Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 02:34:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките - 12-част  (Прочетена 150084 пъти)

desideskata
Сватбар
Публикации: 231

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: април 30, 2013, 12:16:04 »

най- накрая и аз да сваля снимките на халките smile Както вече казах - модел на Сара Трейд са, но от магазин в София..надписа е от чисто нова машина, която са купили наскоро и на мен лично много ми харесва.

Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: април 30, 2013, 12:35:09 »

Честити халки! Много са хубави, да си ги носите с много любов!
А какво пише, че нещо не можах да го прочета, ако не е тайна? Надписа изглежда много хубав, ще споделиш ли от кой магазин са?
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: април 30, 2013, 12:41:51 »

Честито и от мен smile и ние поръчахме нашите онзи ден като станат ще покажа и аз  Wink
Активен
desideskata
Сватбар
Публикации: 231

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: април 30, 2013, 13:36:35 »

Честити халки! Много са хубави, да си ги носите с много любов!
А какво пише, че нещо не можах да го прочета, ако не е тайна? Надписа изглежда много хубав, ще споделиш ли от кой магазин са?

Надписа е следния: Гениалните неща са прости, но пътят до дях е дълъг! и е разделен между двете халки - половината на едната, другата половина на другата. Нямаме друго надписано.

Взехме ги от Гюлиани на Раковска, но с цената се набутахме...по наше желание..сиреч знаехме, че се набутваме  blush
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #124 -: април 30, 2013, 15:15:15 »

Халките са разкошни! Честито!
Активен
megyto
Сватбар
Публикации: 207

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: април 30, 2013, 16:16:37 »

Честито, desideskata, страхотни са!
И аз да се похваля, вчера отидохме да разгледаме моделите и бяхме решили да си поръчаме, а то какво излезе - имаше точно нашите номера, кой е предполагал, че ще си тръгнем с халки danceg
А и продавачката каза, че било последния ден от накаква промоция и втората я взехме с 50% отстъпка good
Мъжо му олекна сърцето, че джоба му олекна малко  pardon
Само че, не са един и същ модел, нали надписът ще е еднакъв и на двете. Все пак предпочитам, милото да си я харесва и да си я носи, отколкото да му наложа нещо и да гледа само къде да я скатае щото била блестяща или неудобна.
Ще кача снимки като ги гравират, защото ни казаха, че преди да го направят е добре да сме сигурни в размера, та да ги пробваме и когато се стопли, защото пръстите се надували. Къде си Слънчоооо ?
Дори продавачката ни каза, че имали клиенти, които идвали с халки, които не са махали с години и единствения начин да я махнат е да срежат метала sad дори пръстът се изменял на мястото на халката (вдлъбвал) и препоръчвали, човека да изчака от 3 до 6 месеца докато пръстта си върне формата преди да мери нов пръстен. Ей, какви работи имало по света  girl_impossible
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: април 30, 2013, 16:58:04 »

кумата преживя такова сваляне на халката след бремеността, доста е неприятно. всъщност тя не си избра нова, просто разшириха нейната. а иначе megyto, ти къде се намираш, че то тук са си цели 30 градуса smile
Активен
megyto
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: април 30, 2013, 18:04:58 »

Аз съм във Франция, да не си помисли все пак някой, че съм на полюса, но вчера беше към 10°-12° и затова ни предложиха да не бързаме с надписите.
Моята направо залепна на пръста, сякаш за мене беше правена Wink
Мен ме притеснява само, че ние ги вземаме за лявата ръка, по тукашната традиция, а на церемонията в България ще ми я слагат на дясната. Засега стават и на двете, само да не стане лятото да се изтормозим да ги вкарваме на дясната, че както се очертава да е жега, да не станем за резил - халките не влизат girl_impossible
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: април 30, 2013, 18:42:33 »

на моята ръка ляв и десен безимен пръст се различават smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #129 -: април 30, 2013, 19:00:52 »

По принцип ако не се лъжа левия беше малко по-малък от десния smile
Активен
megyto
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: април 30, 2013, 19:36:28 »

Зависи коя ти е активната ръка, по принцип тя е и по-развитата.
И при мене дясната е с малко по-широки пръсти.
В магазина ми казаха също, че в горещо време, ръцете на мъжете се надуват по-малко от на жените и при тях разликата е минимална. За себе си от опит зная, че като е топло, пръстите ми определено се надуват и пръстените се слагат/махат по-трудно.
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439

« Отговор #131 -: април 30, 2013, 21:02:25 »

Това за надуването е истина, особено при мен. Онзи ден в жегата отидох да дам размер за халката и си колебаех между 55 и 56, като поръчах 55. После се прибрах вкъщи и извадих документите на годежния и видях, че той е 53.5  и ми е голям по принцип  huhhuh.gif Веднага звъннах и поръчах по-малък размер.
Активен
Euphoria
Сватбар
Публикации: 170

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: април 30, 2013, 21:46:13 »

Аз имам въпрос относно гравирането на халките - колко ви струваше?
На нас ни искат по 1лв. на буква и се чудя нормално ли е това като сума? Не съм запозната с ценовия диапазон и ми е трудно да се ориентирам.

ПП: desideskata халките ви са страхотни  good
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439

« Отговор #133 -: април 30, 2013, 21:48:50 »

При нас цената е 0.40лв на символ.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: април 30, 2013, 22:02:52 »

При нас беше 10 лв. Нямаше значение надписа.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: