Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:37:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на ELCHOOOOOOO  (Прочетена 59602 пъти)

ELCHOOOOOOO
Професор
Публикации: 368

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: април 20, 2013, 17:35:23 »

За цветя на масата може и да няма вероятно ще си е само драперията и облеклото на столовете с панделките , затова искам и балоните - по принцип ние си спестихме цветята за украса по необходимост, тъй като с агенция ни е скъпо, а за съжаление не мога да разчитам на никои от роднините да се включи в подготовката - примерно да закара цветя до там и да ги аранжира. Моя приятелка има идея да сложи нещо от букетите от ритуалната, но пък тя ще кара и сватбената кола та може и да се разминем. Затова ми се искаше и сърцето отзад , но ще видим - явно има повече против отклкото за.

Да се похваля - днес споделих с милото че ни трябват кошници и той ми каза че на вилата сме имали две големи - другата седмица ще ми ги донесе и остава само и тях да украся с уговорката че после ще ги разукрася че да си ги ползваме по предназначение :-))

Днес минах и през един цветарски магазин при нас и ги питах кога трябва да поръчам розите  казаха ми че им трябвали -на дни. Сега се чудя освен гипсофил и розите ми се иска да сложа и някакви сини цветенца за контраст в букета. Проблемът е че трябва да е траен, защото аз ше го направя вечерта и ще го занеса на кумата и трябва да изкара и следващият ден , когато ще е сватбата- то ясно че ще е с гъба ама все пак.

А и един майтап - като си взех роклята бях 49-50 кила и както си е с връзки на най-стегнатото в талията беше добре - е да ама сега съм 46.5 кила и роклята в ханша и най вече в талията малко ми ширее - почудих се днес, но реших ако и правя корекции да е 5-10 дни най много преди сватбата че взема да напълнея и ще стане лошо - вие как мислите.
« Последна редакция: април 20, 2013, 17:47:53 от ELCHOOOOOOO » Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: април 20, 2013, 17:43:47 »

при нас имаше по една фина ваза с бяло свете на маса, стоеше хем семпло, хем не изисква време и пари, не беше претрупано. давам идея просто smile
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: април 20, 2013, 17:48:56 »

при нас имаше по една фина ваза с бяло свете на маса, стоеше хем семпло, хем не изисква време и пари, не беше претрупано. давам идея просто smile

Еми то идеята е чудесна ,ама нали някой трябва да го занесе и да го сложи - а такъв някой липсва :-(
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: април 20, 2013, 17:52:28 »

шаферка една поне няма ли навита, няма да я умори толкоз?
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: април 20, 2013, 18:53:10 »

Ми имам евентуално една предвид, но ще я натоваря и с други задачи и незная как ще успее. Проблемът е че най-близките ни приятели са ни кумуве, другите са с малко дете. Най- близката моя приятелка ще ни кара с колата, другата не е от София и не може да се оправи,третата ще я натоваря де с каквото може мисля да я помоля да настанява гостите и да ми носи по-рано нещата в църквата ( попа каза че иска документите 20 минути по-рано да си напишел нещата че иначе не можело)- и то не остана много за избиране. Приятелите на мъжа ми все са с малки деца и не е удачно. Родата стана вече ясно не е подходящ избор и ние сме малко в ситуация вършиш всичко сам иначе няма как.
« Последна редакция: април 20, 2013, 18:57:30 от ELCHOOOOOOO » Активен
ELCHOOOOOOO
Професор

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: април 20, 2013, 22:34:12 »

Благодаря на всички дами които се присъединиха към темичката за съпричастността, съветите и милите пожелание :-)) give_rose give_rose give_rose
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: април 20, 2013, 23:34:13 »

Здравей мила ELCHOOOOOOO  smile
Аз мисля, че трябва да изчакаш максимално с корекцията, не за друго, ама ми се струва, че още можеш да свалиш, като гледам как всичко самичка си правиш  Wink
Активен
ra4e1
Сватбар
Публикации: 177

« Отговор #52 -: април 21, 2013, 06:32:53 »

ЕLchooo,
Питай в ресторанта ако откараш цветята предната вечер дали те могат да ги сложат. В 90 на 100 от случаите го правят, така хем ще има каквото искаш, хем няма да ангажираш никого
Активен
baba_tina
Ентусиаст
**
Публикации: 140

« Отговор #53 -: април 21, 2013, 07:35:27 »

Елчо, и ние се отказахме от цветя по масите поради причината, че няма кой да помогне със занасянето им в деня на сватбата и с подреждането  good Но като говорих с едно от момичетата в Акорд, тя ме успокои, че така или иначе по масите (ние ще сме с кръгли маси) реално няма да има почти никакво място и за цветя, така че да не ги мислим толкова  smile И ние ще сме само с балони и не мисля, че ще е 'постно'.

Ноо, иначе това момиче само предложи ако някой им ги закара цветята от сутринта (ама пак трябва някой да ги закара, де  nea) тя да ги подреди по масите без никакъв проблем.

А за роклята- ами няма ли да има как да я пристегнеш повече с връзките отзад, за да не се налагат корекции в последния момент?
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: април 21, 2013, 08:24:45 »

ELCHOO, не те знам колко си висока и как изглуждаш, но тези 46 кг ми се струват прекалено малко за възрастен човек   Oh my ... Така че хапвай повечко и направи всичко възможно да не "изчезнеш" до сватбата  Girl_hide
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: април 21, 2013, 09:10:14 »

на другите хора им се струва малко, но тъй като и аз съм в този кг диапазон генетично и знам колко е висока, ще кажа че си си супер така! Просто си е до кости, тежест на кокалите, ако човек има фина костна система, не може и да носи над определено тегло. На мен 47 кг примерно вече ми тежат и коленете ме боляха зверски. smile
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: април 21, 2013, 14:29:36 »

Ха ха  danceg е разсмяхте ме няма да изчезна такова малко и вредно като мен не се губи лесно хи хи .Иначе за съжаление няма как да я пристигна повече. А за килограмите аз винаги съм била 45- 46.но след раждането бях качила доста и тези последни 3 кила неуспях да смъкна, някъде от един месец ям като разпран и пак свалям луда работа. А за  цветята  мога да питам ако се съгласят да ги оставим от предният ден ние така и така на 18 ти трябва да закараме и алкохола. А за корекциите страх ме е акос а в последният момент да не стане фал но то пък за седмица все може да стане .
« Последна редакция: април 21, 2013, 14:39:35 от ELCHOOOOOOO » Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: април 22, 2013, 15:43:56 »

Елчо и аз подобно на теб отслабнах около 6 кг. И сега съм 46-47 кг. за около 2 месеца и роклята също като твоята е с връзки и ми пада  huhhuh.gif ама какво да се прави като я купих по рано Wink най-добре около седмица преди сватбата една корекция и да се надяваме, че ще ни е добре  good и ние подобно на теб няма да имаме цветя или да имаме ще е по едно бяло цвете в средата, понеже е на морска тема и в градина и да не става и много претрупано smile Пък и щом са те успокоили от ресторанта, че няма да има много място за цветя smile
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: април 22, 2013, 15:45:50 »

аз покрай заболяване отслабнах с 2 кила, а роклята беше купена отдавна. та хубаво че беше с връзки, че майка ми ме стегна като салам  crazy
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: април 22, 2013, 20:31:54 »

Elchooo, докато ти видя темичката и то времето почти дошло smile
Пожелавам ти леки финални приготовления и една незабравима вечер smile

За декорацията, ако твърдо си решила, че искаш да имаш цветя по масата, можеш да подготвиш вазичките от предната вечер, да ги закарате в ресторантс предната вечер и да помолиш персонала да ги постави по масати. Ако има достатчно вода, няма да има проблеми и цветята ще са свежи smile
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: