Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 17:38:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 4 част  (Прочетена 142185 пъти)

megyto
Сватбар
Публикации: 207

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юли 11, 2013, 13:44:19 »

Браво Петя, ще бъдеш чудесна булка Bravo Направо не остана, сега трябва да се отдадеш на отпускане и всичко, че мине като по вода. И другата седмица да гледаме снимки yahoo

Татяна, опитай и етикетите на word щом си успяла с тейбълите. Иначе съм виждала, че някои ги правят на powerpoint, там е елементарно, но как успяват да нагласят размера, незнам. За съжаление не мога да ти помогна много по тая тема. Аз моите мисля да ги правя на InDesign, но мисля че ще ти е прекалено сложно.
За златото не мога да ти помогна, ако срявняваш сравнявай и по карати, защото в България се прави основно 14К, на запад е по-скоро 18К, а и ако ти остават само 10 дни преди тръгването, ако не си намерих халки, които да ти станат веднага едва ли ще имаш време.
А иначе аз съм почти доникъде, оправям все още документи, събирам украсата малко по-малко, основните неща ще ги купувам на място, да не мъкна всичко от тук. Роклята е също там, само обувките ще си взема оттук. Халките са готови. Остава ми да си напечатам поканите и етикетите. Всичко останало като кошнички, късметчета, кутийки и т.н. ще майсторя на място.
Активен
Antonia87
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: юли 11, 2013, 16:29:53 »

Петя, грима ти е страхотен , много си красива ! Пожелавам ти сватбения ви ден да мине по мед и масло , изпълнен само с приятно емоции и чувства  , без напрежение , само забавление  Bravo  Good luck
Татяна , аз ходих тази седмица по ателиетата и цената на златото е 61 лв. за грам . А за общия грамаж на халките много си зависи от модела , първоначално в едно ателие ми показваха едни по 11 г  и двете , а в друго имаше по 8 г пак за двете .На мен този процес с халките ми е малко труден , докато не си харесвах нищо първия път като излизахме ,сега пак няколко модела съм харесала.
Брайд откъде си взе булото ?Много съм  GROAN срам ме е да вляза и да питам по магазините за рокли дали мога да си взема само було . Понеже от магазина ,от който съм си поръчала роклята съм харесала едно ,но е скъпичко и ми се иска да мина по -евтино.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

« Отговор #152 -: юли 11, 2013, 20:25:33 »

Татяна, аз съм в Шотландия и златото е грозно тук, много жълтее. Пък и е двоино по-скъпо, а е 9 или 14К. Така, че по-добре от България.

Тони, ето го булото ми, ама няма от него повече.

http://www.ebay.co.uk/itm/Gorgeous-pearl-wedding-veil-with-comb-2-tier-white-or-ivory-elbow-length-/130935949595?pt=UK_Bridal_Accessories&var=430161635921&hash=item1e7c64091b

Аз реши, че за нещо което ще нося буквално няколко часа, няма нужда да е скъпо  angry

Обаждах се в психодиспансера, ако не си от Русе, отиваш преди обяд там и при лекар отиваш, може би за консултация, за което плащаш 15лв. Та дано да намеря клиника, където да правят медицински, че да отметнем и това в събота като се приберем smile
Активен
megyto
Сватбар
Публикации: 207

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юли 11, 2013, 20:45:23 »

Bride страхотно було - с перлички Bravo На мен пък точно този процес с булото ми е много труден никак не мога да се представя и май ще е за последния момент.
Тони, не се притеснявай за халките- важно е да мериш. Моята по принцип като модел не ми харесваше, но просто реших да я премеря и веднага разбрах, че тази ще е. ММ, пък си хареса друга, че я взехме, че пък после му била дебела, неудобна, тясна, та най-накрая като сложи от моя модел, каза че била правена за него. Добре, че имахме 1 месец гаранция размисъл Wink
Та и ти така, като я сложеш ще я познаеш, не се притеснявай, важното е като я сложиш да ти е удобна, и да ти харесва естествено.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #154 -: юли 11, 2013, 20:49:33 »

Мерси, Меги. Дано да ми отива  angry
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: юли 12, 2013, 06:17:10 »

момичета,казвайте каквото мога ще помагам,аз все ви питам,вие все се тормозите,от неделя(14.07) като се наспя,съм на линия за всичко,стига да съм ви полезна,най-важното , пазете спокойствие,понеже мъжа ми ми казваше едно и също през целия месец до сега "мило мн си изнервена,успокой се " избухвах си,когато ми дойде smile но си е изнервящо ,така че пазете спокойствие,аз с каквото мога ще помагам
Активен
tatqna_dr
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: юли 12, 2013, 10:41:39 »

Благодаря ви за помощта и съветите. Мисля, че от Бг ще ги търсим халките. Тук няма да имаме време.
Активен
Lidsy
Ентусиаст
**
Публикации: 78

« Отговор #157 -: юли 12, 2013, 12:06:05 »

petq1989 остават броени часове yahoo Пожелавам ти една весела сватба, само усмивки в сватбения ден, защото е само един!
Активен
Tihomira
Сватбар
Публикации: 191

07.09.2013

« Отговор #158 -: юли 12, 2013, 20:29:49 »

Петя, пожелавам ти утрешният ден да бъде незабравим, да си най-красивата, най-спокойната и най-щастливата булка на света.  Сватбаааа weddingday Сватбаааа
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юли 12, 2013, 22:30:32 »

mersi,pisha ot telefona za leka nosht i valnenie nqma,no sam nastinala na svatbata shte sam sopolana sad
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #160 -: юли 12, 2013, 23:36:11 »

Петяя, утре ще си бомба, няма да ти има нищо от вълнение  Bravo Bravo Bravo  danceg danceg danceg
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #161 -: юли 12, 2013, 23:37:12 »

Някой знае ли от къде да си намеря фигурки за тортата smile
Активен
tatqna_dr
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юли 13, 2013, 10:15:26 »

И аз се присъединявам Брайд към твоя въпрос за фигурката от къде може да се вземе. И да ви питам нещо за една сладкарница някой дали е чувал за нея и дали я знае. Не знам името й, но се намира зад спирката на Олимпа тази сладкарница, някой знае ли тази сладкарница? Мисля, че блока в който е Райфайзенбанк отзад някъде се намира, но аз не се сещам. Казаха ми, че правят торти и то на много добра цена. Мисля да проверя как са нещата там, ако я намеря.
Активен
Antonia87
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юли 13, 2013, 21:50:33 »

Татяна , не знам за тази сладкарница , не съм я чувала . За фигурки на тортата има в сладкарница Ружана и в агенцията Дежа Вю съм виждала. Мога да ви ориентирам като цена вървят 20-30 лв. аз даже мисля да се лиша от тях .
Активен
Tihomira
Сватбар
Публикации: 191

07.09.2013

« Отговор #164 -: юли 13, 2013, 22:08:43 »

Момичета, зависи какви фигурки искате. Ако са захарни има в повечето сладкарници по-добре е да питате в сладкарницата, в която ще ви правят тортите, а ако са пластмасови съм виждала в сватбени магазини и ли можете да си поръчате. аз ги разглеждах преди време, но са много скучни. аз искам нещо закачливо.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: