Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 16:53:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
А прическата ? - 7 - ма част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: А прическата ? - 7 - ма част (Прочетена 205417 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:А прическата ? - 7 - ма част
«
Отговор #255 -:
юли 20, 2013, 15:48:01 »
bulkata, с какво те къдри - с преса или с маша? С преса стават вълни, но не са трайни като за сватба. Ако е с маша, зависи с какъв диаметър е - по-големият диаметър прави буклите по-естествени, но пък при лошо фиксиране падат по-бързо. Ако са прекалено фиксирани, от прекалено много лак също могат да увиснат. За да не стоят с мокър ефект, просто трябва да пръска с лака от по-голямо разстояние - 30-40 см.
Ретропресата е хубава опция. Защо те смущава? Аз съм се правила с ретропреса и в корена (без да се виждат) вафли - за повече обем.
Активен
bulkata
Любопитен
«
Отговор #256 -:
юли 20, 2013, 18:27:13 »
С преса ме прави и наистина мн бързо се разпадна.
Ами сигурно ще пробвам и права и с ретро преса
да видим как ще се харесам повече.
Активен
Alichka
«
Отговор #257 -:
юли 21, 2013, 10:10:02 »
По-скоро пробвай с маша
По-трайно е от пресата
Активен
Melinia
Ентусиаст
Публикации: 94
«
Отговор #258 -:
юли 21, 2013, 16:14:05 »
Момичета, помагайте! Добър фризьор от Пловдив?
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #259 -:
юли 21, 2013, 19:37:00 »
Аз ще се доверя на Коцето от Добо и Капели
Активен
Gravitations
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #260 -:
юли 22, 2013, 16:14:53 »
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=526115334110954&set=a.181103485278809.56705.181100715279086&type=1&theater
На пробни в сряда за тази прическа, надявам се да стане, понеже косата ми е до кръста дълга и не дават много надежни да ме изкара прическата до края на сватбата.
«
Последна редакция: юли 22, 2013, 16:17:52 от Gravitations
»
Активен
desideskata
Сватбар
«
Отговор #261 -:
юли 29, 2013, 13:54:43 »
Gravitations, и моята коса е такава със собствено мнение. Пробвахме няколко варианта за къдрици (като тези от снимката) и само с една единствена маша стояха 4 часа (без фиксаторите). На сватбата издържаха без проблем. Имах доста по-млако от тези, които искаш ти, но все пак издържаха.
Опитвам се да намеря снимка на абсолютно същата маша, но за сега без успех. Прилича малко на първата от тази снимка:
Ако намеря точната снимка, ще ти я покажа. Успех и не се отказвай от прическата, която искаш.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #262 -:
август 15, 2013, 12:50:03 »
Активен
aninini
Ентусиаст
Публикации: 62
«
Отговор #263 -:
август 21, 2013, 10:13:31 »
здравейте,
може ли да ми препоръчате добър фризьор и гримьор във Варна
«
Последна редакция: август 21, 2013, 10:19:04 от aninini
»
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346
«
Отговор #264 -:
септември 06, 2013, 18:16:00 »
Здравейте момичета, имам огромен проблем - трябват ми екстеншъни и не знам от къде мога да си намеря добри такива. Знаете ли къде продават или дават под наем нещо такова?
Активен
vesta
Любопитен
«
Отговор #265 -:
септември 07, 2013, 18:33:01 »
Цитат на: bulkata в юли 19, 2013, 18:49:16
Аз искам да съм със спусната коса. Косата ми е със средна дължина -до раменете е,леко чуплива, но не е гъста, даже напротив. Ходих на пробна прическа, фризьорката ме накъдри с пресата станаха симпатични къдрици, но не се задържаха много. Тя ги напръска съвсем леко с лак, понеже аз не и позволих повече, тъй като много мразя от тези къдрици-тип мокър ефект, които стоят като препарирани на главата ти. Нямаше да имам против, ако се бяха просто отпуснали къдриците много, но при мен те направо изчезнаха и стоеше много грозно право и стърчащо наляво и надясно. И сега се чудя какво да правя дали да съм с права коса или накъдрена с ретро преса. Много ми харесват прически като тая на снимката, но нямам идея как се правят. Фризьорката ми не е много добра, сватбата ще бъде в провинцията, в малък град и трябва да се примиря с това, която имам.
И аз обмислях вариант за ретро къдрици, но трябваше да пускам мноого коса, защото косата се скъсявала почти наполовина. И да, наситина има опасност косата да е като гипсирана от фиксацията...
Активен
Alichka
«
Отговор #266 -:
септември 09, 2013, 10:53:52 »
Цитат на: eleni4ka в септември 06, 2013, 18:16:00
Здравейте момичета, имам огромен проблем - трябват ми екстеншъни и не знам от къде мога да си намеря добри такива. Знаете ли къде продават или дават под наем нещо такова?
Аз не бих ти препоръчала да слагаш такива за сватбата. Изключително много си личат на снимките - от светкавиците на апаратите. Колкото и да са качествени, дава разлика с естествената жива коса
По добре се ориентирай към прическа, която да стои добре с твоята форма на подстрижката
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #267 -:
септември 09, 2013, 11:15:29 »
Цитат на: eleni4ka в септември 06, 2013, 18:16:00
От фризьорски салони, от продавалник и т.н. Абе изобщо навсякъде ги има.Сега каква е гаранцията колко са естествени и качестени не се знае,но моя съвет е да отидеш при своя фризьор и да му кажеш какво точно искаш като прическа и той/тя няма как да не знае какво и как да направи, естествено ако си разбира от работата.
Аз не бих сложила екстеншъни освен,ако не ми е много къса косата,но моята в момента е дълга и смятам така да си остане до сватбата, а и след това.
Според мен булката трябва да има по-нежна и естествена прическа,но всеки си има вкусове все пак.
Не предпочитам и екстеншъните,защото косата става много тежка,може да започне да се разпада от много танци и е по-трудна за поддръжка. Е това е моето скромно мнение от опита,който имам.
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #268 -:
септември 09, 2013, 12:01:44 »
Аз не бих заложила на екстеншъни, защото имам доста коса, а и за мен прическата за официален повод е най-добре да е вдигната, но щом момичето иска - няма лошо.
Според мен е изключително важно да са от естествена коса! Всичко изкуствено много ще блести и ще стои пошло. За съжаление нямам информация от къде, но смятам че всеки фризьор би могъл да препоръча.
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346
«
Отговор #269 -:
септември 09, 2013, 20:18:18 »
Ами моята коса е до раменете и не е много гъста. Като я хвана на опашка или на кокче съвсем никаква я няма.Екстеншъни ще ми сложат два реда (ако си намеря) колкото да ми стане хубаво кокчето. Нещо ей такова ми се иска:
обаче ако не стане с екстеншъните и с това ще се задоволя:
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20