Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 02:08:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките - 12-част  (Прочетена 150079 пъти)

shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: май 25, 2013, 17:19:38 »

на нас ни казваха цени и над 90лв smile
Активен
bubito
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #226 -: май 26, 2013, 20:14:01 »

здравейте , изчетох доста теми и не мога да реша какви халки е добре да изберем. Като цяло знам че искам комбинация от бяло и жълто злато, но всички казват че гланца се надира, мата пада независимо от вида му.  моля за съвет от хора които са с халки вече и са забелязали как се променят с времето .
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: май 26, 2013, 20:27:30 »

ами, да така е smile
Но аз друг вариант не виждам. Не се притеснявай толкова от това, навсякъде предлагат поддръжка на халките, т.е. полиране или съответно повторно матиране. Не си мисли че ще стане за 1 месец, предполагам, че мине година ПОНЕ докато се наложи това Wink
Е има и ще нещо - бялото злато обикновено леко пожълтява, но и то може да се "поправи". За да се драскат по-малко халките трябва да са по-твърди, т.е. 14 или 12 карата.
Ние много умувахме и накрая решихме да изберем халки бяло и жълто злато, като жълтото злато е матирано. Прецених, че дори и бялото да пожълтее пак ще има разлика между двете. А мата пада, но не става лъскаво чак. Колкото е по-фин, толкова по лесно пада, но пък е толкова по-красиво.
Препоръчвам ти да си вземете каквито харесате без да мислиш много, много за това какво точно ще стане. няма да е нищо непоправимо Wink
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: май 26, 2013, 20:32:09 »

100% съгласна с горния пост на Лили.

И аз като теб умувах дълго време, накрая се спрях за напълно изчистен модел бяло и жълто злато, без мат. трябва да са готови към края на следващата седмица и ще ви ги покажа smile
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: май 26, 2013, 21:05:16 »

Нашите затова ги поръчахме с релефни плетеници,за да не си личи надрасканото. Всъщност първо си харесахме модела, после се замислихме за ползите Wink
Активен
ledenatakralica
Новак
*
Публикации: 19

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: май 27, 2013, 06:17:17 »

Здравейте и от мен! Моля за съвет от къде си купихте вие халките във Варна? Препоръчайте ми някой от който сте доволни smile
Активен
dideto5
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #231 -: май 27, 2013, 07:07:10 »

здравейте , изчетох доста теми и не мога да реша какви халки е добре да изберем. Като цяло знам че искам комбинация от бяло и жълто злато, но всички казват че гланца се надира, мата пада независимо от вида му.  моля за съвет от хора които са с халки вече и са забелязали как се променят с времето .

Аз те съветвам да си вземете това,което ви харесва,защото всички дефекти могат да се изчистят(това го знам от бижутер)!
Най-важното е да си носите халките с удоволствие! smile
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: май 27, 2013, 09:22:32 »

ledenatakralica аз мога да ти препоръчам "Любо голд" ателието се намира над икономическия техникум преди графити и винса,  по княз борис няма как да не го видиш. Халките ни са в сватбения албум можеш да ги видиш. Работи много добре и доста хора ми го препоръчаха, от които и бижутер.
Активен
LeeAnn
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #233 -: май 27, 2013, 09:40:36 »

Гланцът за съжаление наистина лесно се драска... Миналата седмица се видях с една приятелка. Те се ожениха преди 2 години и халките им още тогава много ми бяха харесали. Сега, във вида в който е, няма почти нищо общо с това, което беше  sad

Ние след дълго чудене и маене се спряхме на този модел т.е. моята ще бъде такава danceg
Мъжката ще е без камъни  blum
Утре ги поръчваме  Girl_hide
Доста модели пробвах... Тези, които харесвах са по-масивни и се оказа, че ми убиват. А е много важно халката да ти е удобна! Въпреки, че мъжа ми казва, че нямало такова нещо като "удобна халка"  Wink

Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: май 27, 2013, 10:07:26 »

Нашите халки още не са готови  cray поръчахме гио началото на май, надявам се съвсем скоро да станат. Аз вече ги забравих как изглеждат...
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: май 27, 2013, 10:09:00 »

Доста модели пробвах... Тези, които харесвах са по-масивни и се оказа, че ми убиват. А е много важно халката да ти е удобна! Въпреки, че мъжа ми казва, че нямало такова нещо като "удобна халка"  Wink

Има! нашите са мега удобни, много съм доволна от формата която избрахме, хич не се настройвай така. Wink
Активен
megyto
Сватбар
Публикации: 207

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: май 27, 2013, 10:16:48 »

LeeAnn моделът е страхотен good Само се питам, дали няма да са малко дебели и неудобни?
bubito Вземете си това, което ви харесва. И бялото и жълтото злато се драскат. Годежният ми пръстен е от бяло злато и макар да е 18 карата си е супер надраскан, дори почистването с ултразвук не го лъсна. Но пък аз съм си лъскала пръстени от жълто злато като съм ги кипвала с вода със сода и веро или оцет, не си спомням вече и стават като нови. Но не се препоръчва, ако има камъни по тях, затова и годежния не посмях да го подложа на тази процедура. Може би наистина решението е да има шарки или матирано злато, а и то като си харесаш халка няма да ти пука каква е. Аз като отидохме в магазина, в никакъв случай не исках лъскава. Е мога да ти кажа, че си тръгнах точно с такава и си я обожавам въпреки, че е пак бяла и сигурно ще се надраска.
Активен
LeeAnn
Любопитен
*

« Отговор #237 -: май 27, 2013, 10:38:43 »

LeeAnn моделът е страхотен good Само се питам, дали няма да са малко дебели и неудобни?

Ами не  smile Точно този модел се оказа, че ми е удобен  smile Аз бях харесала едни много по дебели, но те вече ми бяха определено неудобни  girl_wink

За почистване: бижутерка ми беше казала преди години за почистване в домашни условия с капка от препарата CIF (но само от белия!) и наистина лъсват! Но не се препоръчва за бижута с камъни.
Активен
LeeAnn
Любопитен
*

« Отговор #238 -: май 29, 2013, 07:58:01 »

Не мога да не се похваля!!! Поръчахме ги вчера!  danceg
Моделът е този, който си бях харесала. Решихме моята халка да е с диаманти   yahoo
Ще ми отива и на годежния пръстен, тъй като искам да ги нося заедно  girl_wink
Изключително съм доволна от професионалното отношение на дамите в магазина на Zally в "Парадайз център".
Сега с нетърпение ще чакам да станат готови  Girl_hide

« Последна редакция: май 29, 2013, 08:03:11 от LeeAnn » Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: май 29, 2013, 08:48:14 »

LeeAnn, наистина са любезни в магазина, но за цените на които работят няма как smile мен не ми хареса, че всичко е само мостри.
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: