Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 20:17:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РИТУАЛНА ЗАЛА ИЛИ ИЗНЕСЕНА ЦЕРЕМОНИЯ? част 2
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
15
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РИТУАЛНА ЗАЛА ИЛИ ИЗНЕСЕНА ЦЕРЕМОНИЯ? част 2 (Прочетена 120935 пъти)
addicted_to_u
Професор
Re:РИТУАЛНА ЗАЛА ИЛИ ИЗНЕСЕНА ЦЕРЕМОНИЯ? част 2
«
Отговор #165 -:
ноември 03, 2015, 11:09:47 »
И аз вчера бях - да ви кажа със сигурност работят Триадица,Студентска и Леге - за другите не се знае кога и как ще работят.Ние бяхме харесали първо Красно село, видяхме го преди 2 седмици- отвън е изцяло затворено с метални огради, влиза се отстрани по едни рампи и е чудо...Преориентирахме се към Лъвов мост- сградата щели да я бутат, та набързо се преориентирахме към Триадица.Яд ни е, но това е положението, имайте го предвид !
Активен
iziinka
Регистриран
«
Отговор #166 -:
ноември 03, 2015, 11:14:00 »
И ние сме в Триадица
Активен
EvaCassidy
Регистриран
«
Отговор #167 -:
ноември 03, 2015, 11:48:54 »
Аз съм в шок в момента, защото целия примерен график, който бях направила и договорила с фотограф, видео,близки и т.н. се проваля. Преди месец се жени една приятелка в Красно село и аз очаквах да няма проблеми, дори и грозната фасада не ме притесняваше, защото залата има други плюсове,които ме устройваха напълно. И не знам сега за тези 3 часа, които имам да реша ( в 3 ще изляза от работа , за да отида до Кракра) какво решение да взема.
Активен
dreamcometrue88
Професор
Публикации: 492
«
Отговор #168 -:
ноември 03, 2015, 11:49:15 »
На нас за работен ден ми взех 60лв - 20лв такса, 20лв такса снимане, 20лв такса музика.
Активен
iziinka
Регистриран
«
Отговор #169 -:
ноември 03, 2015, 12:03:34 »
Ние платихме 61 лв. за Триадица-механична музика и право на снимки
Активен
EvaCassidy
Регистриран
«
Отговор #170 -:
ноември 03, 2015, 12:40:01 »
Момичета, това за делнични дни ли е или събота и неделя ?
Активен
iziinka
Регистриран
«
Отговор #171 -:
ноември 03, 2015, 12:49:08 »
За събота е при нас
Активен
dreamcometrue88
Професор
Публикации: 492
«
Отговор #172 -:
ноември 03, 2015, 18:55:01 »
Дам, 61лв беше. За делничен ден.
Активен
papsvn
Регистриран
«
Отговор #173 -:
януари 03, 2016, 10:53:54 »
Здравейте и за много години
С приятеля ми решихме да правим сватба тази година и желаната дата е 17 септември. Тепърва започваме с организацията.
Т.к. не съм веща много в сватбите, всичко ми е в голяма мъгла. Докато се ровех из форума (който е изключително полезен), разбрах, че ритуална зала Варна не предлага изнесени церемонии, т.е. трябва да отидем до там, за да подпишем... Или да подпишем в друг ден, а изнесената церемония да е театрална... Което е доста ограничаващо.
Та, твърдо сме решили, че искаме истинска изнесена церемония, където подписите ни ще са реални, сега търся община/ритуална зала, която предлага такива услуги. Ще се радвам, ако можете да ми помогнете. За предпочитане е да е в района на Варна, но ако няма, съм съгласна да платя и на такава от другия край на България..
Активен
Alia89
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #174 -:
януари 03, 2016, 15:14:45 »
Цитат на: papsvn в януари 03, 2016, 10:53:54
Здравейте и за много години
С приятеля ми решихме да правим сватба тази година и желаната дата е 17 септември. Тепърва започваме с организацията.
Т.к. не съм веща много в сватбите, всичко ми е в голяма мъгла. Докато се ровех из форума (който е изключително полезен), разбрах, че ритуална зала Варна не предлага изнесени церемонии, т.е. трябва да отидем до там, за да подпишем... Или да подпишем в друг ден, а изнесената церемония да е театрална... Което е доста ограничаващо.
Та, твърдо сме решили, че искаме истинска изнесена церемония, където подписите ни ще са реални, сега търся община/ритуална зала, която предлага такива услуги. Ще се радвам, ако можете да ми помогнете. За предпочитане е да е в района на Варна, но ако няма, съм съгласна да платя и на такава от другия край на България..
Ние също предпочитаме изнесен ритуал и на този етап съм решила той да бъде така наречения "театрален". Мислим през седмицата да се подпишем в ритуалната зала, а на самата сватба да се проведе този ритуал. От хора, които са присъствали на подобен, знам че се получава дори по-забавно и истинско, защото текстът поне ще е лично посветен на вас двамата и ще предизвика много повече емоции у младоженците, дори и гостите.
Но честно казано съм изненада, че ритуалната зала не предлага такова нещо - та то това си е в техен интерес, тъй като много от двойките тези дни предпочитат изнесен ритуал..
Активен
papsvn
Регистриран
«
Отговор #175 -:
януари 03, 2016, 15:33:54 »
Цитат на: Alia89 в януари 03, 2016, 15:14:45
Ние също предпочитаме изнесен ритуал и на този етап съм решила той да бъде така наречения "театрален". Мислим през седмицата да се подпишем в ритуалната зала, а на самата сватба да се проведе този ритуал. От хора, които са присъствали на подобен, знам че се получава дори по-забавно и истинско, защото текстът поне ще е лично посветен на вас двамата и ще предизвика много повече емоции у младоженците, дори и гостите.
Но честно казано съм изненада, че ритуалната зала не предлага такова нещо - та то това си е в техен интерес, тъй като много от двойките тези дни предпочитат изнесен ритуал..
Ами мисля, че в този форум четох, че варненската не изнася книгата. Правят изнесен ритуал, но реално подписът е в друг ден "набързо", а "изнесеният" им е просто театър на много висока цена. А аз искам всичко да ми е на една дата - и подписът, и ритуалът, който да си е изнесен в комплекса, където ще ни е сватбата. Театърът не ми допада като идея, защото ми се губи смисълът от ритуала. Лично мнение, разбира се
Търсенето ми продължава.. Засега намерих една - Вълчи дол, която изглежда изнася книгата извън ритуална зала и две от приятелките ми се оженили чрез тях. Ще ги преслушам другата седмица.
Активен
Alia89
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #176 -:
януари 03, 2016, 16:04:49 »
Цитат на: papsvn в януари 03, 2016, 15:33:54
Ами мисля, че в този форум четох, че варненската не изнася книгата. Правят изнесен ритуал, но реално подписът е в друг ден "набързо", а "изнесеният" им е просто театър на много висока цена. А аз искам всичко да ми е на една дата - и подписът, и ритуалът, който да си е изнесен в комплекса, където ще ни е сватбата. Театърът не ми допада като идея, защото ми се губи смисълът от ритуала. Лично мнение, разбира се
Търсенето ми продължава.. Засега намерих една - Вълчи дол, която изглежда изнася книгата извън ритуална зала и две от приятелките ми се оженили чрез тях. Ще ги преслушам другата седмица.
И то всъщност, ако от друга община ти организират ритуала ще има ли някаква разлика в нещо?
Активен
papsvn
Регистриран
«
Отговор #177 -:
януари 03, 2016, 16:56:45 »
Цитат на: Alia89 в януари 03, 2016, 16:04:49
И то всъщност, ако от друга община ти организират ритуала ще има ли някаква разлика в нещо?
Надявам се, че не. Предполагам, че ще трябва да им платя транспортни разходи и евентуално нощувка. Ще видя другата седмица, като се свържа с тях.
Активен
Gehenna
Сватбар
«
Отговор #178 -:
януари 06, 2016, 11:00:18 »
Цитат на: papsvn в януари 03, 2016, 16:56:45
Надявам се, че не. Предполагам, че ще трябва да им платя транспортни разходи и евентуално нощувка. Ще видя другата седмица, като се свържа с тях.
Аааа, чак нощувка няма никакъв смисъл! Проверете първо най-близките общини до Варна от типа Езерово, Провадия, Девня и прилежащи села и т.н. Тъй като са малки, вероятността да изнасят книгата е много голяма!
Няма какви нощувки да плащате, като са на 20 мин път с кола, а обикновено между другото цената им за ритуала е и по-ниска от големия град!
Единствената разлика ще е , че сте женени "в Провадия" , а не Варна.
Активен
mara_podrobnata
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #179 -:
януари 10, 2016, 00:19:21 »
Ние ще подпишем в тесен кръг в отделен ден преди сватбата, а на самата сватба ще има изнесен ритуал. Мисля, че така е най-удобно за гостите. Малко се чудя обаче как да подредя програмата защото изнесения ритуал ще е в ресторанта и е хубаво ритуала да бъде последван веднага от вечерята, което означава че трябва да сложим първо църквата. Няма ли да е малко странно-църква, ритуал, вечеря, имайки предвид, че обикновено се прави обратното-граждански ритуал и после църква
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
15