Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:47:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В РУСЕ - 4 част
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В РУСЕ - 4 част (Прочетена 142448 пъти)
Antonia87
Ентусиаст
Re:СВАТБА В РУСЕ - 4 част
«
Отговор #195 -:
юли 20, 2013, 22:31:00 »
Пеперудке , и аз съм на твоето мнение относно видео заснемането , това което е на по-достъпни цени определено не ми е по вкуса и затова мисля да се лиша изцяло , само по -важните моменти да бъдат заснети с нашата камера и братовчедка ми се си купиха на скоро също много хубава. Реших да заложа на по -скъп и Качествен фотограф ( в случая говоря за Седянков ) и да се лиша от видео ,но това си е въпрос вече на избор.Сега вече мога да изкажа някакво мнение от сватбата , на която кумувахме фото и видео беше от 1 човек Цанко Пейков. Значи относно кое след кое следва ,как се прави е запознат перфектно .Но след като гледах снимките и видеото мога да кажа ,че не успях да различа кой снимки са от него ,кои от други хора ( понеже бяха сложени на флашка смесени няколко папки със снимки от сватбата) .
Брайд , не съм виждала такива вази ,но може да има на Джъмбо ,там има доста разнообразие .
Аз си поръчах тортата .Като ми направиха две малки мостри ( трябва да сложа снимки в галерията ).Много съм доволна от вкуса и понеже нали темата ми е слънчогледи и съответно по тортата ще има такива з=от захарно тесто , голяма майсторка е сладкарката , наистина ги направи уникално красиви ,знаех си ,че сладкарницата Долче Вита е добър избор и цените им са супер. 1 парче излиза към 2,60 лв.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529
«
Отговор #196 -:
юли 20, 2013, 22:41:46 »
Tони, може ли да питаш ако ходиш пак,дали имат фигурки, където булката дърпа младоженеца, а той е седнал и държи лаптоп? Някой ако знае къде да намеря такава фигурка, моля да ми каже
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
моят сватбен ден 13.07.2013
«
Отговор #197 -:
юли 21, 2013, 08:25:03 »
не ви разбирам някои момичета,хем знаете,че не можете да си позволите много,хем искате скъпи неща "евтиното не й харесвало" ами на мен видеото ми е подарък,от приятел който си има интернет телевизия с хубава техника,фотографа ми ми взе 150 лева,но пак ми е приятел,няма значение къде работи,той си ми направи услуга...всеки труд се заплаща разберете го,тези камери,светкавици,обективи,стативи и тн,струват доста скъпичко,така че не мислете само как да НЕ платите Много пари,ами се поставете на мястото нба фотографите...няма как фотоапарата ти да струва 3500 лева,и да снимаш 12 часа за 100 лева...това е техника,труд,време и тн
П.П. ако искате приемете поста,като заяждане,но това е истината,ако някого го заболи,да погледне живота от вс страни....не може да искаш рокля за 3500 евро и като не можеш да я имаш да мрън каш,че ще се облечеш в рокля за 300 лева,на моята рокля не й личи,че е 285 лева,а ми стои прекрасно,носих си я с кеф,защото беше моя ден...надживейте материалността
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #198 -:
юли 21, 2013, 11:27:57 »
По мое мнение, видеото остава завинаги и аз не мога да си представя без видео. ПО-скоро бих се лишила от фотограф, но не и от видео. Все пак този ден няма никога да се повтори, а с видеото може да си го повтаряш вс деН
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
моят сватбен ден 13.07.2013
«
Отговор #199 -:
юли 21, 2013, 17:30:01 »
брайд,мила така е просто тези 2 девойки,трябваше да им се каже истината в очите
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #200 -:
юли 21, 2013, 17:46:38 »
Пете, спокойно
Всеки си преценя, просто човек се шашка като чуе цените. И аз се оплаших като разбрах фотографите колко вземат. За това се възползвах от Цанев (
не
правя реклама), а и ми го препоръчаха.
Но, както казах, всеки си преценя
Активен
Tihomira
Сватбар
07.09.2013
«
Отговор #201 -:
юли 21, 2013, 18:22:53 »
Лелелеле, Петя не се ядосвай. Лошото е , че цената не винаги определя качеството.Аз не бих се лишила нито от фотограф, нито от видеооператор.
Активен
Butterfly1987
Ентусиаст
Публикации: 117
«
Отговор #202 -:
юли 21, 2013, 18:52:05 »
Петя, извинявай, но пост-а ти е малко излишен. В крайна сметка този форум е да получим съвет и помощ от други, които имат повече опит. Приеми ако искаш и ти моя пост за заяждане,но всеки сам си преценя както сте написали. И ако си мислиш, че не знам каква е реалността мойто момиче, жестоко се лъжеш! Напълно съм наясно, че няма как да ми иска 100 лв., също така оценявам труда на всеки и също така съм наясно, че не е нормално за 10 часа работа да ми искат 2 мои заплати!!!!
Също така нали се сещаш, че фотоапарата си от 3500 лв. си го е избил отдавна (само от 7 сватби), същото е и с видеото, HD камерката си отдавна си я платил поне 20 пъти.... така че благодаря ти за загрижеността, но нямам нужда някой да ми казва ''истината в очите''!!!!
Ако ти имаш излишни пари за харчене- твоя воля, и след като си надживяла материалността, защо не си си избрала скъпо струващи фото и видео заснемане? Айде да не се заяждаме, много те моля!
Защото не бих си правила сама поканите, не бих си украсявала сама всичко, и също не бих си купила рокля за 350 лв. и не бих писала във форума, ако имах достатъчно пари!
Така че спести си упреците ако обичаш! И да надживееш материалното далеч не означава да давам по 700 лв. само за снимки и още 500 лв. за видео (което определено не струва толкова)! Но ти явно имаш друго виждане за нещата- това си е твой проблем!
Нямам какво повече да кажа, идеята ми беше да получа съвет от някоя доволна булка за фото и видео за възможно най-малко пари.
П.П. Няма нужда да ми отговаряш Петя, нямам намерение да продължавам темата.
Моля да ми пишат само тези от Вас, които биха били така любезни да споделят опита си.
Благодаря предварително.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #203 -:
юли 21, 2013, 18:59:06 »
Модератор:Моля да прекратите спора в темата
Активен
Tihomira
Сватбар
07.09.2013
«
Отговор #204 -:
юли 21, 2013, 21:25:43 »
Аз да ви се оплача, имам 6 седмици до сватбата, НО отсега ме е завладяло едно такова странно чувство, даже не мога да го опиша- смесица от притеснение, радост, тревога, все си мисля че нещо пропускам. Не знам вие, които сте преди мен как сте, но аз от няколко нощи не мога да спя и все е сватбарски кошмари сънувам.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #205 -:
юли 21, 2013, 23:02:05 »
Тихомира, и аз имам лош сън вечер. Явно се притесняваме вътрешно.
Аз днес си купих бели рамки за снимки, в които ще сложа номерата на масите- ще си ги принтирам в прасковено. Виждала съм с подобен вариант и стои добре, а после ще си останат за нас. Та и това отметнах :-)
Активен
Tihomira
Сватбар
07.09.2013
«
Отговор #206 -:
юли 21, 2013, 23:20:33 »
Не съм само аз.Много ме изнервиха от фирмата,от която поръчахме бутилките преди 10 дни и още не са ги пратили. Иначе няма за какво толкова да се тревожа , но уви. Сега търся торта, че да имам снимка , която да покажа.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #207 -:
юли 21, 2013, 23:31:09 »
Подсети ме- какво шампанско хубаво да си вземем? Купих си обикновени чаши с малко сребърно сърчице отпред. Ще им сложим сребърен боркат долу на ствола и ще ги украсим с панделки :-)
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #208 -:
юли 21, 2013, 23:35:35 »
Тихомира, ти го знаеш тоя магазин сигурно - card factory.
Активен
Tihomira
Сватбар
07.09.2013
«
Отговор #209 -:
юли 21, 2013, 23:39:54 »
Фриголино- ягодово е. Много хубаво. лекичко. Има го в Метро. Да, знам го магазина. Аз ще търся чаши от България, че няма как да ги нося и тях.
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...