Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 02:04:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Noir на 29.06.2013!!!
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
9
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Noir на 29.06.2013!!! (Прочетена 37169 пъти)
beberona
Професор
Re:Сватбата на Noir на 29.06.2013!!!
«
Отговор #60 -:
юни 18, 2013, 12:23:27 »
Noir желая ти най-приказната сватба мила. Прочетох цялата ти тема на 1 дъх и супер много се валнувах докато чета. Желая ти цялатото щастие на земята и нека сватбата мине гладко и меко
а за алергията... бях получила такава преди години точно преди бала ми... единственото ми спасение беше да се мажа с мед вечер. Обрива ми мина за 2 -3 дена и нямаше белег, големите червени сърбящи петна изчезнаха. Ако искаш пробвай
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525
«
Отговор #61 -:
юни 18, 2013, 16:09:36 »
Момичета, благодаря ви за подкрепата. Днес обаче тичах по спешност да ми бият урбазон + изписаха ми още хапчета и строгата диета продължава. Притеснява ме повече от какво се е получило - за сватбата, надявам се, ще ме оправят, ама после... Най-забавното е, че една от пъпките е във формата на сърце хахаха
Сега да се фокусираме върху нещо приятно - едно птиченце ми каза, че в петък ще е моминското и искам да изненадам моите момичета с нещо, но с какво... Мислех си да направя надпис Bride's girls за снимките, но искам и нещо дребно за закачка да им подаря. Моля помагайте с идеи
Активен
dixie
Сватбар
«
Отговор #62 -:
юни 18, 2013, 23:06:13 »
Noir
, съжалявам, че толкова късно се включвам, но пусто все не ми оставаше време.
Прочетох всичко на един дъх и ако трябва да съм искрена много се въодушевих!
Мисля, че ще имаш страхотна сватба и всичко от показанато много ми харесва.
Като се почне от идеите за украсата - свещи, мъх и дърво, цветя и цветове... и разбира се
роклята
!*INLOVE*
Изборът на професионалисти няма го коментирам, за мен хората, които сте избрали са от най-добрите в България и го казвам като техен клиент.
Колкото до алергията си спазвай диетата и виж да нямаш някой крем/лосион с изтекъл срок на годност, нови дрехи или нещо ако си пробвала в някой магазин може и от това да е . Пожелавам ти да минава бързичко.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #63 -:
юни 19, 2013, 06:34:39 »
алергията е възможно да е от стрес също, на една колежка и бяха избили такива червени пликове от стрес, пази си диета без никъкви консерванти и гледай колкото е възможно да не се нервираш, пийвай навечер по 2-3 билкови валериянчета ако трябва. Понякога и не усещаме че сме стресирани и то вътрешно си избива
. мен като ми избива алергия мажа пъпките с паста за зъби, ментола ублекчава много бързо и се исушават пъпките за 1-2 дена . айде дано да мине бързо бързо и да си една прекрасна булка
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #64 -:
юни 21, 2013, 16:22:03 »
Да се включа и аз в темата ... на един дъх я прочетох и нямам търпение да видя всички идеи реализирани.
Роклята е много красива
За алергията ... аз бях с ангина, а след това и скарлатина изкарах, но на сватбата всичко мина повече от добре и с малко положителни мисли ще видиш на 29'ти как ще си най-красивата и усмихната булка. Аз лично го отдавам на това, че в по-емоционален момент имунитета ни пада, но пък именно такива неща ни дават възможност после да се насладим на сватбата пълноценно
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #65 -:
юни 23, 2013, 20:07:13 »
Ето ме и мен отново, след кратък престой в Токсикологията и нашарено дупе от инжекции
Нещата полека се оправят при мен, гледам много да не мисля, че можеи нерви да се окаже накрая - а ако е така, ще се изям от яд. Откога ми се пие кафенце и ми се хапва стабилен сандвич
Имах прекрасно моминско парти в петък - моите момичета бяха страхотни, органзацията прекрасна, а изненадите супер. Много еротично бельо, папирусчета със съвети за семейния живот - в лилаво, като цвета на сватбата, а накрая получих страхотна рамка за снимки, която побира 7-8 в различни размери. Да съм си наредила снимките от моминското за спомен.
Като отидох в заведението хостесата направо ми каза: "А вие сте за моминското парти" и ме заведе към една шатра украсена с балони
Веднага ми сложиха ръчно направено було-воалетка, а момичетата имаха ретро шапчици в косата. Всички много ни се радваха цяла вечер, танци-манци и страхотно настроение. Даже се бяха сетили да ми купят пакетчета солети, защото друго не можех да ям. Това беше най-лудото безалкохолно парти, което съм имала
Вчера бях на пробен грим - еми, изглеждах невероятно
Аз по принцип не се гримирам, ако излизам само очите и то нещо семпло. Нооо се видях в друга светлина и определено мноого се харесах. Сигурна бях, че не сбърках в избора на гримьор!
Открихме и невероятно лавандулово поле за фотосесията!
Всичко е почти готово, остават последни срещи с дж, фото и видео и това е!
Не остана
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #66 -:
юни 23, 2013, 20:54:05 »
страхотна изненада
стискам палци алергията да мине скоро и да бъдеш невероятно хубава и щастлива
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #67 -:
юни 23, 2013, 22:16:22 »
Noir, толкова се радвам, че не съм изпуснала напълно темичката ти и наваксах за 0 време! Напоследък никакво време не ми остава от служебни ангажименти. За мен дните преди сватбата бяха най-красиви и емоционални. Изживей всеки миг и се отдай на момента, защото той толкова бързо минава, неусетно дори! И споделяй всичко - нашата радост и нетърпеливост е направо пословична
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #68 -:
юни 24, 2013, 13:14:02 »
Ауууу, ето последна седмичка. Сигурно много се вълнуваш вече!
Това с алергията е ужасно! Мисля, че ще се оправиш или все пак всичко може да се прикрие с грим, но това не решава проблема! Дано да разберат от какво е, защото тази наука е толкова "измислена"....
Относно гостите... според моя опит, наистина не им пука много за мащабността на организацията, ако не са правили сватба няма как да знаят! При нас добавихме един човек в 8,20 вечерта преди сватбата - пощурях! Разбира се, нямало е смисъл тъй като на самия ден се оказа че ще имаме още 3ма! Така, че е нормално, всички са подготвени за такива изненади
Пожелавам ти спорни последни дни и една изпълнена с положителни емоции и щастие сватба!
П.П. Много ми харесват обеците!
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #69 -:
юни 24, 2013, 16:50:54 »
Жози
и
Mrs.TM
, добре дошли в темичката
Хах, момичета преди малко ми се обадиха, че трима души няма да дойдат, а малко преди това изпратих окончателния вариант на разпределение на масите в ресторанта и списъка с гости на фирмата за декорация. Не пъпки, ми не знам какво ще ми излезе вече - тези хора какво си мислят
Още не мога да усетя вълнението - онова, от което ти се свива стомаха, но може би в събота ще го усетя. Сега мозъка ми е зает да не изтърве нещо важно
От сряда съм в отпуска и мисля да порелаксирам поне половин ден, да се поглезя по женски и да се занимая със себе си - ми така де, Хасан и той човек
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #70 -:
юни 24, 2013, 19:20:43 »
Хасанееее, не се ядосвай
много е кофти, аз от сега се надявам, че няма да има отказали се в последния ден, въпреки, че срока беше 17.06 - е днес са се обадили двама да потвърдят .... а за още седмица и половина кой знае какво ще стане
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #71 -:
юни 28, 2013, 15:31:53 »
Ноар, пожелавам ти страхотна сватба утре. Всичко ще мине супер. Винаги има неща, извън твоя контрол, които да не се случат по план, но трима отказали се не си заслужава да ти развалят прекрасното изживяване. Кажи им, май***а ви и се забавлявай. Пожелавам ти да си спокойна, красива и да се забавляваш от все сърце!
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #72 -:
юни 28, 2013, 16:10:25 »
Само се опитай да се настроиш така че нищо да не е в състояние да развали настроението ти или да те разстрои. Повярвай, наистина не е трудно в деня, в който ставаш съпруга на човека, който най-много обичаш на света!
И не забравяй:
На добър час!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #73 -:
юни 28, 2013, 16:12:48 »
и аз се присъединявам към тези прекрасни думи
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #74 -:
юни 28, 2013, 16:20:02 »
Мила Ноар, желая ти утре да преживееш най-, най-, най-прекрасните, незабравими, щастливи, влюбени ден и нощ в твоя живот!
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...