Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 07:26:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да си купим булчинска рокля по интернет - 6 част  (Прочетена 183766 пъти)

smart
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #135 -: юни 17, 2013, 07:37:12 »

Здравейте момичета,
Темата с китайското шиене продължава да ми е интересна покрай обличането на кумата и роднински лица за тържеството, въпреки че,  се случи така, че моята рокля си я купих директно от магазин.
Тези модели,   показани в профила във ФБ
https://www.facebook.com/Mydreamgowns
които виждам вече доста често в aliexpress и ги продават на доста ниски цени между другото - но може би и качеството съответно не е високо - се оказва че са корейски дизайн - т.е. моделът и материалите са стандартизирани на едно място; допускам да има и различно качество. Доколкото знам  Китай има качество от 1 до 10 - съответно всеки продукт могат да го изработят за 2 и 200. Явно, че Suzhou е китайският Асеновград.
Вие какво мислите - доколко отделните фабрики сами копират и разработват модела или само го изработват?
Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: юни 19, 2013, 14:53:14 »

milenitaa, мила, пиша ти на лични, но ти е пълна кутията...
Активен
milenitaa
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #137 -: юни 19, 2013, 18:46:44 »

milenitaa, мила, пиша ти на лични, но ти е пълна кутията...
Капацитета ми е 1 съобщение  crazy Изтрих го.
Извинявам се за  Offtopic
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

« Отговор #138 -: юни 20, 2013, 07:33:09 »

Момичетаааа, роклята са я пратили снощи  danceg  Bravo  danceg
Чакам вече, охххх, нямам търпение.
Не мога да разбера обаче, тракинг номера ми не ми го рапознават в сайта на ТНТ. Уж трябваше да е с DHL. пък сега с ТНТ, объркана работа smile
Активен
Butterfly1987
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: юни 20, 2013, 07:48:35 »

:bravo:Суперрр smile  yahoo дано да пристигне бързо и чакането да свърши скоро smile а за номера- пита ли ги защо са я пратили с ТNТ а не с DHL? По принцип преди да платиш избра ли си от падащото меню да е с DHL? Ако си, то е доста нечестно от тяхна страна да я пращат накрая с TNT...Аз си избрах TNT, просто защото с тях доставката е 17 $ а с DHL беше 80-90 $... И ако си си платила доставка с DHL то трябва да ти върнат парите (ако е както при мен с такава огромна разлика). А твоята да не би да е с free shipping? 
Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юни 20, 2013, 07:53:29 »

Оха, дочакахме още една рокля smile, честито bride малко остана  give_rose tease yahoo
Може да не го разпознава още, при мен, чак на другия ден почна да ми се показва smile 2 дни стоя, все едно я обработват и след това направо беше в Германия smile Стига да пристигне бързо, няма значение с какво (освен ако не е с такава огромна разлика като при нашата пеперуда  give_rose )
Активен
mihaylova
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #141 -: юни 20, 2013, 18:19:55 »

Здравейте, момичета. От известно време ви чета, но не съм писала още  new user
Относно роклите, поръчани по интернет, ме притесняват доста неща, но като гледам цените и мисля, че дори да не получиш това, което искаш, няма да загубиш много... Та.. харесах си тази рокля и то много http://www.aliexpress.com/item/Mori-Hot-2013-White-Satin-Appliques-Floor-Length-wedding-dresses/739433454.html
Преди да я поръчам, ще пробвам някой подобен модел, за да видя как стои на мен, а и дали стяга много. Вие, които сте пробвали и носили такива рокли моля да споделите, пристягат ли ви? И случайно, ако сте пазарували от този продавач, имате ли мнение. Отзивите са добри и ако го видя на линия, ще му пиша за реални снимки.
Благодаря!
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #142 -: юни 20, 2013, 20:56:06 »

С free delivery e, беше с DHL по принцип, няма значение мисля, дават я да пристигне 3-7 раб. дни  danceg Дано дами става smile
Михайлова, роклята е мн хубава, аз я бях гледала, но мери с такава по-висока талия, на мен не ми ходеше толкова за съжаление sad Аз ходих на шивач да ми вземе мерки, даже на два- първият не ми вдъхна доверие, та попаднах на една шивачка, която дори поправя сватбени рокли ако са ти малки smile
Успех smile
Активен
Butterfly1987
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: юни 21, 2013, 07:30:48 »

Здравей mihaylova smile Роклята е много хубава. Но лично аз бях против роклите тип само бюстие, защото нямам пищен бюст, който да държи роклята, а не искам по време на цялата сватба да се притеснявам че ще падне и постоянно да го придърпвам нагоре (както правеха повечето момичета с такива рокли още на бала, и пак спомен от бала- казах си че никога повече няма да облека рокля  с обръч   nea tease pardon то беше голяма мъка и да ходя и да танцувам)... затова и моя избор е точно обратния на този тип рокля smile Но пък е много красива, коментарите за роклята са много добри, така че наистина отиди и виж как ще ти стои подобен модел и смело поръчвай. Аз до сега имам 2 успешни поръчки (изкуствени цветя, очарована съм от качеството и бързината на доставката,сайта е надежден и наистина чак след получаване на стоката се потвърждава плащането към продавача,ако не си доволна можеш да я върнеш или да отвориш диспут... да не се стига до там де). Освен цветята също си чакам  и роклята от там yahoo, така че действай смело smile за тези пари се убедих че в БГ няма да намеря по-добър и качествен модел, да не говорим,че ти шият роклята по твоите размери и в повечето случаи се налагат минимални корекции smile (само до Асеновград не съм ходила да видя там как са цените и качеството) smile
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: юни 21, 2013, 08:48:34 »

mihaylova, роклята е много красива!
Мен единствено би ме притеснявал шлейфа – изглежда голям и тежък. Това ще го направи труден за закачане и може да не ти е комфортно за танцуване цяла вечер.
Активен
mihaylova
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #145 -: юни 21, 2013, 16:38:14 »

elistoilova, права си, да

Butterfly1987, аз също не съм голям фен на бюстиетата, макар признавам стоят прекрасно, тъй като и аз нямам голям бюст, но повече ме притеснява това пристягане, което цял ден трябва да се търпи. Честно, възхищавам се на момичетата, които ги носят, но на мен ми е некомфортно, а ако не е много пристегнато, ефекта се губи...
Видях реалните снимки на роклята, добро изпълнение, няма спор smile но имам вече и друг фаворит, който мисля надделява: http://www.milanoo.com/Ivory-Sheath-Sweetheart-Neck-Rhinestone-Organza-Bridal-Wedding-Dress-p282280.html
Тази рокля, според мен, ще е в пъти по-удобна, как мислите? Това били реални снимки!!! много добре изглежда smile Как я виждате за сватба в началото на ноември?
 Ако може и да се избегнат мита и такси ще е супер. Четох добри отзиви за милано от форума, но не видях рейтинг и коментари на роклите.
Много се радвам, че открих тази тема, а и този форум като цяло, страшно много помага по всеки един въпрос. Браво, момичета smile
« Последна редакция: юни 21, 2013, 16:55:36 от mihaylova » Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #146 -: юни 21, 2013, 21:06:10 »

Михайлова, на мен ми харесва 1-вата повече, 2-рата отпред не ми харесва с късата пола. Но все пак ти си знаеш, само те съветвам да мериш такъв модел да се видиш smile Успех smile
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #147 -: юни 21, 2013, 21:07:52 »

Offtopic Пеперудка, ти изкусвени цветя ли си си купила от али експпрес и какви?
Активен
Butterfly1987
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: юни 22, 2013, 10:09:23 »

Цитат на: Bride  link=topic=35168.msg605650#msg605650 date=1371841672
Offtopic Пеперудка, ти изкусвени цветя ли си си купила от али експпрес и какви?
Offtopic Да, купих си малки калии за бутониерите и орхидеи (за поканите и за декорация), можеш да ги видиш в албума ми smile
http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-and-retail-2011-hot-Handmade-Mini-Calla-Lily-Flower-Wedding-Favor-Decor-Scrapbooking-White-144pcs/469546705.html
http://www.aliexpress.com/item/60pcs-Artificial-Moth-Orchid-Flower-Head-Girls-Hair-Accessory-Apparel-Accessories-Hair-Flower-Head-6-Colors/917551196.html
smile
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: юни 22, 2013, 10:14:49 »

elistoilova, права си, да

но имам вече и друг фаворит, който мисля надделява: http://www.milanoo.com/Ivory-Sheath-Sweetheart-Neck-Rhinestone-Organza-Bridal-Wedding-Dress-p282280.html
Тази рокля, според мен, ще е в пъти по-удобна, как мислите? Това били реални снимки!!! много добре изглежда smile Как я виждате за сватба в началото на ноември?
 Ако може и да се избегнат мита и такси ще е супер. Четох добри отзиви за милано от форума, но не видях рейтинг и коментари на роклите.

мен много ми харесва с късата пола роклята, но за ноември ще ти е студено почти сто процента . smile
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: