Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:13:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част  (Прочетена 185258 пъти)

Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #285 -: април 16, 2013, 21:23:04 »

Момичета, как съхранявате роклята? От вчера моята е вкъщи и виси на гардероба - от магазина ми я дадоха опакована в найлонов плик и отгоре платнян калъф. Казаха да отварям от време на време калъфа да влиза въздух. Някъде обаче бях чела, че от найлона може да пожълтее роклята, а има два месеца до сватбата.  Вие как мислите?
Активен
formite
Професор
Публикации: 341

« Отговор #286 -: април 16, 2013, 21:44:34 »

Мариелка, роклята е много хубава, а гърба е уникален. Но по назад в темата беше коментирано, че свещеника е предупредил булката, че трябва да е с покрити рамене. Не знам в коя черква ще се венчаете, но например на входа на св. Неделя пише, че не се допускат (или нещо такова) жени с къси поли и мъже с къси панталони. Приели са политиката на Рилския манастир.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: април 16, 2013, 21:51:55 »

Ще ходим тази седмица да питаме в Калоферския манастир, ще питам за роклята. Ако трябва ще си взема нещо да се наметна, не ми е проблем. Намерих си златистите сандали от бала, които перфектно пасват на роклята, тъй като тя е кремава danceg
Активен
desideskata
Сватбар
Публикации: 231

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: април 16, 2013, 21:57:01 »

това е правило в повечето спазващо каноните манастири.
В Роженския е същото, даже много по-строго от РИлския и така трябва да бъде.

Роклята е много симпатична, но наистина попитай в църквата дали дължината и гърба не са проблем, за да не те изненадат неприятно в един прекрасен ден.
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #289 -: април 16, 2013, 22:09:43 »

Момичета, как съхранявате роклята? От вчера моята е вкъщи и виси на гардероба - от магазина ми я дадоха опакована в найлонов плик и отгоре платнян калъф. Казаха да отварям от време на време калъфа да влиза въздух. Някъде обаче бях чела, че от найлона може да пожълтее роклята, а има два месеца до сватбата.  Вие как мислите?
Моята рокля беше само в чаршаф. Найлона спарва и затова трябва да се проветрява, направо го махай girl_wink
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: април 16, 2013, 22:37:27 »

Мариелка, роклята е много хубава, а гърба е уникален. Но по назад в темата беше коментирано, че свещеника е предупредил булката, че трябва да е с покрити рамене. Не знам в коя черква ще се венчаете, но например на входа на св. Неделя пише, че не се допускат (или нещо такова) жени с къси поли и мъже с къси панталони. Приели са политиката на Рилския манастир.
Ами роклята е с къс ръкав... мисля, че трябва да се приеме Wink
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: април 16, 2013, 22:39:10 »

Ами роклята ми е малко над коленете и не е с голи рамене, дано няма проблем pardon
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: април 17, 2013, 10:56:54 »

аз лино смятам, че всяка булка, която уважава църквата би било редно да сложи нешо на голия си гръб. същото се отнася и за гостите. не ми се вярва църквата да направи забележка за сватба, дори и в нормален ден, но не мисля, че е редно да се влиза с голи рамена и къси поли и панталони.
Активен
Albbena
Сватбар
Публикации: 282

« Отговор #293 -: април 17, 2013, 14:46:31 »

Аз пък не мога да разбера какъв е проблема ако раменете са ти разголени. Аз нямам навика да ходя много разголена, но не смятам, че в човешкото тяло има нещо срамно и трябва да ходиш едва ли не цялата забрадена!  Моята рокля ще е без презрамки и единствено булото ще закрива раменете ми!Все пак сватбата е официално събитие и всички дами ще са елегантни, а да не говорим,за лятото, когато понякога на човек не му стига въздух, за да диша, а какво остава да се навлича с ръкави и шалове! nea  Предвид високите такси за бракосъчетание, не смятам, че от църкавата ще се осмелят да протестират! NO
« Последна редакция: април 17, 2013, 15:18:05 от Albbena » Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: април 17, 2013, 15:16:43 »

да и аз смятам, че булото би трябвало да свърши работа. До сега не съм виждала сватба на която да правят проблем.
Иначе като бях в Италия, не пускаха по катедралите с голи рамене и крака. Раздаваха разни шалове. Не знаех, че и тук правят така  nea
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: април 17, 2013, 15:28:00 »

И аз съм с голи рамене и само булото ще ги покрива евентуално  smile смятам, че няма да е проблем
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #296 -: април 17, 2013, 16:51:26 »

По принцип в църква с голи рамене не се влиза. Сега дали ще ви пуснат и дали вие ще го направите са други две неща girl_wink
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: април 18, 2013, 17:23:28 »

аз лично, като гост на сватба през юни преди две години, най-чинно си сложих шала в църквата  give_rose
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: април 19, 2013, 11:27:18 »

Мацки, да ви се похваляяяяяя  yahoo Купих си рокля  danceg  Както по-рано бях писала - мерих една в Самолян и си мислих, че е Тя! Но благодарение на вас мили мои  give_rose  give_rose  give_rose не я взех smile Посъветвахте ме да пообиколя още малко и така и направих  tease Та на врущане от Смолян михаме през Асеновград и там срещнах Моята Рокля  heart Много се чудих дали да я взема и реших пак да изчакам smile Седмица след това бях убедена, че това е роклята, която искам - асеновградската smile След като се консултирах с мама тя ми каза: "Обади се да ти я пратят! Няма какво толкова да му мислиш! Ако са я продали вече (тя беше единствена бройка и намалена) значи не е била твоята рокля! Ако е там - значи теб чака!"  yahoo Обадих се и тя беше там smile Утре трябва да я получа  yahoo Камък ми падна от сърцето! Нямате си и на идея колко се успокоих сега smile Като пристигне ще се снимам с нея и ще я покажа  smile
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #299 -: април 19, 2013, 11:43:33 »

Честита Рокля Муцка! Нямаме търпенив да я видим!

Аз исках да попитам вече омъженоте момичета да споделят, какво се случва с Роклята след сватбата, много ли става изцапана? Ние ще имаме втора сватба на следващия ден и аз държа да си иблека отново моята рокля и да се разходя малко из града с нея Girl_hide, но се чудя дали ще е в ужасно състояние?! Разбира се ще внимавам да не се залея с нещо оставящо петна, но понеже е бяла, този онзи да ме пипне и си мисля ме може и мн зле да озглежда на дргия ден, а това ще е неделя, химическо да намеря експресно в неделя сигурно е невъзможно?!
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: