Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:30:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 13 част  (Прочетена 206828 пъти)

beberona
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: август 10, 2013, 19:05:46 »

Момичета ... Помощ!
С милото от 1 седмица обикаляме за халки и останахме супер огорчени  cray
Оказа се че на златарските които знаем не предлагат халки, на другите места са в отпуск, а на едно единствено на което успяхме да намерим.... ужасни- с някакви шарки на габана,версаче и ....  crazy
Моля помагайте! Вие от къде си взехте халките? cray cray cray
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #406 -: август 10, 2013, 22:00:20 »

Нашите са от Трепечови и са супер, на златарския магазин до Безистена също си харесахме няколко модела, на другите магазини и ние нищо не си харесахме.  good
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: август 10, 2013, 22:05:56 »

Бебронче, виж ако искаш в новия мол (Галерията) направиха щанд на Ге Оро Wink Имат няколко модела налични...чакат още да им докарат! Грамът е около 78 ля. Малко множко идва sad Иначе и ние още нямаме халки sad Или ще вземем от Ге Оро или ще отидем до Раковски да си изберем и поръчаме от Сара Трейд! Не очаквах да имаме такъв проблем с халките, но уви... sad
Активен
beberona
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: август 10, 2013, 22:13:17 »

Vivi20 каде е са Трепечови?
Муцка и ние имаме голям проблем с халките. Наистина идва много на Ге Оро. А това на раковски... имаш впредвид улицата ли? И ние искахме на Сара Трейд да си вземем но така и не намерихме някой които да работи с тях. Знам 1 златар дето работи с тях но той е с отпуск до 10 септември.  cray
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #409 -: август 10, 2013, 23:13:56 »

Магазинът до Безистена работят със Сара Трейд доколкото помня.

Трепечови са златаркото ателие зад Трията, на Мара Гидик, ако сте си харесали модел, те ще ви го направят, но там нямат налични модели.

Муцка, има предвид градът Раковски, не улица, защото Сара Трейд централния им магазин е в Раковски (до Пловдив).
Активен
snejinka
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #410 -: август 10, 2013, 23:46:13 »

И ние преди 2 дена си поръчахме халките в ателието на Трепечови. Реших да им се доверя след положителните коментари, които прочетох тук.  smile За съжаление обаче въобще не помня модела, който си избрахме shok бях толкова развълнувана и превъзбудена, че не можех да взема никакво решение и накрая се съгласих с избора на милото  pardon Дано не съм сбъркала  Girl_sing
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: август 11, 2013, 08:45:19 »

Ние при Трепетчови ходихме три пъти и сигурно на момчетата там им писна от нас, но всеки път отивахме с новохаресан модел, който за съжаление те не можеха да изработят sad  Има три магазина в Бс, които работят със Сара. Единият е на Александровска, другият на Фердинандова, а третият е този щанд на Ге Оро Wink Само че цената, която дават е доста по- висока от тази в сайта Wink
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #412 -: август 11, 2013, 10:01:08 »

Mucka, жалко, че Трепечови не могат да ви направят халките, защото ние сме повече от доволни... Не можах да ти помогна...
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: август 11, 2013, 10:26:07 »

Не се притеснявай, Маци Wink Ние сме си виновни че винаги харесваме халки, които не могат да се изработят ръчно  pardon Все пак момчетата там са страхотни! Много ме е яд, че не можем да използваме услугите им!!!
Активен
Danito
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #414 -: август 11, 2013, 10:57:19 »

Момичета ... Помощ!
С милото от 1 седмица обикаляме за халки и останахме супер огорчени  cray
Оказа се че на златарските които знаем не предлагат халки, на другите места са в отпуск, а на едно единствено на което успяхме да намерим.... ужасни- с някакви шарки на габана,версаче и ....  crazy
Моля помагайте! Вие от къде си взехте халките? cray cray cray

beberona, гледалили сте в магазин Marry me? Намира се срещу входа на 1РПУ. Не сме поръчали от там, защото когато разбрах за магазина, вече бяхме поръчали нашите от Варна. Имат интересни модели можеш да ги погледнеш  good
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: август 11, 2013, 12:13:45 »

аз имам познат златар сега тая седмица. ще минем през него прави ми нещата за бала. на малко затънтено място е но ако искаш ще те закарам .По каталози прави пак нещато може и на Сара трей да има нз просто не съм ходила до него за такшва нека girl_wink и нз за колко време ще ги направи.....А в "merry me" наистина има хубави неща
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: август 11, 2013, 12:26:43 »

В marry me има страхотни халки, но бяха доооста над нашия бюджет и затова се отказахме от там Wink
Активен
beberona
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: август 11, 2013, 19:42:27 »

В marry me има страхотни халки, но бяха доооста над нашия бюджет и затова се отказахме от там Wink
И ние по същия начин. Наистина идват доста скъпи. Днес пак обикаляхме с милото, но разбира се в неделя никой не работи. Някой ако има координати на магазина в Бизистена моля да ми пише, че с милото сме с едно работно време..  cray никой не можем да сварим да работи. Вече си мисля че ако намерим 1 отворен магазин с който продават халки, просто ще си взема първите без да се замисля  cray cray
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: август 11, 2013, 19:58:45 »

Ох, милата sad Недей така Wink В Unique ходихте ли? И в този на Богориди?
Активен
beberona
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: август 11, 2013, 20:14:06 »

На Богориди, никаде не предлагат халки. Обиколихме целия Богориди  crazy ще си намерим, просто трябва да има изпитания. ще пробваме сега на Бизистена. Дано намеря някакви координати, за да разбера събота работят ли и през седмицата какво им е работното време
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: