Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 15:44:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 25 част
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 25 част (Прочетена 171649 пъти)
aninini
Ентусиаст
Публикации: 62
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 25 част
«
Отговор #315 -:
юли 25, 2013, 12:56:32 »
Здравейте и аз трябва да си търся рокля. Ще съм булка във Варна. Един ден ходих из магазините около ритуалната зала но нищо не ме впечатли.
Мисля до Асеновград да отида. Дайте някакви идеи, какво да гледам и къде мога да намеря рокля на по приемливи цени.
Активен
Melinia
Ентусиаст
Публикации: 94
«
Отговор #316 -:
юли 25, 2013, 13:00:32 »
Цитат на: aninini в юли 25, 2013, 12:56:32
Здравейте и аз трябва да си търся рокля. Ще съм булка във Варна. Един ден ходих из магазините около ритуалната зала но нищо не ме впечатли.
Мисля до Асеновград да отида. Дайте някакви идеи, какво да гледам и къде мога да намеря рокля на по приемливи цени.
В Асеновград препоръчвам следните магазини: Александра, Версай и Булвеси. Цени от 400 до 800. Ако роклята е без дантела даже са по 400-500. Зависи какво търсиш.
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477
«
Отговор #317 -:
юли 25, 2013, 20:49:17 »
Мойта е от Асеновград от Александра
и съм много доволна
Активен
otiroz
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #318 -:
юли 28, 2013, 20:12:37 »
Здравейте момичета,поздравление за развитата темичка,давате идеални примери и съвети
И понеже повечето от вас са разгледали доста модели и са обиколили магазините,а аз за последно влизах в такъв магазин преди бала си 2007 г и идея си нямам дали предлагат по - семпли и обикновени изчистени модели като линка долу.Става въпрос само за роклята и ако случайно някоя от вас е виждала такованещо,ако е възможно да сподели цена.Знам че моделът не прилича на булчинска рокля но,но никак не си се представям типична такава рокля с обръчи и дантели
И понеже съм нова в самата тема сватба и сайта тук,ако може да споделите добра шивачка във Варна или тема за шивачки понеже нищо не намирам за сега.
Благодаря предварително
а ето и въпросния модел -
http://www.bellasposa.ro/139-rochie-de-mireasa-11164.html
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #319 -:
юли 28, 2013, 21:05:49 »
Имам си рокляяяяя
Взех си я в събота от Булвеси Асеновград. Минаха почти 3 месеца от деня, в който я поръчах до мига, в който си я взех. Не мога да ѝ се нарадвам
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #320 -:
юли 28, 2013, 21:23:27 »
Браво!
Честито миличка! Много се радвам за теб- 3 месеца са дълго време и си представям сега като си е при теб какво ти е, сигурно няма да можеш да спиш от вълнение! Нямам търпение да гледам снимки на теб в нея!
Активен
Gravitations
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #321 -:
юли 29, 2013, 09:37:59 »
Не знам дали правя хувабо или лошо но до всички булки в Бургас,да не си купуват булчинска рокля от
сватбен магазин "Аз и Ти" който се намира на ул.Христо Ботев 16 (и то не е магазин АЗ И ТИ,а са само бледи представители )това е точно до Операта.
Мен така хубаво ме пре***а, но станалото станало.
Едно момиче от форума имаше подобен случай с роклята, чакала я колко време и накрая като отишла, не била такава каквато я искала и дантелата се разлепяла и прочие. Е на мен ми дадоха мострата която пробвах първия път, от доло я рязали,разяли, прешили нещо като кринолин на ръка под подплатата, имах една завъртулка около кръста рязали и нея и одарили 2 шева пак на ръка, личеше си рязаното и кроеното, а дантелите къде залепени къде шити, инъче изпрана, паднала и цялата лъскава част...
Ще дам и още информация, дават фълшиви касови бележки, отгоре на бележката пише Грешка 1-17 или 116 не помня, това означава че касовия не е свързан с НАП.
Имам 10 дена до сватбата, и ми дават преправена мостра, нито имам паричната възможност да отида до Асеновград, нито време да купувам друга рокля.Сама съм си виновна че не вдигнах скандал,но станалото станало, поплаках си много,но като има такива калдаринки като мен да си мълчат и да ги правят на идиоти...Както и да е. Свекървата ми помогна да я дооправя, сега се двоумя, дали да им пратя данъчните.Защото да се връщам и да вдигам скандали е като след дъжд-качулка.
Ако искайте ми се смейте или ме осъдете, знам как ще реагира всяка от вас на тая подигравка, но аз съм си виновна. След допълнителните корекции, роклята стана още по хубава и ми заспа, сега единственото което искам е да бъда щастлива на сватбения си ден...
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #322 -:
юли 29, 2013, 09:58:18 »
Здравей,
Gravitations
Мн съжелявам за твоята "трагедия" да можеш да направиш нещо сигнализирай в НАП да направят проверка и приложи касавия бон.Има си срокове и вс останало така че ако трбява помощ ще помагам работя в адвокатска кантора ще съдействам. А това че си коментирала магазина е още по-добре да знаят момичетата да не си купуват нищо от тоя бургас магазин.Аз моята все още е търся но сватбата ми е декември, имам време но тука в бс няма нищо и да има и да няма време, но това е друга тема. Така че те съветвам да сигнализираш в НАП
Активен
Gravitations
Любопитен
«
Отговор #323 -:
юли 29, 2013, 12:21:49 »
Имам познат който може да ми одари рамо за данъчните, ще вида какво им трябва и ще пусна една жалба.Ако не друго поне да ги уморят от глоби.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #324 -:
юли 29, 2013, 12:54:45 »
Цитат на: Gravitations в юли 29, 2013, 12:21:49
Имам познат който може да ми одари рамо за данъчните, ще вида какво им трябва и ще пусна една жалба.Ако не друго поне да ги уморят от глоби.
Няма нужда от познати ,има си начин човек да се оплаче ,ако наистина не са коректни .
Активен
kir40
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #325 -:
юли 29, 2013, 14:13:50 »
Цитат на: Melinia в юни 27, 2013, 13:41:56
Здравейте и от мен,
Смятате ли, че
роклята
трябва да е чисто бяла или предпочитате екрю?
Мнението ми е че задължително роклята трябва да е искрящо бяла
Активен
Gravitations
Любопитен
«
Отговор #326 -:
юли 29, 2013, 14:39:43 »
Цитат на: fiibi_bg в юли 29, 2013, 12:54:45
Няма нужда от познати ,има си начин човек да се оплаче ,ако наистина не са коректни .
До колко са коректни с всички не знам, но аз си изпарих.Можеха да ми кажат че само тази мостра е останала, и не могат да поръчат роклята, не да ми я дават и аз да си я поправям след това и за това да чакам месец и половина.
Както и да е...Станалото станало...Просто за в бъдеще, ако отидете в този магазин си имайте едно на ум.
Ако мо,га днес ще щракна снимки на роклята и ще я кача в галерията да си кажете мнението
Активен
desideskata
Сватбар
«
Отговор #327 -:
юли 29, 2013, 14:58:33 »
Цитат на: kir40 в юли 29, 2013, 14:13:50
Мнението ми е че задължително роклята трябва да е искрящо бяла
роклята трябва да е такава в каквато булката ще се чувства ддобре.
Аз като съм си по-мургава по природа, в изкрящо бяло рокля да не цитирам на какво приличах. Според мен такава не отива и на хора с много бяла кожа.
Така че е въпрос на лично мнение и предпочитание, няма нищо задължително, освен да се обичате с половинката !
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406
«
Отговор #328 -:
юли 29, 2013, 20:44:54 »
Аз тръгнах да си търся рокля с убеждението, че задължително ще е бяла и няма да е дантелена. Е, точно дантелена харесах и то слонова кост
Моят съвет е да пробваш и така да прецениш кой цвят ти допада повече.
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389
«
Отговор #329 -:
юли 29, 2013, 20:50:46 »
О да, аз пък тръгнах с намерение да ми е чисто бяла роклята.Но....моята си беше слонова кост...
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...