Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 17:22:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на ELCHOOOOOOO
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
15
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на ELCHOOOOOOO (Прочетена 59590 пъти)
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
Re:Сватбата на ELCHOOOOOOO
«
Отговор #45 -:
април 20, 2013, 17:35:23 »
За цветя на масата може и да няма вероятно ще си е само драперията и облеклото на столовете с панделките , затова искам и балоните - по принцип ние си спестихме цветята за украса по необходимост, тъй като с агенция ни е скъпо, а за съжаление не мога да разчитам на никои от роднините да се включи в подготовката - примерно да закара цветя до там и да ги аранжира. Моя приятелка има идея да сложи нещо от букетите от ритуалната, но пък тя ще кара и сватбената кола та може и да се разминем. Затова ми се искаше и сърцето отзад , но ще видим - явно има повече против отклкото за.
Да се похваля - днес споделих с милото че ни трябват кошници и той ми каза че на вилата сме имали две големи - другата седмица ще ми ги донесе и остава само и тях да украся с уговорката че после ще ги разукрася че да си ги ползваме по предназначение :-))
Днес минах и през един цветарски магазин при нас и ги питах кога трябва да поръчам розите казаха ми че им трябвали -на дни. Сега се чудя освен гипсофил и розите ми се иска да сложа и някакви сини цветенца за контраст в букета. Проблемът е че трябва да е траен, защото аз ше го направя вечерта и ще го занеса на кумата и трябва да изкара и следващият ден , когато ще е сватбата- то ясно че ще е с гъба ама все пак.
А и един майтап - като си взех роклята бях 49-50 кила и както си е с връзки на най-стегнатото в талията беше добре - е да ама сега съм 46.5 кила и роклята в ханша и най вече в талията малко ми ширее - почудих се днес, но реших ако и правя корекции да е 5-10 дни най много преди сватбата че взема да напълнея и ще стане лошо - вие как мислите.
«
Последна редакция: април 20, 2013, 17:47:53 от ELCHOOOOOOO
»
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #46 -:
април 20, 2013, 17:43:47 »
при нас имаше по една фина ваза с бяло свете на маса, стоеше хем семпло, хем не изисква време и пари, не беше претрупано. давам идея просто
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #47 -:
април 20, 2013, 17:48:56 »
Цитат на: emmmmmy в април 20, 2013, 17:43:47
при нас имаше по една фина ваза с бяло свете на маса, стоеше хем семпло, хем не изисква време и пари, не беше претрупано. давам идея просто
Еми то идеята е чудесна ,ама нали някой трябва да го занесе и да го сложи - а такъв някой липсва :-(
Активен
emmmmmy
«
Отговор #48 -:
април 20, 2013, 17:52:28 »
шаферка една поне няма ли навита, няма да я умори толкоз?
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #49 -:
април 20, 2013, 18:53:10 »
Ми имам евентуално една предвид, но ще я натоваря и с други задачи и незная как ще успее. Проблемът е че най-близките ни приятели са ни кумуве, другите са с малко дете. Най- близката моя приятелка ще ни кара с колата, другата не е от София и не може да се оправи,третата ще я натоваря де с каквото може мисля да я помоля да настанява гостите и да ми носи по-рано нещата в църквата ( попа каза че иска документите 20 минути по-рано да си напишел нещата че иначе не можело)- и то не остана много за избиране. Приятелите на мъжа ми все са с малки деца и не е удачно. Родата стана вече ясно не е подходящ избор и ние сме малко в ситуация вършиш всичко сам иначе няма как.
«
Последна редакция: април 20, 2013, 18:57:30 от ELCHOOOOOOO
»
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #50 -:
април 20, 2013, 22:34:12 »
Благодаря на всички дами които се присъединиха към темичката за съпричастността, съветите и милите пожелание :-))
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #51 -:
април 20, 2013, 23:34:13 »
Здравей мила ELCHOOOOOOO
Аз мисля, че трябва да изчакаш максимално с корекцията, не за друго, ама ми се струва, че още можеш да свалиш, като гледам как всичко самичка си правиш
Активен
ra4e1
Сватбар
Публикации: 177
«
Отговор #52 -:
април 21, 2013, 06:32:53 »
ЕLchooo,
Питай в ресторанта ако откараш цветята предната вечер дали те могат да ги сложат. В 90 на 100 от случаите го правят, така хем ще има каквото искаш, хем няма да ангажираш никого
Активен
baba_tina
Ентусиаст
«
Отговор #53 -:
април 21, 2013, 07:35:27 »
Елчо, и ние се отказахме от цветя по масите поради причината, че няма кой да помогне със занасянето им в деня на сватбата и с подреждането
Но като говорих с едно от момичетата в Акорд, тя ме успокои, че така или иначе по масите (ние ще сме с кръгли маси) реално няма да има почти никакво място и за цветя, така че да не ги мислим толкова
И ние ще сме само с балони и не мисля, че ще е 'постно'.
Ноо, иначе това момиче само предложи ако някой им ги закара цветята от сутринта (ама пак трябва някой да ги закара, де
) тя да ги подреди по масите без никакъв проблем.
А за роклята- ами няма ли да има как да я пристегнеш повече с връзките отзад, за да не се налагат корекции в последния момент?
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674
«
Отговор #54 -:
април 21, 2013, 08:24:45 »
ELCHOO, не те знам колко си висока и как изглуждаш, но тези 46 кг ми се струват прекалено малко за възрастен човек
Така че хапвай повечко и направи всичко възможно да не "изчезнеш" до сватбата
Активен
emmmmmy
«
Отговор #55 -:
април 21, 2013, 09:10:14 »
на другите хора им се струва малко, но тъй като и аз съм в този кг диапазон генетично и знам колко е висока, ще кажа че си си супер така! Просто си е до кости, тежест на кокалите, ако човек има фина костна система, не може и да носи над определено тегло. На мен 47 кг примерно вече ми тежат и коленете ме боляха зверски.
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #56 -:
април 21, 2013, 14:29:36 »
Ха ха
е разсмяхте ме няма да изчезна такова малко и вредно като мен не се губи лесно хи хи .Иначе за съжаление няма как да я пристигна повече. А за килограмите аз винаги съм била 45- 46.но след раждането бях качила доста и тези последни 3 кила неуспях да смъкна, някъде от един месец ям като разпран и пак свалям луда работа. А за цветята мога да питам ако се съгласят да ги оставим от предният ден ние така и така на 18 ти трябва да закараме и алкохола. А за корекциите страх ме е акос а в последният момент да не стане фал но то пък за седмица все може да стане .
«
Последна редакция: април 21, 2013, 14:39:35 от ELCHOOOOOOO
»
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477
«
Отговор #57 -:
април 22, 2013, 15:43:56 »
Елчо и аз подобно на теб отслабнах около 6 кг. И сега съм 46-47 кг. за около 2 месеца и роклята също като твоята е с връзки и ми пада
ама какво да се прави като я купих по рано
най-добре около седмица преди сватбата една корекция и да се надяваме, че ще ни е добре
и ние подобно на теб няма да имаме цветя или да имаме ще е по едно бяло цвете в средата, понеже е на морска тема и в градина и да не става и много претрупано
Пък и щом са те успокоили от ресторанта, че няма да има много място за цветя
Активен
emmmmmy
«
Отговор #58 -:
април 22, 2013, 15:45:50 »
аз покрай заболяване отслабнах с 2 кила, а роклята беше купена отдавна. та хубаво че беше с връзки, че майка ми ме стегна като салам
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #59 -:
април 22, 2013, 20:31:54 »
Elchooo, докато ти видя темичката и то времето почти дошло
Пожелавам ти леки финални приготовления и една незабравима вечер
За декорацията, ако твърдо си решила, че искаш да имаш цветя по масата, можеш да подготвиш вазичките от предната вечер, да ги закарате в ресторантс предната вечер и да помолиш персонала да ги постави по масати. Ако има достатчно вода, няма да има проблеми и цветята ще са свежи
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
15