Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 09:41:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ОБУВКИТЕ - 10 -та част  (Прочетена 177608 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: юни 07, 2013, 10:59:07 »

един нисък вариант с цветя:
http://brandland.eu/index.php?route=product/product&path=63&product_id=1138
Активен
Karis
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #61 -: юни 07, 2013, 13:51:09 »

Хубаво е човек да се запаси и с ниски обувки, а и роклята, ако е дълга винаги съм се чудила защо да се мъчим на токчета  smile
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: юни 07, 2013, 13:58:19 »

за да изглеждаме по-високи smile
иначе слизането то високи на ниски е свързано и с проблеми с роклята - ще започне да се влачи  blum
Активен
Andreina
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #63 -: юни 07, 2013, 14:13:18 »

Аз мисля през цялото време да съм на ниски обувки. Не мога да ходя добре на високи токове заради адската болка, която неизменно ми причиняват и вече съм се отказала да правя опити. Няма да си развалям празника заради клишираната представа, че ако не съм на токове, едва ли не изглеждам "неофициално". Има страхотни модели обувки на ниски токове или направо балеринки, които стоят много нежно и елегантно с дълга рокля. Така няма да се тревожа за обикалянето, фотосесията, танците и т. н. От личен опит знам, че неудобна обувка може да ми скапе целия ден и затова предпочитам да съм усмихната булка на ниски обувчици вместо кисела, болезнено пристъпваща, но канонично издокарана младоженка:)

Е, разбира се за не толкова драстичните случаи, два чифта обувки си е съвсем добра идея. Написах поста си като обръщение към момичетата с моя проблем - да знаят, че няма нищо страшно ако са на по-нисички обувки и да не се тревожат, че не изглеждат адекватно. На доста официални събития съм била с 3-4 см. токчета и от никъде не са ме върнали, че даже и комплименти отнасям за цялостна визия... Явно проблемът много често е само в главите ни:)

По въпроса за "издължаването", лично аз не държа. 160-сантиметров миньон съм, ММ е 190 см висок и това по никакъв начин не ни притеснява. Харесвам си ръста, не е задължително всички да сме високи:) А, ако си направиш роклята за ниски обувки, няма да се влачи.
« Последна редакция: юни 07, 2013, 14:18:21 от Andreina » Активен
Karis
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #64 -: юни 07, 2013, 14:23:07 »

Да Shantall и аз си го мислех докато писах мнението си, но в моя случай аз съм височка 1.72см. и винаги избягвам да нося много високи обувки въпреки, че обожавам токчета. Уверявам те никак не е приятно да си 1.82 и да стърчиш над останалите  laugh. В този ред на мисли ми направи впечатление някъде из темите как по-нисичките искат да са високи, а ние по-високите искаме да сме по-ниски, за да си носим обувките ала Кари Брадшоу  danceg Няма угодия ... Най-важното е обувките да са и удобни за сватбата,а  за съжаление всичките ми високи обувки ме убиват. Или не купувам подходящи обувки или имам проблем с краката си : )

Андреина, много си права за обувките и скапването на целият ден. Не знам дали сте гледали " Баща на булката" и там бащата подарява на дъщеря си сватбени маратонки smile. Много са сладки, а и са доста идейни Ето малко снимки за по-смелите http://www.flickr.com/photos/97181067@N08/8977744780
http://www.flickr.com/photos/97181067@N08/8977745038/
Активен
Andreina
Сватбар

« Отговор #65 -: юни 07, 2013, 14:36:27 »

E, Karis, ти си имаш направо моделски ръст:) Даже и издължаване не ти трябва. Много са красиви обувките стил Кари Брадшоу, ама като ме заболят краката, съм готова да ги оставя в първото кошче, без да ми пука нито за цена, нито за красота...

Помня ги маратонките, как да не ги помня:) Като бонбони са!
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: юни 07, 2013, 15:49:15 »

Andreina не мисля, че 3-4см ток не те прави елегантна, още повече, че под дългите рокли обувките не се виждат много много, пък и кой ще гледа в земята да търси обувки като най-красивите сме ние smile въпрос на усещане е. Аз лично избягвам да нося прекалено ниски обувки, защото ми се набиват краката и става много лошо. Но и не харесвам прекалено високите токове.. болят ме пръсчетата от тях  cray
Активен
Andreina
Сватбар

« Отговор #67 -: юни 07, 2013, 15:55:18 »

под дългите рокли обувките не се виждат много много, пък и кой ще гледа в земята да търси обувки като най-красивите сме ние smile

Именно:) Най-важното е да са удобни обувчиците и да се чувстваме добре. Аз си се чувствам достатъчно елегантна и на ниски, но разни тетки като ми заобясняват как обувките ми били "ежедневни" и яхвам метлата  beating Веднъж една продавачка ми даваше акъл как съм ходила с бабешки (!) обувки и чак ми се караше, че се глезя и не разбирам от хубаво... Познайте дали се върнах в магазина  blum

Наистина, никой не гледа обувките. Ако са с приличен фасон и комфортни за носене е повече от достатъчно:)
Активен
yanitsa_d
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #68 -: юни 07, 2013, 16:13:10 »

Най-накрая и аз си купих ОБУВКИТЕ  yahoo
Честно казано аз нямах и много голям избор, понеже се броят на пръсти обувките, които ми станаха (понеже нося 35-ти номер и всички ми бяха огрооомно). Но определено много си ги харесвам!

* DSC_0209.JPG (22.63 KB, 245x326 - видяно 3240 пъти.)
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: юни 07, 2013, 17:10:35 »

yanitsa_d честити да са ти smile красиви са, дано и да са удобни smile

Andreina , ние още водиме спор дали да съм с чорапи, силиконови, или боса, защотоооо не било достатъчно официално да съм боса  angry
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: юни 07, 2013, 17:14:49 »

Мила, с кой водиш спор дали ТИ на ТВОЯТА сватба да си с чорапи и т.н.? Ти да не би да не можеш сама да си решиш как ти е най-удобно.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: юни 07, 2013, 17:35:20 »

аз не споря smile опитват се да ме разубедят да съм боса ... но няма да успеят smile
Активен
Andreina
Сватбар

« Отговор #72 -: юни 07, 2013, 17:35:39 »

yanitsa_d, честити обувки! Дано са ти удобни и да ги носиш само със здраве и усмивка:)

shantall, ratatui е права. твоя работа си е дали ще си с чорапи или без. Аз лично, много обичам силиконовите чорапи, но ако сватбата ти е в горещ ден, а роклята ти е дълга, какъв е смисълът да се вариш? Просто го прекаляват някои хора със "съветите". Много ясно, че както ти е най-удобно, така ще отидеш. Аз вече почнах да игнорирам подобни давания на акъл. Хич не се обяснявай, а си го направи както ти искаш. Аман от всеразбирачи!
Активен
yanitsa_d
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #73 -: юни 07, 2013, 22:50:03 »

Благодаря ви, момичета! Обувките са много удобни, но аз така или иначе не мога да вървя на висок ток дълго време и за ресторанта ще си нося резервни пантофки Wink
Активен
Danito
Сватбар

« Отговор #74 -: юни 07, 2013, 23:37:40 »

yanitsa_d, честити обувки, приличат ми на модел на Gianni Wink
Аз утре пак съм по магазините, ще ходя да пробвам едни в Зара, и в още един магазин, който не съм проверила  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: