Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:09:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 5  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на vanessa - 30.09.07!  (Прочетена 20703 пъти)

veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #15 -: септември 28, 2007, 21:53:07 »

Еййййй мила ами то не остана  yahoo DANCE Сладка нека да сте здрави, щастливи и все така влюбени икъсметът да не ви изоставя никога по съвместния  ви път заено  girl_in_love Ще имаш хубаво време и сватбата ви ще мине като прекрасна приказка- сигурна съм girl_in_love
Мила наистина си вземи ако искаш Колдрекс Макс Грип и Неоангин много помагат при настинки наистина- за да бъдеш спокойна и да се чувстваш перфектно в големия ден  girl_in_love
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: септември 29, 2007, 14:14:33 »

мила сладуранка утре по това време вече ще си госпожа give_rose а аз чак сега виждам темичката ти малиии много съм зле  blush желая ви от сърце да сте много щастливи и влюбени както сега и в утрешния ден и цял живот!създайте едно прекрасно семейство в което да цари вечно любов и отгледайте здрави красиви и щастливи деца give_rose наслаждавай се на твоя ден утре и усмивката да не слиза от лицето ти girl_in_love
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: септември 29, 2007, 14:21:24 »

Мила Vanessa, нека утрешният ден бъде сбъдната твоя мечта! Нека всико е както сте го планирали и бъдете много щастливи и нищо да не помрачава вашата приказка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Обичайте се много!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHEERS Bravo Bravo Bravo give_rose give_rose give_rose weddingday weddingday weddingday twohearts twohearts twohearts Sunshine Sunshine Sunshine Flower Flower
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223

« Отговор #18 -: септември 29, 2007, 18:50:03 »

Мила дано утре да бъде един прекрасен слънчев ден пълен с много усмивки,   danceg  щастие и много хубави емоции и любов   give_rose CHEERS girl_in_love girl_in_love сигурна съм, че дори и да са останали следи от грипните симптоми, то те ще изчезнат утре още с първата целувка от любимия и няма да остане и спомен дори  give_rose give_rose
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: септември 30, 2007, 19:00:26 »

Ванеса, дойде и твоят ден.   weddingday
 CHEERSЧЕСТИТОООО!!! CHEERS
 Желая ви всичкото щастие на света, обичайте се много, twohearts радвайте се на толкова дечица,  Baby_G :baby_b:колкото пожелаете!!! Бъдете много, много частливи!!!  heart И винаги, винаги заедно и влюбени!!! twohearts
Flower Flower Flower

Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: септември 30, 2007, 19:32:19 »

Честито и горчивооооо!  CHEERS
Нека животът ви е изпълнен с хубави емоции и мноог любов!  give_rose
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: октомври 01, 2007, 08:30:02 »

Добре дошла в клуба на госпожите  Welcome , мила!!!!!!! Желая ви много  heart, щастие и скоро малки палави Girl Baby_G Boy Baby_b!!!!!!!
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: октомври 01, 2007, 08:33:40 »

Честита сватба CHEERS
Много здраве, щастие и многоооо бебета give_rose
ГОРЧИВОООООООООООООо
Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
Публикации: 592

« Отговор #23 -: октомври 01, 2007, 08:37:48 »

Честито и от мен на младото семейство give_rose! Обичайте се, вярвайте си и вървете винаги ръка за ръка CHEERS
Активен
deni1709
Професор
Публикации: 334

Сладката Габи

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: октомври 01, 2007, 09:01:06 »

Честита Сватба Dance! Желая ви щастлив семеен живот, изпълнен с много любов и попътен вятър! girl_in_love air_kiss danceg
ГОРЧИВОООО за младото семейство Bravo DANCE girl_wink
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: октомври 01, 2007, 13:08:26 »

Честита сватба!!!  CHEERS  yahoo
Бъдете много щастливи, обичайте се, помагайте си и се уважавайте винаги!  give_rose kiss2

* Asterinas, margaritas, pompones, Rosas.jpg (21.04 KB, 342x300 - видяно 2431 пъти.)
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262

« Отговор #26 -: октомври 01, 2007, 16:14:11 »

Благодаря ви много милички!Всичко беше страхотно и като че ли само за миг мина.Не усетих как си мина времето.Аз съм здрава и времето беше страхотно.Вълнението и чувствата които изпитах направо не могат да се опишат с думи.Сутринта в къщи беше голяма суетня,фризьорката дойде в 6,15ч. ,направи първо сестра ми ,след това кумата и към 7,20-7,30 започна мен,получи се това което исках.Към 9 часа започнаха да ме гримират,а младоженика трябваше да дойдат към 9,30в къщи.Познайте как за 10 минути трябваше да се приведа в приличен вид-да си облека полата,бюстието,чорапи и т.н.Майка ми ,горката така се беше шашнала,че даже не можа да ми навърви връзките на корсета ,но благодарение на едната ми шаферка/много съм и признателна/ всичко се нареди.Като засвири музиката/музиката беше във къщи защото младоженека не искаше пред тях такива работи/ сестра ми се разрева ,след това татко,майка ,бабите,шаферката и аз не издържах и аз почнах./като пиша сега пак плача/.Бързо се овладях и започнаха усмивките.Като чух клаксоните направо изстръпнах ,а сърцето ми  heart heart *INLOVE*щеше да изхвръкне.Чух как влизат гостите,сестра ми започна с пазарлъците за колко ще ме продаде,а отвътре яко затискане.По едно време само се чу "отворете камерата да влезе" и те отварят и заедно с оператора,отгоре през /върху/ ъгловия диван се шмугна милото,а отвън един смях ......Оттам обувката,закичване,поздрави и татко като тръгна да ме извежда пак  cray,но този път никой не ме видя.Пред блока едни хора,спряхме движението /все пак не всеки ден има булка в блока я/,а  по терасите какво да ви кажа shok Oh my ... smile.Тръгнахме от вкъщи,венчавка /подписването ни беше на 15.09/,всичко ок,църквата украсена ,но попа за малко не ми бутна кока -натиска тая корона и това е ,тръгнахме да обикаляме масата короната замалко не ми покри очите,от там снимки ресторант и танци.Почти не съм седнала заедно с кумата ми се разбихме от танци ,а  по едно време имах чувство че само ние играем,незнам ще видя след това на диска.По едно време изненадааааааааа: две кючекчийки и аз и всички гости  Oh my ... онемяхме,а той милото го организирал този момент.След това пак танци,танци и накрая фал,но за него няма да пиша,защото пак ще се разплача,а и ще си го спомняме може би за цял живот.Моля се само Бог да е с нас и всичко да се подреди както го искам ,а ако е писано може за този фал след време да си спомняме само с усмивка и ви моля стискайте палци всичко да се оправи и да се стигне до щастлив финал. Наистина ми е много болно за това нещо и затова нямам желание да се сещам за него .Благодарна съм на всички гости които ни уважихаи бяха част от нашето тържество.Благодарна съм ви и на вас че сте се сетили  за мен.Много близки си ви чувствам.Снимки ще кача следващите дни защото сега нямам в мен нито една.
Извинявам се за дългия пост,но исках да ви направя съпричастни  с моята изпълнена мечта да бъда булка.Ако модераторките преценят нека направят поста на няколко по-малки.Благодаря ви още веднъж! girl_in_love girl_in_love girl_in_love
« Последна редакция: октомври 01, 2007, 16:25:50 от vanessa » Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: октомври 01, 2007, 16:32:40 »

Bravo Направо настръхнах при разказа ти!  cray Просълзих се  cray Нямам търпение да видя снимки, но ще почакам още малко!  kiss2 Радвам се, че всичко е било чудесно!  DANCE

* ATT26108.gif (12.92 KB, 109x100 - видяно 2436 пъти.)
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: октомври 01, 2007, 19:35:40 »

И мене ме заразихте със сълзичките cray И аз много се вълнувах по време на разказа!!! girl_in_love Наистина е било много хубаво, надявам се гафа да не е толкова фатален и всичко да се опави, много се радвам мила за прекрасното тържество и чакаме снимкииииииииииииииииии Bravo DANCE
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: октомври 01, 2007, 21:35:06 »

Миличка, много се развълнувах и аз като четох разказа ти и си спомних за моята сватба и вълнението, което те връхлита  cray Радвам се, че сте си изкарали хубаво и дано този момент, за който не искаш да говориш (извинявам се че го споменавам  pardon) се забрави и да си спомняте само за най-хубавите и прекрасни мигове от този ден и за любовта ви  girl_in_love

Модератор: Мила, не се притеснявай за дългия пост!  nea Искам да кажа на всички, че правилото за дългите постове(т.е. да не са много дълги) не важи за такива разкази, още повече, че това е ВАШАТА тема  good
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 5  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: