Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 06:32:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Да си купим булчинска рокля по интернет - 6 част
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Да си купим булчинска рокля по интернет - 6 част (Прочетена 183741 пъти)
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Re:Да си купим булчинска рокля по интернет - 6 част
«
Отговор #315 -:
септември 03, 2013, 13:39:50 »
мога по спомен да ти го кажа под Сияна , в един магазин на 2 етажа- style нещо беше....ще си спомня до края на деня
Активен
Lorenna
Сватбар
Публикации: 229
«
Отговор #316 -:
септември 03, 2013, 15:49:12 »
Здравейте
Изчетох всички 6 теми назад и ви поздравявам за прекрасните рокли, които сте си купили!
Аз 100% ще си купя роклята по Интернет. Сега се чудя от кой сайт и ппада голямо гледане и сравняване. Засега се ориентирам към рокля от Миланоо и фуста+воал от Али Експрес. Проблемът ми е, че нне искам бяла рокля, а шампанско (този нюанс, който е като капучино) или бледо розово, в краен случай праскова. Това е и причината да си купя рокля от сайт-в ателиетата тук само като чуят цветовете и вдигат с 200лв цената
Да не говорим колко повече пари струват тук роклите. В събота ще ходя да меря рокли в желаните от мен цветове и да се видя с кой изглеждам най-добре. Стискайте палци да има готови рокли с такива цветове, че в България разчупеното мислене не е на почит или струва скъпо, а няма да дам 1500+ лв за ееднодневна рокля, и то само защото не си я представям бяла
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #317 -:
септември 03, 2013, 16:35:29 »
Lorena, моята рокля е от Асеновград цвят шампанско
.И на мен не ми стоеше добре белия цвят защото съм мн светла с кестинява коса и този цвят най ми приличаше.Там има различни нюанси на рокли и ако кажеш дадена рокля ще е в друг цвят без оскапяване, дори с подаръци-булото, чантичка, букет за хвърляне , жартиер/ръкавели
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #318 -:
септември 03, 2013, 16:40:38 »
влез в темата Булченски рокли или Асеновград има много информация.И аз смятах от интернет нооо мн се притеснявах митница работи и се отказах в асеновград от много обикаляне е намерих .Кога е сватбата ?
Активен
Lorenna
Сватбар
«
Отговор #319 -:
септември 03, 2013, 17:47:26 »
Твоята рокля какъв нюанс на шампанското е, по-светла или по-тъмна? Много обичам тези цветове, браво за избора ти
26 април 2014
Но всичко ще се подготвя от много рано, защото ще правя всичко възможно сама, без агенции и прочее, а за да направя украса, дреболийки и т.н. ми трябват цветове на сватбата и съответно рокля. Цветовете ще ги избирам според това с каква точно рокля се харесам. Затова ще купя рокля най-късно през ноември, от Миланоо, една от тези двете ще е, пак ще видим след меренето на живо:
http://www.milanoo.com/Lace-A-line-Strapless-Empire-Waist-Applique-Beading-Satin-Wedding-Dress-p20699.html
http://www.milanoo.com/Strapless-Applique-Beading-Satin-Luxury-Wedding-Dress-p19833.html
Не ме притесняват мита, имам доста опит с пазаруването от Китай, защото отдавна си купувам какво ли не от там, специално от Али Експрес. Роклите на Миланоо обаче повече ми харесват. До Асеновград ми е далечко да се разхождам, от София съм и съм с малко детенце
Няма как да отделя цял уикенд на роклите, но Сватбен център София ми е наблизо и там, доколкото ми казаха, имало цветове за такива като мен. Там ще пробвам, пък роклята ще е от интернет, ще имам и време да реагирам, ако е нужна корекция или нова рокля (за второто се съмнявам, но все пак не си позволявам лукса да изключа този вариант, че изненади винаги може да има).
Активен
rujka
Ентусиаст
«
Отговор #320 -:
септември 03, 2013, 20:29:20 »
Аз взех моята от сватбения център и съм много доволна
Много много ми харесва
И тя е шампанско, а не бяла
Има за всякакви вкусове там
Само трябва да внимаваш, ако ходиш с кола - Малинов е в ремонт и е трудно минаването, ако идваш от Околовръстното не можеш да пресечеш... трябва да заобиколиш и да пътуваш Младост -> Околовръстно , за да стигнеш до тях
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #321 -:
септември 04, 2013, 07:50:02 »
Lorenna, моята е светлия нюанс на шампанско дори на друга светлина ми изглежда бяла.Но балната ми беше тъмния и беше супер пак
Активен
Lorenna
Сватбар
«
Отговор #322 -:
септември 04, 2013, 11:11:38 »
rujka
благодаря за полезната информация
yana_traeva
аз съм пристрастена към по-тъмния нюанс, само дано да ми отива. Ако не, ще бъда розова булка
Или прасковена, в краен случай.
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #323 -:
септември 05, 2013, 08:16:32 »
еми да ти кажа бях мн харесала аз една рокля беше м/у бяло и прасковено цвета в ателие Александра в Асеновград и имаше едни като рочивки острани набрани долу и беше мн нежна и стилна но просто не беше моята, и беше около 480 лв. със всичко-було, чантичка, ръкавици и букет за хвърляне
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #324 -:
септември 05, 2013, 08:17:38 »
Въпреки че имаш малко дете Асеновград е близко може и него да вземеш ако не бабите, няма да съжеляваш ако отидеш там за 1 ч си готова облякана.Няма да чакаш с месеци да ти я ушият и да не стане пак
Активен
Lorenna
Сватбар
«
Отговор #325 -:
септември 07, 2013, 14:34:13 »
Ходих да меря рокли вчера
Много приятно преживяване
Любимият ми модел рокли (А линия с ниска талия) ми стои хубаво. Обаче, както се опасявах, любимите ми цветове не ми отиват изобщо... И както исках нещо по-нестандартно, защото не харесвам толкова белите рокли, точно бяла ще трябва да взема
Най-неочаквано се оказа, че снежно бялото ми отива най-много, а с шампанско, розово, праскова и екрю изглеждам бледа
Само дантелата трябва да не е бяла, а леко сребриста, защото на снежно бялото иначе се слива и изчезва. Сега продължава ровенето в нета за модели в тези цветове. Преобърнаха ми се на 180 градуса и желаните цветове за сватбата, но за това ще питам в съответната тема.
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #326 -:
септември 07, 2013, 16:14:41 »
а така трябва да пробваш за да знаещ. и аз преди бях за бяла рокля но като се видях в шампанско си казах това е !
Активен
Lorenna
Сватбар
«
Отговор #327 -:
септември 08, 2013, 10:27:27 »
Така е, без проба не става
Освен това е много приятно да мериш рокли (поне на мен ми хареса). Сега вече поне знам какво точно трябва да търся и ми отива. Харесах този модел
http://www.milanoo.com/Chic-White-Satin-Sweetheart-Neck-Beading-A-line-Wedding-Dress-For-Bride-p18896.html
Ако могат да го направят със сребриста дантела, ще е идеално
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #328 -:
септември 08, 2013, 11:24:50 »
Да хубава е може и да ти я направят както искаш тия китайчета ги правят сами и само шивачкие са и затова бавно пристигатл аз бях си харесала това
http://www.aliexpress.com/item/FW0175-Hot-Organza-Strapless-Ball-Gown-Wedding-Dress/498562732.htm
в
Дори е видях в Асеновград в ателие Александра но не е кой знае кво на манекенката по пищно стои такаче по добре от тук си купи или уший защото ще я видиш
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #329 -:
септември 09, 2013, 07:38:58 »
Аз се върнах от морето и изчетох на един дъх последните две страници
Писах и в един друг форум, където много ме насърчиха да си поръчам роклята именно от интернет.
С тези цени реших поне две да купя
Оправданието ми е "за танци". Та така. Сега започвам любимата и адски ефективна върху мен 90дневна диета и след нова година поръчвам роклите.
Чудя се за друго обаче. Дали не трябва първо обувки да избера. Имам предвид височина?
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...