Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 23:36:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ОБУВКИТЕ - 10 -та част  (Прочетена 177458 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: юни 23, 2013, 20:32:33 »

Момичета, попаднах на страхотни обувки, но 4ри цифрена сума за обувки  nea поне да ги споделя с вас, има ги и в бяло и също са страхотни. http://www.pepina.bg/damski-obuvki/obuvki/damski-obuvki-s-visok-tok-8192.html

и тези не са никак лоши,а сумата е много надолу:
http://www.megias.bg/bg/elegantni-obuwki/5822-luck-13-1143-silver.html
 smile blum

Активен
mariola85
Гост
« Отговор #136 -: юни 23, 2013, 21:47:47 »

Момичета, попаднах на страхотни обувки, но 4ри цифрена сума за обувки  nea поне да ги споделя с вас, има ги и в бяло и също са страхотни. http://www.pepina.bg/damski-obuvki/obuvki/damski-obuvki-s-visok-tok-8192.html

рататуи, малко след мегияс на графа  от ляво. преди славейков има един магазин  shoes&bags. аз си взех от там сватбените обувки за 47 лева, бяха мостри и бяха пробвани доста което означаваше за мен разтъпкани на готово, аз имах само 1 седмица до сватбата, сгафих с едни други обувки доста   blum blum  имаше много хубави модели, една моя приятелка също си взе от там на същата цена убийствени обувки. аз обиколих всички молове и магазини по графа и по широчко smile по-удобни от тези не намерих smile важно е да обикаляш и да мериш какво ти е удобно на крака. съветвам те да не гледаш много по нета а да търсиш по магазините lol)) че най-важно е да го пробваш а след това да купиш. аз не съм доволна от токчетата в мегияс, бяха супер не качествени, една с друга не съвпадаха обувките леипило се виждаше изтечено ужас  angry. аз добре че отидох с мазоли от другите обувки за да усета че техните ме убива страшно много на същите места
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: юни 23, 2013, 22:38:52 »

О, аз задължително искам да си видя на живо и да пипна, не бих си взела обувки от интернет без да съм ги обула. Аз просто разглеждам, за да знам после къде да отида да меря.
 Мариола, благодаря ти, надявам се тази седмица мина покрай този магазин и да поогледам. Също ако се сещате за други магазини за обувки, които да си заслужават много ще се радвам да споделите.
Еми, и на теб ти благодаря за показаните, но искам нещо по-ниско. Първо, за да не изглеждам по-висока от младоженеца, а и искам да ми е удобно. Затова се надявам да харесам нещо на 4-5см. ток. Много си падам по високи токове, но мисля да заложа на удобството преди всичко.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: юни 23, 2013, 22:42:11 »

ratatui, аз като вече с опит в търсенето на по-ниски обувки за сватбата, не искам да те разочаровам от сега, но е хубаво да си подготвена - ужасно трудно намерих такива, но спеоделям, че са удобни smile аз малко се изхитрих и след като ги взех ги намазах с крем за ръце на местата където усетих че е по-твърдо. така престоява два дни и после ги разтъпках с чорап smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: юни 23, 2013, 22:46:08 »

Благодаря, Шантал! Ще се възползвам от съвета ти. И да задам един леко тъп въпрос, в мой стил- нали от вътрешната страна ги мажеш  give_rose
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юни 24, 2013, 08:21:19 »

ами този път ги намазах и отвън - малко рискувах да им се случи нещо, но слава богу не smile май по-добре омекна кожата smile
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: юни 25, 2013, 13:49:09 »

едно златисто моделче:
http://borsara.com/productv/37331/dune-zlatisti-kozheni-obuvki-lyato-2013.html
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #142 -: юни 25, 2013, 13:57:54 »

Ето ги моите, не са кой знае какво, обаче за мен е най-важното да са удобни, а тези като ток и височина са супер, така че жертвах малко красота. Wink
Активен
Euphoria
Сватбар
Публикации: 170

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: юни 25, 2013, 13:58:30 »

Момичета да ви кажа аз ползвам едно спрейче, с което напръсквам отвътре обувките, за да се поразхлабят и да не ми правят рани. До момента съм адски доволна. В началото имах чувството, че не съм обула кожа, а пластмаса, супер твърди бяха, но после нещата станаха значително по-добре.  smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: юни 25, 2013, 14:03:01 »

Еуфория, ще кажеш ли какво е това спрейче- как се казва и къде го има, ако не се намира навсякъде?
Благодаря!
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #145 -: юни 25, 2013, 14:10:04 »

И аз ще съм благодарна да разбера кое е спрейчето
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: юни 25, 2013, 14:21:26 »

Ох, и аз за това спрейче се нареждам  Girl_hide Звучи като спасени от неудобните обувки  pardon
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #147 -: юни 25, 2013, 15:42:42 »

И аз искам да разбера, какво е това вълшебно спрейче :-)
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406

« Отговор #148 -: юни 26, 2013, 01:00:31 »

И аз, и аз   blum
Активен
artemida777
Професор
Публикации: 466

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: юни 26, 2013, 03:41:48 »

Euphoria, пусна бомбата и изчезна  Wink Съвсем случайно точно сега имам нужда от такова спрейче - предстои ми защита на дипломна работа и се боря с едни много красиви и много неудобни обувки.  sad
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: