Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:14:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на vanessa - 30.09.07!  (Прочетена 20709 пъти)

kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: октомври 01, 2007, 21:52:55 »

мила разказа ти ме разтресе направо плаках от вълнение :'(толкова позитивни емоции представих си и моята сватба и направо :'(мила желая ти от сърце да си най-щастливата жена на земята и никога да не ви напуска любовта  girl_in_love give_rose бъдете все така заедно и все така щастливи и се обичайте и дечица не забравяй  yahoo да си народите много сладки мъничета
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262

« Отговор #31 -: октомври 01, 2007, 22:50:01 »

Благодаря ви отново!Клео и на теб ти пожелавам да се чувстваш като принцеса на твоя ден,да си изкарате  страхотно,но това което на мен ми се случи не го пожелавам на никого.Нека да мине малко време за да се съвзема и може би ще ви разкажа за това което се случи почти накрая на тържеството.И пак ви моля стискайте палци всичко да се оправи и  нещата да потръгнат както трябва.
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: октомври 02, 2007, 08:09:48 »

Стискаме, стискаме. Дано всичко се нареди.
А за разказа, наистина беше много вълнуващ, аз го четох няколко пъти и си поплаках малко, защото сякаш се върнах на моята сватба преди 5 месеца.
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #33 -: октомври 02, 2007, 08:33:03 »

Честито на младото семейство, бъдете много щастливи и нека хубавите моменти са много повече от лошите като този който си изживяла
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: октомври 02, 2007, 09:56:33 »

стискам палци мила и когато имаш сили можеш да споделеиш give_rose но не позволявай на нищо и никой да те разстрайва и да помрачава щестието и на двама ви give_rose
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: октомври 02, 2007, 15:04:36 »

Честито и от мен мила! Желая ви в съвместния ви живот от тук нататък да ви се случват само хубави неща и да няма никакви гафове и неприятни моменти. А за този гаф, мисля че ще ти олекне ако ни разкажеш, но разбира се, ти сама си преценяваш! Може би ще успеем да бъдем съпричастни и да те окуражим по някакъв начин ако решиш да споделиш с нас!  smile  kiss2
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: октомври 02, 2007, 15:19:22 »

vanessa, честито и добре дошла в кръга на омъжените! Нека има само усмивки по лицата ви и много любов и топлина в сърцата ви! И аз пуснах малко  cray докато четох разказа ти!
Разбира се, че стискаме палци, всичко да се оправи!  good Бъди силна, каквото и да се е случило в края на вашият сватбен ден!
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262

« Отговор #37 -: октомври 02, 2007, 18:01:19 »

Днес като се видях с голямата ми шаферка и като ми разправя,на мен направо ми липсват цели откъси ,а не моменти.Същото стана и когато една от приятелките ми започна да ми разказва,а аз само повтарям "Ама това кога е станало,как съм пропуснала да го видя ,оле това не си го спомням " и т.н.Сигурно като гледам видеото ще се смея доста,а може би и ще плача.Ще кача още снимки,но за сега имам много малко и то само от телефони.Айде ,пращам ви много целувки.
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: октомври 02, 2007, 18:12:14 »

честита сватба миличка!
пожелавам ви много щастие и любов и горчивоооооо!
и аз чакам снимки DANCE
Активен
MALENA
Професор
Публикации: 379

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: октомври 02, 2007, 21:19:08 »

Честито vanessa!
Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот!

* svatba.gif (11.74 KB, 80x230 - видяно 2487 пъти.)
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: октомври 03, 2007, 13:07:11 »

Миличка, много си красива.  Bravo Прелестна булка, give_rose но да знаеш, че няма да се задоволим само с тези снимка...
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: октомври 03, 2007, 13:46:02 »

ЧЕСТИТО и от мен!   give_rose
Много щастие, любов и щастливи мигове заедно 
Бъдете винаги влюбени и се обичайте!   CHEERS

А колкото до неприятните моменти - отминават и заминават- не се притеснявай за нищо и ще видиш че нещата ще се наредят !   УСПЕХ!
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: октомври 03, 2007, 13:53:23 »

Честито и от мен, Ванеса!
Пожелавам ви да бъдете много много многоооо щастливи заедно, прекрасен, слънчев и изпълнен с много усмивки, любов и положителни емоции съвместен живот!  CHEERS  give_rose
Активен
bulyov4e
Професор
Публикации: 413

« Отговор #43 -: октомври 05, 2007, 08:10:45 »

Честито и от мен, Ванеса! нека животът ви залее в реки от щастие, разбирателство, детски смях и сбъднати мечти!
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: октомври 05, 2007, 09:33:19 »

Честито vanessa! Желая ви много много любов! Нека животът ви бъде изпълнен само с положителни моменти! Обичайте се много!  give_rose

* untitled1.jpg (21.91 KB, 336x336 - видяно 2552 пъти.)
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: