Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:26:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част  (Прочетена 185357 пъти)

pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: април 05, 2013, 14:51:01 »

Arcadia, няма нужда да се отчайваш. Погледни практично на нещата. Ако мечтаната от теб рокля е някоя, която много надхвърля бюджета ти, дори да ти я ушият някъде, няма да е 100% същата, Все пак цената много зависи от материите, не само от труда на тези, които я изработват. Така че щом си открила рокля, която максимално се доближава до мечтаната, трябва да и се радваш.
А и малкабулка е дала много интересна идея за втора рокля.
Успех, сигурна съм, че ще си булка УАУ Wink
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #181 -: април 05, 2013, 15:04:15 »

Arcadia,

Четох ти поста и мисля, че нямаш кой зане какъв проблем. Харесала си рокля, която е близка до това, което си харесвала, можеш да си я купиш. Ако намериш по-хубава, която си заслужава, просто ще трябва да преглътнеш, че ще е по-скъпа заради загубеното капаро от първата. Ако не откриеш друга до сватбата, ще си имаш резервирана, така че  няма да си без рокля. Когато аз гледах за рокли също нищо не беше това, което търсех, нито ми стоеше така, както си представях, така че често мечтаната рокля е само в ума, но на практика наистина не съществува. Аз много мислих за чувството от "Уау" ефекта и моят годеник ми каза, че според него то е силно преувеличено и не смята, че всички жени го изпитват, не само защото не откриват "уау"-роклята, ами и защото не всички се възторгват така от рокли. Може и би е прав.

Нищо не си загубила. Потърси рокля и бъди спокойна, че имаш варианти при всички положения. В крайна сметка, човек се нагажда според ситуацията, а в твоя случай просто имаш време за избор, с единствен негативен ефект, че може да е малко по-скъпо удоволствие. Горе главата!
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #182 -: април 05, 2013, 15:21:23 »

Arcadia, Деничка Звездичка супер го е кзала good, и според мен идеална перфектна мега рокля няма и това чувство уау е силно преувеличено, аз ако знаеш колко пъти след като си купих роклята си мислех о не! това не беше най най прекрасната рокля, страхувам се винаги да отварям тази тема, за да не видя нещо по-хубаво да си скубя косата после. И аз купих моята рокля след двудневен маратон и след като вече ми беше писнало от булчински рокли, но тогава и сега знаех и знам, че това най-много се доближава до това, което бе в главата ми, стои ми точно така, както исках и затова за мен реално погледнато е перфектното, във фантазиите ми не е! Но точно това перфектно във фантазиите ми просто не съществувва на тази земя и да бях я ушила по мой модел пак нещо нямаше да е наред! Така че по-добре отиди облечи я още един път и след това, ако се чувстваш все още нещастна в нея пробвай да си получиш капарото обратно. Аз лично съм получавала капаро обратно, затова не го смятам за толкова невъзможно, който не пробва той и не печели...
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: април 05, 2013, 15:23:52 »

Аркадия, в магазина не продават ли и други сватбени неща, може би може да използваш сумата от  капарото за друго, ясно е че няма да ти я върнат?
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #184 -: април 05, 2013, 15:26:22 »

Това със закупуване на други неща е много добра идея girl_wink Относно пробването дали ще го върнат е така, друг е въпроса с какви очаквания да се случи отиваш pleasantry Време имаш, така че спокойно girl_wink Всичко ще е както го искаш heart
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 569

H & S

« Отговор #185 -: април 05, 2013, 21:08:34 »

Arcadia, колкото по-задълбочено мислиш за роклята толкова повече ще се шашкаш. И аз колкото я мисля тази рокляяя, толкова повече се обърквам. Така,че недей Wink Ти ще си БУЛКАТА на твоята сватба, всякак ще си хубава, каквото и да облечеш ти ще си принцесата на твоя принц  heart Не се тормози излишно. Имаш и време до юни според мен (ако евентуално искаш да ти я шият)  good
Активен
artemida777
Професор
Публикации: 466

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: април 05, 2013, 22:29:40 »

Arcadia, питай в магазина дали може да ти ушият нова или да използваш парите за нещо друго - предполагам там има чанти, обувки и други аксесоари, все ще си харесаш нещо. А ако си сигурна, че това не е твоята мечтана рокля, по-добре да прежалиш капарото(ако не е някаква колосална сума, разбира се) и да си купиш друга, отколкото после да съжаляваш.  smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #187 -: април 05, 2013, 22:34:47 »

Аз мисля, че роклята УАУ съществува heart (аз моята си я харесах само на картинка, просто беше тя heart ) И честно казано, не ми се иска да те съветвам да се примиряваш sad Мисля, че даже и по-трудно ще я намериш, а и даже да не стане ще знаеш, че си се опитала и я няма същата, каквато е в представите ти. Може пък наистина да ти ушият друга, стига да си харесаш smile Или пък да ползваш парите...варианти има и време имаш smile Просто трябва да се провери girl_wink

Но мога да ти кажа, че всяка булка е прекрасна girl_wink И наистина в този ден ТИ ще си принцесата heart
« Последна редакция: април 05, 2013, 22:38:24 от casky » Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #188 -: април 06, 2013, 09:26:32 »

Ох, не мога да не се оплача - бях на проба на роклята и от едната страна са скъсили полата повече от колкото трябва  sad Сега щели да го оправят, но не ми казаха как става номера. А роклята е завършена, всички елементи са зашити... Как ще го удължат тюла,има ли начин? Направо ще се побъркам  diablo
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: април 06, 2013, 11:33:49 »

Noir, не се шашкай!
Хич не те интересува как ще го направят. Просто се подготви за щателна проверка на качеството и бъди готова да не ги оставяш на мира докато не получиш качествена рокля или сумата с компенсация. Аз, когато се наложи да спеша малко салона за моята рокля, едно време, просто в главата си имах ясен и конкретен план какво правя, ако те се изложат, споделих им, че не аз съм в безисходица и явно е било пределно ясно в гласа ми, защото на мига получих каквото трябваше. Ако отидеш с нагласата, че нямаш избор ще ти се качат на главата, те  *db*надушват страха pleasantry
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: април 06, 2013, 13:15:30 »

те  *db*надушват страха pleasantry
funnytooth funnytooth funnytooth Като кучета, но иначе е така, още от началото трябва да знаят, че клиента и ниговото желение е най-важно. Не се примирявай с нищо по-малко от перфектно! В крайна сметка ти плащаш за идеалната рокля, а не  за горе-долу задоволителен резултат.
Успех!
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: април 06, 2013, 14:26:12 »

Arcadia, отиди и пак я премери тази рокля. Щом ти е харесала достатъчно, за да я капарираш, значи ти е харесала  smile Момичетата преди мен са го казали - няма рокля УАУ  pardon

Аз всеки ден се чудя дали избрах правилната рокля, дали не е прекалено обикновена, ще приличам ли с тази рокля на булка и т.н. Моята се шие в Асеновград и понякога дори не мога да се сетя точно как изглежда  nea защото нямам снимка  huhhuh.gif
Точно преди да влезна във форума видях във ФБ, че Ивоар са направили реплика на Джема /прилича на нея/ и на още една рокля и пак си мислех дали моята роклята е хубава  huhhuh.gif

Така, че отиди и пак я премери, ако харесаш друга, просто ще ти изгори капарото  pardon
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #192 -: април 06, 2013, 14:46:45 »

O нее джемата беше моята мечтана рокля!!Страхотно са я докарали, но направо не трябваше да я виждам! sad
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: април 06, 2013, 15:03:03 »

Добре е направена, наистина, поне така изглежда на снимките  pardon
Мрявче, сега и на теб да ти кажа, че сигурно и твоята рокля е хубава и ти стои страхотно, така че не я мисли тая Джема  Girl_hide
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #194 -: април 06, 2013, 15:03:22 »

Мале, колко добре са я издокарали джемата не е истина!!!  shok И другите им рокли са супер яки на доста добри цени, сега направо и мен ме хвана яд, че не ги видях по-рано.  Oh my ... crazy pardon

А за роклята уау, предвид че обикновено булките са красиви, стройни девойки и общо взето всичко им стои страхотно е адски трудно да имаш твоя рокля. Да, аз много си харесвам моята, но наред с нея, поне още 3-4 биха могли преспокойно да са моите рокли, защото стояха много добре и бяха красиви и по мой вкус!
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: