Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 05:37:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Да си купим булчинска рокля по интернет - 6 част
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Да си купим булчинска рокля по интернет - 6 част (Прочетена 183707 пъти)
Lorenna
Сватбар
Публикации: 229
Re:Да си купим булчинска рокля по интернет - 6 част
«
Отговор #375 -:
октомври 02, 2013, 17:12:35 »
Цитат на: pinki_1987 в октомври 02, 2013, 10:50:07
http://www.jjshouse.com/A-Line-Princess-V-Neck-Court-Train-Chiffon-Wedding-Dress-With-Lace-Beadwork-Sequins-002000159-g159
Страхотна рокля си избрала
Може ли да те помоля като я вземеш, да качиш снимка, ако не те затруднявам и не си суеверна. Харесвам подобен тип рокли и ми се иска да видя колкото се може повече такива, поръчани по интернет, защото е много вероятно и моята да поръчвам по този начин. Желая ти скоро при теб да пристигне най-страхотната рокля
От jjshouse фаворит ми е тази:
http://www.jjshouse.com/A-Line-Princess-Strapless-Court-Train-Organza-Satin-Wedding-Dress-With-Lace-002014958-g14958
Разкошна е
Активен
pinki_1987
Регистриран
«
Отговор #376 -:
октомври 03, 2013, 08:50:15 »
Цитат на: Lorenna в октомври 02, 2013, 17:12:35
Страхотна рокля си избрала
Може ли да те помоля като я вземеш, да качиш снимка, ако не те затруднявам и не си суеверна. Харесвам подобен тип рокли и ми се иска да видя колкото се може повече такива, поръчани по интернет, защото е много вероятно и моята да поръчвам по този начин. Желая ти скоро при теб да пристигне най-страхотната рокля
От jjshouse фаворит ми е тази:
http://www.jjshouse.com/A-Line-Princess-Strapless-Court-Train-Organza-Satin-Wedding-Dress-With-Lace-002014958-g14958
Разкошна е
nqma problemno az ne sym v bg i 6te pribera 4ak sled mesec
Активен
Desislava
Сватбар
Публикации: 219
«
Отговор #377 -:
октомври 03, 2013, 15:11:24 »
Цитат на: blackisback в октомври 02, 2013, 14:41:08
Нямах предвид това да е Роклята ми, а да си я поръчам, колкото да имам рокля за 60 долара. Роклята, която съм харесала и ще поръчам е друга:
http://www.aliexpress.com/item/2013-free-shipping-mermaid-floor-length-Chapel-train-sashes-sweetheart-off-the-shoulder-sleeveless-backless-tulle/893630511.html
Ооооо! ето това е рокля, страхотна е, наистина, браво за избора
ако исках обръч и пр. щеше да ми е фаворит :-)
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #378 -:
октомври 03, 2013, 15:28:18 »
Деси,
благодаря ти
Гледах наистина хиляди рокли, но тази като я видях, наистина усетих, че ще е тя (колкото и банално да звучи). А впрочем я намерих в един от първите дни, които гледах за рокля. Много е красива, много си я харесвам, но именно, че е доста обемна...затова мисля да имам две рокли - тази и някаква по по мен, за да мога да танцувам с нея. Впрочем тази няма обръч, просто е доста обемна и е тюлена.
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #379 -:
октомври 04, 2013, 08:16:36 »
Да, ама не...продавачът прати още реални снимки и роклята, освен коланчето, няма нищо общо с тази на снимката. Много се разочаровах.
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #380 -:
октомври 04, 2013, 08:32:49 »
..... ето видяли сега отмятай и продължавай да гледаш други
има много красиви в тия сайтове но и мн се повтарят и направо забравяш какво си гледал
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #381 -:
октомври 04, 2013, 08:44:30 »
Първият път аз писах на продавача за снимки и прати страхотни, отговаряха напълно. Вчера от друг юзър поисках и прати...съвсем различно нещо.
Аз съм си запазвала разни линкове, продължавам да търся и вече ще ходя да пробвам.
Но настроението ми за деня тотално умря
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #382 -:
октомври 04, 2013, 09:31:51 »
Мили дами, те искам да обидя никого, но е доста наивно ако смятате, че роклите за по $100, ще са като оригинала, който е за $1000. Материята няма нищо общо, но ако имате късмет може пак да имате подобен модел и хубава рокля. Освен това гледайки дизайнерски рокли имаите предвид, че те са снимани и обработени от комерсиален фотограф върху професионален модел, а китайските далеч не.
Успех на всички с намирането на рокля.
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #383 -:
октомври 04, 2013, 11:26:10 »
Това е ясно, просто от продавач с висок рейтинг и продукт с висока оценка, очаквах друго. Иначе наистина би било доста наивно.
Активен
Desislava
Сватбар
Публикации: 219
«
Отговор #384 -:
октомври 04, 2013, 12:00:27 »
За нито една от роклите по тези сайтове няма гаранция, ето защо ако се реши някой да поръчва по-добре да го направи по-рано, за да има достатъчно време за реакция би било то подмяна, връщане, продаване на роклята и търсене в реалният свят
blackisback
имаш добър вкус. така че не мисля, че трябва да си разваляш настроението...аз също харесах рокля от там и съм решила след като все пак отида и пробвам нещо, ако нищо не ме грабне да я поръчам, пък като я видя на живо да преценя каква да ѝ е съдбата
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529
«
Отговор #385 -:
октомври 07, 2013, 07:27:49 »
Цитат на: госпожица в октомври 04, 2013, 09:31:51
Мили дами, те искам да обидя никого, но е доста наивно ако смятате, че роклите за по $100, ще са като оригинала, който е за $1000. Материята няма нищо общо, но ако имате късмет може пак да имате подобен модел и хубава рокля. Освен това гледайки дизайнерски рокли имаите предвид, че те са снимани и обработени от комерсиален фотограф върху професионален модел, а китайските далеч не.
Права си в някаква степен, но например аз улучих на рокля- никой не повярва, че е от интернет. Зависи на какъв продавач ще попаднеш. Но определено си заслужава да си спестиш пари и да се опиташ да си намериш от интернет
Успех и от мен!
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #386 -:
октомври 07, 2013, 21:22:23 »
Аз определено не съм се отказала от вариант "рокля от интернет", но всяка рокля я сравнявам с онази
Има още много красиви, но онази си беше моята. Ще търся още, де.
Активен
Butterfly1987
Ентусиаст
Публикации: 117
«
Отговор #387 -:
октомври 07, 2013, 21:46:39 »
Цитат на: госпожица в октомври 04, 2013, 09:31:51
Здравей, и аз не искам да те обиждам, НО мисля, че всички дами тук от форума, които сме решили да си купим роклите по Интернет сме достатъчно умни и не очакваме роклите за по 100-200 $ да са като оригинала, нито като материя,нито като изработка. Естествено, че ще има различия от оригинала, но всеки си преценя докъде му се простира чергичката дето се вика. Искам да ти кажа, че всички гости на сватбата ми бяха възхитени от роклята ми и никой от тях не предполагаше, че е купена от интернет, камо ли пък от Китай! Смело мога да кажа, че моята рокля се различаваше външно единствено по дупката на гърба. Иначе като изработка и материи беше много по-хубава от роклите по магазините тук. Качила съм снимки в албума ми, естествено не съм и като жената модел от снимките, но пък важното е, че се чувствах прекрасно
всяка от нас си преценя... тези които не могат да приемат мисълта, че роклята им няма да е 1:1 като оригинала, или материите ще са по-евтинки... мястото им не е в този форум определено
ето и линка на роклята ми, вижте и снимките и ще си прецените доколко прилича на оригинала
http://www.aliexpress.com/item/Vintage-Inspired-Scallop-V-Neck-Lace-Embroidered-Net-Sleeveless-Wedding-Dress-with-Keyhole-Back-Beach-Bridal/817424015.html
воала:
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-100-High-Quality-Soft-Netting-Real-Sample-White-Lace-Edge-3-Meter-Long-Cathedral/767764089.html
Хубава вечер от мен и успех на бъдещите булки
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #388 -:
октомври 07, 2013, 22:33:14 »
Страхотна си!!!!дори роклято ти изглежда по хубава и от модела в сайта!
Активен
Butterfly1987
Ентусиаст
Публикации: 117
«
Отговор #389 -:
октомври 08, 2013, 07:34:37 »
Благодаря
Активен
Страници:
1