ангажирали за нашата сватба. Ако искаш на лични мога да ти дам негови координати, да провериш дали е свободен  girl_wink
Swan, разкажи как върви подготовката около вашата сватба  smile Извинявай, ако вече си разказала по - назад   blush Ще се връщам да чета smile
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #11 -: юни 03, 2013, 07:00:25 »

А аз искам да попитам къде мога да се снабдя с красиви цветя за коса? Както и заешки пух - попитах в уличката зад "Кирил и Методий", но там нямаха
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: юни 03, 2013, 07:35:03 »

Ако ги искаш естествени - няма какво да се чудиш - цветарските магазини. Ако ли искаш да са изкуствени - единственото място, където мога да се сетя да продават що-годе на прилична цена и все пак да са хубави, е ибей или амазон; можеш да поръчаш и от lightinthebox.com:-) Наричат ги headpieces или facsinators. Само задай в чичко Гугъл bridal + headpieces или facsinators.
Успех!
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #13 -: юни 03, 2013, 07:42:35 »

Благодаря ти - ще разгледам smile
Активен
milena_hexe
Любопитен
*
Публикации: 36