Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:27:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част  (Прочетена 185144 пъти)

megyto
Сватбар
Публикации: 207

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: май 02, 2013, 11:37:50 »

Здравейте момичета, имам нужда от съвет и се надявам да ми помогнете. Попрочетох темата за роклите и започнах много да се стряскам. Сватбата ни е в края на август, и тъй като не съм в България си казах, че като се върна ще имам цели 3 седмици да си намеря рокля или да си поръчам да ми ушият, но като гледам за какви срокове за ушиване и поправки говорите сън не ме хваща.
Та, ще имам възможност юни месец да съм за седмица в София и си мислех да обикалям там или да прескочим в краен случай до Асеновград, нали там има по-голям избор. Ноооооо, това е идеалния вариант само, ако намеря мечтаната рокля и тя ми залепне от раз. А иначе, ако трябват поправки, няма как да ходя после. Като се върна август, до София все мога да прескоча, ама до Асеновград ми е много далече.
Как мислите, че ще е най-добре да направя.Ако някой е мерил рокли от друг град, как става: ходи се наколко пъти на проба или ви я пращат, ами ако има да се правят поправки?????
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #376 -: май 02, 2013, 11:42:45 »

Аз се прибрах за две седмици в БГ, три дена от тях прекарах в софия в търсене на Роклята, която за щастие намерих в последния момент, беше ми голяма и я оставих там за стесняване и ушиване на булото, на връщане на път за летището минах да пробвам дали всичко е наред, катос е убедих, че е просто те ми янизпратиха с еконт във Варна при нашите. И нашата сватба е края на август, а костюма и булчинската рокля от февруари месец вече ни чакат във Варна :-).
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #377 -: май 02, 2013, 11:56:00 »

Поправки е почти сигурно, че ще има, така че ако няма да можеш август да отидеш до Асеновград, най-добре си търси в София - там има много магазини за всякакви вкусове, така че е доста вероятно да си харесаш нещо - ще ти направят каквито трябва корекции и август ще си я вземеш - хубаво е, че си я взимаш по-късно, не се тревожи за това, защото поне от юни до август не може да се промениш много и няма да се налагат нови корекции.

Моята рокля е купена, но не е още коригирана, защото до септември мога да отслабна/напълнея всичко се случва и за това корекции ще си правя юли и август. Wink Няма страшно ще си намериш рокля и ще ти я коригират без проблем. smile Само спи спокойно и не се трвожи излишно! smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #378 -: май 02, 2013, 13:53:32 »

Наистина е добре корекции, ако ще има, да се правят в последния момент Wink Иначе може да се правят два пъти...
Активен
megyto
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: май 02, 2013, 14:02:51 »

Значи казвате, още от първия ден да се разтърся за рокля. Пък, Мрявка както разбирам, ако няма много големи промени може и бързо да станат, малките корекции, та докато си тръгна да са готови. Ако е така ще е супер. Аз най се надявам, да си намеря точната рокля и да е с мойте мерки, да чукна на дърво, досега в подготовката, всичко се е нареждало идеално както го искам без губене на време, ама нали все се притеснаваме.
Аз даже си имам една страхотна шивачка в Русе и си мислех да й звънна да видя, може пък нещо с нея да измислим, аз по-принцип, прости модели харесвам, ама обичам и дантелка и да блести, та незнам.....
Ето това също ми харесва:
http://www.whatabeautifullife.com/fr/A01-ivoire-robe-bustier-en-satin-de-mariee-chassis-p2886.html
Активен
ra4e1
Сватбар
Публикации: 177

« Отговор #380 -: май 02, 2013, 15:01:49 »

Здравейте момичета, имам нужда от съвет и се надявам да ми помогнете. Попрочетох темата за роклите и започнах много да се стряскам. Сватбата ни е в края на август, и тъй като не съм в България си казах, че като се върна ще имам цели 3 седмици да си намеря рокля или да си поръчам да ми ушият, но като гледам за какви срокове за ушиване и поправки говорите сън не ме хваща.
Та, ще имам възможност юни месец да съм за седмица в София и си мислех да обикалям там или да прескочим в краен случай до Асеновград, нали там има по-голям избор. Ноооооо, това е идеалния вариант само, ако намеря мечтаната рокля и тя ми залепне от раз. А иначе, ако трябват поправки, няма как да ходя после. Като се върна август, до София все мога да прескоча, ама до Асеновград ми е много далече.
Как мислите, че ще е най-добре да направя.Ако някой е мерил рокли от друг град, как става: ходи се наколко пъти на проба или ви я пращат, ами ако има да се правят поправки?????

Megyto, защо не посетиш няколко магазини в мястото където живееш сега и не пробваш няколко рокли за да се насочиш какъв е твоя модел. Все пак за пробване не се плаща, нали, и после като си дойдеш в бг ще търсиш само точно определени рокли и няма да трябва да пробваш всичко.
Аз така направих, даже като пробвах първите 3рокли и се отчаях как стоят, а бяха най-любимите ми по снимки. После съвсем случайно се оказах в един много хубав бутик и там разбрах кой е модела за мен, а в бг намерих сходна рокля само за ден! Така че мисли позитивно и почни от там какво точно търсиш, а за корекциите- има много места в които ще ги направят за кратки срокове,в Асеновград дори и в същия ден в повечето случаи.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ

« Отговор #381 -: май 02, 2013, 15:21:35 »

Да и аз така направих, обиколих половин западна европа в продължение на два месеца, преди да си купя роклята в София, но въпреки че знаех модела, който ми стои добре, ми отне цели три дни обикалянето в Сф.
Активен
ra4e1
Сватбар
Публикации: 177

« Отговор #382 -: май 02, 2013, 15:37:34 »

Щеше да е много хубаво ако всичко е на едно място, като този празен сватбен мол в Младост, или поне бе празен аз като ходих, и само отиваш и всичко е там.
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #383 -: май 02, 2013, 15:42:45 »

момичета днес съм супер щастлива  yahoo пробвах си роклята след 2 месеца ( преди два месеца я капарирах) но доста я промених от началния и вид и бях супер притеснена  blush. Но лелките са се справили превазходно и беше по красива от колкото си представях  yahoo, с булото ми излезна 750 лева. Не мога да ви опиша колко е хубава и колко е качествен тула дето са исползвали. Той е мек като памук! роклята няма нужда от поправки и аз на това му казвам качествено ушиване. Само ще ми я скъсат   по обувките и ще ми добават малки детайли по нея че когато я поръчвах не знаех с какви детайли я искам. В събота ще е готова и се надявам да я снимам за да ви я покажа. Не че нещо но се убедих че в Моя град в Македония са си професионални сватбари smile. Момичета от западна България супер близо ви е можете да отидете до там и да се уверите ! днес всеки втори тук беше от БГ lol)  лелките ми расказжаха яе на половин петрич и сандански прават рокли  Bravo
Активен
megyto
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: май 02, 2013, 15:50:19 »

Благодаря за идеите момичета.
Проблема е, че тук ама направо нищо не ми харесва, а цените са едниииии. То нали по принцип трябва да ти хареса поне малко една рокля, че да имаш желание да я премериш. Но ще се поразходя, пък кой знае може да улуча модела. Аз точно затова и не се решавам да си взема по интернет защото понякога си мислиш, че точно този модел ще ти стои добре, а то точно това дето не си очаквал ти залепва. Но всичко си зависи от роклята и кройката, според мен.
Аз си набелязах няколко магазина в София. Кажете само за сватбените молове, колко са и къде, че така като ви чета, нещо се обърквам. Доколкото разбирам има няколко?
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #385 -: май 02, 2013, 16:52:09 »

Мегито, прочети назад в темата, много от момичетата споделят опита си в различни магазини, ще ти е най-полезно и информативно да отделиш малко време из темите и да си направиш списък (можеш и да посетиш сайтовете им, за да видиш какво се предлага и дали си струва времето) - аз така направих и съм много доволна и благодарна на всички, които споделят!
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ

« Отговор #386 -: май 02, 2013, 16:55:35 »

Да подкрепям Виви, и аз така направих има мн магазини изброени в темата, и аз след като минах моя маратон направих обзор на магазините, през които минах и в кой какво ми е харесало и не чак толкова.
Активен
megyto
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: май 02, 2013, 17:20:23 »

Да, аз вече списъка с магазините съм го направила горе-долу, само за сватбения мол питах, защото останах с чувството, че са няколко, sorry ако не съм разбрала
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ

« Отговор #388 -: май 02, 2013, 23:36:20 »

Рокличка  Girl_hide

* photo.jpg (34.82 KB, 300x300 - видяно 3828 пъти.)
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439

« Отговор #389 -: май 03, 2013, 08:38:16 »

Мряв, страхотна е  good Като я видях и се сетих за тази, която Жози беше показала:

Мерих я и е страхотна, но за съжаление това деколте не е за мен. Иначе е супер.
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: