Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 17:17:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В РУСЕ - 4 част
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В РУСЕ - 4 част (Прочетена 142398 пъти)
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529
Re:СВАТБА В РУСЕ - 4 част
«
Отговор #120 -:
юли 04, 2013, 22:30:18 »
Никита, много щастие и дечица ви желая
Линдзи, ще имам предвид инфото ти
Татяна, писах ти в темата за ролки от интернет, но момичетата гледам са ти помогнали
«
Последна редакция: юли 04, 2013, 22:32:14 от Bride
»
Активен
Tihomira
Сватбар
07.09.2013
«
Отговор #121 -:
юли 04, 2013, 22:32:56 »
Никита, честито и от мен. Не мога да намеря кой беше питал за Рай. На мен от агенцията ми предложиха едно разположение на масите, НО на мен не ми допада и ще отида през август да се помъча да ги наредя така както аз смятам за по-добре.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #122 -:
юли 04, 2013, 22:38:05 »
peti_tomova
, за какво ти е чанта. Аз реших да съм без такава- то букет, то младоженеца да държа и то станаха сто неща
за това реших да не я мисля чантата постоянно къде ми е и да съм без нея, няма какво да слагам там и без това
Но ако искаш да имаш, не мога да помогна за съжаление
Аз и за това се отказазах, че ми се струва това трудна задача- да съвпада с роклята, обувките, ризата на младоженеца и т.н.
Активен
Tihomira
Сватбар
07.09.2013
«
Отговор #123 -:
юли 04, 2013, 22:49:11 »
Аз не мисля , че ще ми е полезна чанта,ако имаш да носиш нещо може да помолиш кумата ти да ти ги вземе нещата.
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
моят сватбен ден 13.07.2013
«
Отговор #124 -:
юли 05, 2013, 05:49:56 »
момичета,моята торта е от мурсалица,имахме страхотно отношение от нея,отидохме,разгледахме каталог,почерпи ни с парче торта за да усетим вкуса на крема който ще ни сложи,почерпи ни сладки и соленки,и цените й са много достъпни...тортите не са й на килограм,като в златните рибки,а са на парче
Активен
peti_tomova
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #125 -:
юли 05, 2013, 07:37:39 »
Обедихте ме, найстина Bride и Tihomira сте прави, изобщо не ми трябва чантичка, аз постоянно ще мисля къде съм я оставила а и в царквата,букета ли,свеща, младоженеца ли
не не отказвам се от чантичка.
Tatqna_dr когато си търсех рокля мерих много със шлеиф защото исках и моята да бъде така, и роклите бяха два варианта, единят е най в края е пришит пръстен който се слага на средният пръст, и е много елегантно и фиерично, а другият вариант беше със копче пак пришито в края на роклята, което копче се закача отзат на кръста има скрито еличе за копчето и този вариан е добър защото роклята отзад изглежда доста обемна и си пада много добре:) Надявам се да със ти помогнала
Активен
run_girl
Ентусиаст
«
Отговор #126 -:
юли 05, 2013, 08:36:10 »
Като човек минал по този път, наистина чантичките са излишни. Аз си взех, шита по поръчка, за да отива на всичко дори на дантелата на роклята. В нея сложих личните карти за гражданският брак, телефона ми, които цял ден си беше без звук и някой левче, за всеки случай. На всякъде пречеше. Дори на фотосесията я захвърлих някъде. После като луда търсех все чантата в шаферките ли е, в майка или просто в някоя приятелка. 5 мин я издирвахме за да намерим личните карти
Сега се сетих нещо за колите. Обикновено наистина мъжа прави това с голям кеф, моя искаше джип и добре, че го послушах. За булките с големи рокли по-голямо удобство няма. Ако не е джип пак гледайте да е голяма кола, защото тези рокли се разпростират на всякъде
Активен
Antonia87
Ентусиаст
«
Отговор #127 -:
юли 05, 2013, 09:12:02 »
Здравейте , момичета да ви се похваля най-накрая и аз се сдобих с покани и сега почвам да ги раздавам.Докато не ги видях черно на бяло написани ,чак не ми се вярваше ,че ще се омъжвам вече
Никита, честито.Желая Ви много здраве , любов , разбирателство и уважение един към друг в семейния живот и винаги да се подкрепяте.
Днес съм във Варна ,утре съм на сватба тук и мисля да обиколя днес магазините да разгледам за рокля. И на мен много ми се иска да бъде с шлейф , аз от някъде бях чула ,че може да се откача. Аз да си призная още дори не съм мерила никакви рокли и не знам нищо по въпроса кое как стои .Онзи ден минах в к-с Дунав на 2 етаж има един бутик и си мислех ,че са скъпи роклите над 1000 лв. , но се оказаха на нормални цени,но нямат избор , предимно шият по поръчка и почти успяха да ме замислят ,ако не намеря готова ,която да ми хареса да си ушия.Там има и други аксесоари : чанти, обувки ( даже се влюбих в едни и сигурно ще са те ), чаши ,късметчета.
Така като ви слушам се замислих и аз по въпроса за чантичката , че наистина смисъл от нея няма, по-скоро повод да спестя 20 лв. хвърлени на вятъра .
Активен
tatqna_dr
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #128 -:
юли 05, 2013, 10:01:46 »
Благодаря ви момичета за идеите и помощта.
Мисля, че това с копчето и илика по ми допада. Ще попитам в някои булченски магазини за шивач, който може да го направи. Наистина много ми помогнахте. Мерси още веднъж
Активен
megyto
Сватбар
Публикации: 207
«
Отговор #129 -:
юли 05, 2013, 10:33:16 »
Да се изкажа и аз за чантичката. На гражданското имах една тип портомоне, която ми отиваше много на тоалета и обувките, но иначе страшно непрактична, само карти и документи можеш да сложиш, пробвах да сложа гланца за устни, тя не можа да се затвори! T.e. e по-скоро аксесоар отколкото практично. Освен ако не си вземеш тип бонбох за да ти събира неща и да ти стои окачена на китката, ама пак при снимки, букет, чаши, свещи - незнам, дали ще можеш и нея да носиш?
Активен
run_girl
Ентусиаст
«
Отговор #130 -:
юли 05, 2013, 11:17:11 »
Моята беше точно тип бонбон, окачена на ръката. При гражданският брак ако я сложиш на дясната пречи на подписа, при слагането на халките, при наздравицата. В църквата просто дума да не става. Пак слагаш халки (поней нас ни караха), държиш свещ, после нали за ръце с кумовете и младоженеца обикаляш масата. Аз букета в църквата го взех и горката ми кума, през целият ритуал 30-40 мин трябваше да го държи. На фотосесията също ти казват да я махнеш. А в ресторанта ако имаш ритуал по посрещането също адски пречи. Аз както казах купих си, но и една минута не стоя в мен. Единствено става за ползване ако след ресторанта се продължава някъде другаде и няма да се сменя роклята и обувките. Ние младите след като старите си тръгнаха, отидохме на дискотека, но за там си бях взела къса бяла рокличка, по-ниски бели обувки и познайте най-сетне използвах чантичката
Активен
Lidsy
Ентусиаст
«
Отговор #131 -:
юли 05, 2013, 17:31:18 »
tatqna_dr, нека само да го съобрази така, че при самото закопчаване да не се обръща полата на роклята наобратно и да се вижда хастара. При мен това копченце е зашито по-ниско и когато се закопчее самата пола изглежда равна, но усещам, че малко понатежава. Все пак не е болка за умиране, иначе ще возя танцуващите на булчинското хоро на шлейфа си
Tihomira, и на мен всички ми обясняват как трябва си взема чанта, на мен също не ми допада идеята ръцете ми да са пълни - в едната чанта, в другата букет, аз да не съм хамалин. Всичко отива в чантата на майка ми. Така ще съм сигурна, че ако ми потрябва нещо тя ще бъде наблизо, за да следи със зоркото си око за гладкото протичане на сватбата.
Активен
IVANA88
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #132 -:
юли 05, 2013, 18:45:36 »
Здравейте на всички момичета във форума. Наскоро научих за него и съм много очарована най вече от вашите полезни съвети. И на мен ми предстои сватба
и съм много щастлива. За сега сме уточнили само заведението, а то е именно РИГА. Ходихме с моя бъдещ съпруг да проверим за свободни дати и да ни кажат нещо повече за менюто и всички бяха много любезни и много хубаво ни обясниха нещата. Моя братовчедка си прави сватбата там преди 1 година и всичко мина повече от страхотно
БРАВО НА ЦЕЛИЯ ЕКИП НА ХОТЕЛА !!! Не мога да разбера защо Lidsy си така настроена към тях, сигурна съм че всичко ще мине ОК
НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #133 -:
юли 05, 2013, 19:23:07 »
Браво Ивана
Кога ви е сватбата?
Аз вече имам и жартиер, останя булото и мога да се женя
Някакви съвети от къде да си купя було имате ли ?
Ако ще внасяте алкохол, нека някой да наблюдава и да не набутате вс в ресторанта. Дръжте което можете в колите, иначе рискувате да ги задитнат от ресторанта. Аз за това не се бях сетила и да кажа :-)
«
Последна редакция: юли 05, 2013, 19:25:18 от Bride
»
Активен
Antonia87
Ентусиаст
«
Отговор #134 -:
юли 05, 2013, 19:58:06 »
Момичета ,много съм щастлива най- сетне и аз си намерих рокля.Добре че не оставих нещата за последния момент ,както си мислех ,средата на август чак да се загледам сериозно,то се оказа ,че навсякъде почти им трябват 2 месеца за шиене.И така утре ще ходя да я капарирам да ми вземат мерките и ще я сънувам ,докато стане готова
Харесах е от един магазин във Варна.Знаех си аз ,че оттук ще си я харесам .
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...