Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 02:10:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 7  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: В очакване на Великденските празници-29.04-5.05  (Прочетена 35690 пъти)

m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: април 29, 2013, 15:42:06 »

Бяхме с компания на мото събора за 2 дни.

Али, къде по-точно бяхте? Да не се окаже, че сме били на едно и също място? blum

Емчо, мен ме бива по бутането на фитили после гледането на сеир Wink
Киви, моят го дай на Еми - форумската среща вероятно ще е чак през септевмри pardon
Тая джаджа за писане на яйца с восък не е за мен - не'ам нерви за такива неща blum Ще станат много арт Xixixi
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: април 29, 2013, 15:59:28 »

Муунче, бяхме на Бакаджик. Намира се в Ямболския регион. Един от най- мащабните национални мото събори в България е. Рядко го пропускаме, тъй като и  двамата сме запалени по моторите, макар че сега избягвам да се качвам, че по нашите пътища яко ме одрусва tease
Активен
Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: април 29, 2013, 16:00:39 »

Муунче, арт или хард, щото ако аз правя подобни неща, ще са вери хард. Пикасо ряпа да яде. biggrin
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #33 -: април 29, 2013, 16:11:06 »

Мен като ме напече слънцето и като ми стане пролетно явно се вдъхновявам за творчество.

Даже се чудих днес от къде се взе тоз мерак да боядисвам яйца и се сетих какво съм правила миналата година по това време. Пушеше ми главата на сватбена тематика, нервирах се покрай роклята, декорирах късметчета, украсявах чаши... та явно творчеството ми е циклично - всяка година по същото време smile

Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: април 29, 2013, 16:25:36 »

Кивчо, мен като ме напече слънцето ... и ми се доспива Xixixi Бременска му работа Wink
Хехехе, Роси, арт, хард, всякак girl_haha Ако се хвана с това чудо ще има една торба, пълна с неуспешни опити и нито едно, което да харесам crazy Ясно е, тая година ще боядисвам яйца с ... гипс, латекс, може и с фуга за плочки koko6ka Ама пък никой няма да има такива яйца girl_wink
Али, очевидно сме били на два различни мото събора Wink То всъщност там, където бяхме ние вече беше приключило, ама ние и не отидохме затова там - по пътя и табелите разбрахме, че има(ло) tease
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: април 29, 2013, 16:52:59 »

наминавам да ви видя как сте, аз имах един приятен слънчев следобед  heart сега разпускам и обмислям да правя кекс за вечерта  Wink
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #36 -: април 29, 2013, 18:40:46 »

Първо да си излея душата...аман от селски пръчки...

Днес си изкарах белите дрехи danceg И до сега ги прах на ръка...чак ми се протриха ръцете girl_impossible Много обичам бяло (както съм споменавала), но много мразя бялото да не е бяло (като по рекламите biggrin ) та всяко лято първо ги пера на ръка...всеки луд с номера си biggrin biggrin biggrin

Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #37 -: април 29, 2013, 19:27:35 »

Ухааа снимките са страхотни! Видях роклята на Инлъв, по- точно, познах дантелата. много красиво място е избрано, особено стълбата good
Каскай, много е важно да не ги прибираш гладени белите дрехи. Няма нищо, бързо ще побелеят сега от слънцето и препаратите.
« Последна редакция: април 29, 2013, 19:30:46 от svekarva » Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: април 29, 2013, 20:17:21 »

Здравейте на всички и от нас smile минаваме да ви пожелаем весели празници и приятна почивка. Ние сме добре растем smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #39 -: април 29, 2013, 21:20:25 »

Каскай, много е важно да не ги прибираш гладени белите дрехи. Няма нищо, бързо ще побелеят сега от слънцето и препаратите.
Свекърва това не го знаех angry Аз винаги ги гладя girl_impossible Иначе наистина съм маниак на бяло и просто ако не блести дето се вика откачам и търкам съответно biggrin Този път няма да ги изгладя! Много ти благодаря give_rose
« Последна редакция: април 29, 2013, 21:26:46 от casky » Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: април 30, 2013, 07:09:26 »

добро утро!

аз съм станала рано-рано, добре че не съм на работа, а на лекции, което не е така досадно  Wink днес милото се прибира  yahoo и ще ходим до морето на разходка. Вчера нямах какво да правя и докато си чета по физика реших да си къдря косата с машата, сега съм с буклички  Makeup
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #41 -: април 30, 2013, 07:59:40 »

_Ezra_ , точно един такъв бисквит Мюзли дъвча  Wink.
Браво на теб, че можеш да вършиш две неща едновременно. Аз щях да си изгоря косата сигурно.
Днес е Велики вторник.
На Велики вторник Христос проповядва в храма и дава своите последни нравствени наставления, разказва притчата за десетте мъдри девици, очакващи идването на Господа и притчата за талантите. Христос прави пророчества за съдбата на град Йерусалим.
Да не ви разказвам притчите, всеки може да ги прочете.
http://www.pravmladeji.org/node/1036
http://margaritta.dir.bg/2004/april/02pritcha10devi.htm
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: април 30, 2013, 08:49:48 »

добро утро, аз тази сутрин пък съм на ягоди, ама си взех някакви гадни от друг магазин и сега ги дъвча с отвращение. nea

Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: април 30, 2013, 08:56:23 »

Добро утро и от мен!

Емче, сега като спомена за ягодите, аз от много години не съм попадала на наистина хубави ягоди. Миналата година милото бяха го почерпили от някакво село едни хора, та ги носи до нас да опитам истинска ягода. Сигурно цял живот ще помня вкуса им smile
« Последна редакция: април 30, 2013, 08:57:57 от AliTia » Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #44 -: април 30, 2013, 09:02:39 »

AliTia, след софисйката форумска среща през Юни ще те заведем в нашия секретен плод зеленчук открит с помощта на Емето!Почти нямат пропуск там с ягодите и не само  heart
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 7  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: