Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 15:55:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Прекрасна априлска седмица 22.04-28.04
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Прекрасна априлска седмица 22.04-28.04 (Прочетена 48616 пъти)
pandapanda
Баш Майстор
Re:Прекрасна априлска седмица 22.04-28.04
«
Отговор #105 -:
април 25, 2013, 18:45:58 »
Много неприятна ситуация. Дано се успокоят нещата. Как ще се разделят, като съвсем скоро нещо,което изцяло ще зависи от тях ще се появи на бял свят.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #106 -:
април 25, 2013, 19:19:43 »
Не знам, те си имат такива етапи, в които отношенията им много ескалират, миналия път, когато пак баха на крачка от раздяла, мойто пате ходи по молба на момчето да говори с нея и ги събра. Няма и месец след като едва не се разделиха, разбраха за бебето и се ожениха. За малко да не се оженят, почти яха развалили сватбата, но се закрепиха нещата, ама сега нещо явно са доста зле, щом момчето /той все гледа да запази нещата/ е казал, че е на крачка той да прекрати връзката.
Дано да се оправят, пък като се роди бебето ще им се променят приоритетите и начина на мислене и може да се оправят нещата!
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #107 -:
април 25, 2013, 19:24:20 »
Дано наистина се оправят, въпреки че аз съм почти сигурна
Най-малкото, че няма много докато роди, а после както викате друго ще им е в главата
Иначе и аз като бях бременна бая ме трещяха
Не съм налитала на бой
ама по принцип съм доста чувствителна (що се отнася за близките ми) , а тогава бях свръх....абе не е лесно
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #108 -:
април 25, 2013, 19:43:30 »
Ох, дано си права! Само да издържат до тогава, че той се чудел дали още днес да не й каже да се разделят!
А иначе днес мойто пате си пусна паспорта да му го подновят, а аз си оставих годежния пръстен да ми го разширят, че нещо като взе да става топло и...
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #109 -:
април 25, 2013, 20:16:24 »
Около мен непрекъснато се разделят двойки, някои даже с над 20г брак. Така че, ако има нещо да става, то просто си става, никой не е застрахован за съжаление.
Дано да се оправят нещата при вашите кумове, не са приятни тези неща!
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #110 -:
април 25, 2013, 21:00:42 »
Точно с появата на бебето ще стане още по- тежко, ама дано пък тръгнат в правилната посока. Аз имам само една разведена приятелка, но там нещата бяха нетърпими. Има ли намесени алкохол и бой, според мен, трудно се правят компромиси. В службата имаме един разведен колега, май моята среда е доста консервативна или просто хората имат късмет, да чукна на дърво. Да, като се замисля, почти не съм общувала и с деца на разведени...То е и другото вярно, че около мен се женят доста късно - брат ми на 45, братовчедите и братовчедките около 35 - 38, сигурно дълго и щателно
избират.
Ох, лека вечер ви пожелавам, нещо съм скапана. Пресаждах цветя и мъкнах саксии от стълбището на терасата и сега под ноктите имам черно от пръстта
.
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #111 -:
април 25, 2013, 21:26:50 »
Свекърва според мен при бой и алкохол се обръщаш и бягаш колкото далеч можеш, никакви компромиси няма. Изхода просто е почти невъзможен, а един човек един път посегне ли, надали няма да повтори.
При мен няма разведени има повече неженени
Но пък има и такива, които точно търпят и правят компромиси и години наред съм гледала резултата...не е цветущ. Просто с времето се притъпяваш, докато ти дойде времето да сложиш край. Всеки човек си има предел, при едни по-малък, при други по-голям. По-слабите имат по-голям, но рано или късно и на тях им писва...оправия няма, почти винаги...
Едната от много добрите ми приятелки от над 10 години се занимава с това, главно бой...поне не системен, ама бой. Ревяла ми е всеки път, идвала е в нас, пренасяла съм я като се изнася. Вече са минали над 13 години от както се познаваме и още е същото, просто сега тя е по-силна и с всеки ден все повече се доближава до края, защото ще има сили да го сложи. Въпреки, че съм на коренно различно мнение и всеки път го казвам и знам, че най-вероятно ще има пак, другия път пак го слушам и се опитвам да я утеша колкото мога (защото аз въпреки че съм била до нея и никога не съм я оставяла каквото и направя, няма как да залича нещата), просто знам, че когато се почувства готова ще си вземе живота в ръце и виждам, че това няма да е много далеч....след години...
«
Последна редакция: април 25, 2013, 21:33:16 от casky
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #112 -:
април 25, 2013, 21:45:18 »
Е, това признавам си не го разбирам- да те бият, понякога те смазват от бой и да стоиш! Е любов,любов, ама обикновено тези, хора докъто съберат смелос и осъзнаят нещата вече са емоционална развалина.
А това да стоиш с някого само заради децата пък ми се струва пълна глупост- тежко им е на децата, но не мисля, че е по-добре да виждат как баща им се напива или бие майка им, или пък непрекъснато у тях се крещи и се трошат разни неща /последното го казвам от опита на мъжа ми, повече от 10год. е живял в подобна обстановка и сам си казва, че би било много по-добре техните да се бяха разделили отдавна/. За това пък поне сега знае какво семейство не иска да имаме!
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #113 -:
април 25, 2013, 22:00:35 »
Аз като казвам бой нямам предвид смазване - в случая. За мен и шамар да ти забият си е бой. Имало е и по-тежки изпълнения, ама чак смазване не.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #114 -:
април 25, 2013, 22:10:29 »
Аз говоря по принцип, защото и такъв случай знам /жената синя-лилава, подута с отоци, ама не та не обичам го и ще си седя с него/.
Аз само от грубо отношение се обиждам и се сърдя, а какво остава някой да ми посегне, за протокола аз понякога на шега удрям патето, ама никога сериозно /синки не е имал/, въпреки че като рита и има синка и питам от къде е почти винаги ми отговаря "Еми, ето биеш ме, малтретираш ме, от къде да е? От тебе!"
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #115 -:
април 26, 2013, 07:41:01 »
Добро утро
И днес времето е прекрасно
Днес се надявам да ми се обадят, че роклята е готова, така че стискайте палци
Вече е петък, много съм доволна, че седмицата ми мина много бързо. А утре ще си видя и подаръчето
Аз пия кафенце и ви каня да се присъедините
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #116 -:
април 26, 2013, 07:47:51 »
Добро утро дами
Тук едни птички пият и ми става толкова хубаво
Панда
мерси за кафенцето
Рататуй
снощи съм ти отговорила, ама в друга тема
Някъде ми е бил акъла
Та исках да кажа, че човек трябва първо себе си да уважава, за да го уважават и другите (говоря като цяло). И докато търпиш, ти просто нямаш точно това уважение към личността си, когато това се промени се слага началото на голямата промяна.
Ох, много обичам пролетта
Много ми е яко
Ама аз съм си и пролетно бебе, може и от там да е тази страст
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #117 -:
април 26, 2013, 07:53:08 »
Добро утро!
Скай какво пият тия птички?
Пандичка, много хубаво кафе си ни сервирала, благодаря. Вече готов ли е багажа за Париж?
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #118 -:
април 26, 2013, 07:56:42 »
Още не съм го почнала. От утре примерно
Активен
casky
Баш Майстор