Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 15:05:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част (Прочетена 185400 пъти)
pandapanda
Баш Майстор
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част
«
Отговор #180 -:
април 05, 2013, 14:51:01 »
Arcadia, няма нужда да се отчайваш. Погледни практично на нещата. Ако мечтаната от теб рокля е някоя, която много надхвърля бюджета ти, дори да ти я ушият някъде, няма да е 100% същата, Все пак цената много зависи от материите, не само от труда на тези, които я изработват. Така че щом си открила рокля, която максимално се доближава до мечтаната, трябва да и се радваш.
А и малкабулка е дала много интересна идея за втора рокля.
Успех, сигурна съм, че ще си булка УАУ
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Dum spiro, spero!
«
Отговор #181 -:
април 05, 2013, 15:04:15 »
Arcadia,
Четох ти поста и мисля, че нямаш кой зане какъв проблем. Харесала си рокля, която е близка до това, което си харесвала, можеш да си я купиш. Ако намериш по-хубава, която си заслужава, просто ще трябва да преглътнеш, че ще е по-скъпа заради загубеното капаро от първата. Ако не откриеш друга до сватбата, ще си имаш резервирана, така че няма да си без рокля. Когато аз гледах за рокли също нищо не беше това, което търсех, нито ми стоеше така, както си представях, така че често мечтаната рокля е само в ума, но на практика наистина не съществува. Аз много мислих за чувството от "Уау" ефекта и моят годеник ми каза, че според него то е силно преувеличено и не смята, че всички жени го изпитват, не само защото не откриват "уау"-роклята, ами и защото не всички се възторгват така от рокли. Може и би е прав.
Нищо не си загубила. Потърси рокля и бъди спокойна, че имаш варианти при всички положения. В крайна сметка, човек се нагажда според ситуацията, а в твоя случай просто имаш време за избор, с единствен негативен ефект, че може да е малко по-скъпо удоволствие. Горе главата!
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #182 -:
април 05, 2013, 15:21:23 »
Arcadia, Деничка Звездичка супер го е кзала
, и според мен идеална перфектна мега рокля няма и това чувство уау е силно преувеличено, аз ако знаеш колко пъти след като си купих роклята си мислех о не! това не беше най най прекрасната рокля, страхувам се винаги да отварям тази тема, за да не видя нещо по-хубаво да си скубя косата после. И аз купих моята рокля след двудневен маратон и след като вече ми беше писнало от булчински рокли, но тогава и сега знаех и знам, че това най-много се доближава до това, което бе в главата ми, стои ми точно така, както исках и затова за мен реално погледнато е перфектното, във фантазиите ми не е! Но точно това перфектно във фантазиите ми просто не съществувва на тази земя и да бях я ушила по мой модел пак нещо нямаше да е наред! Така че по-добре отиди облечи я още един път и след това, ако се чувстваш все още нещастна в нея пробвай да си получиш капарото обратно. Аз лично съм получавала капаро обратно, затова не го смятам за толкова невъзможно, който не пробва той и не печели...
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #183 -:
април 05, 2013, 15:23:52 »
Аркадия, в магазина не продават ли и други сватбени неща, може би може да използваш сумата от капарото за друго, ясно е че няма да ти я върнат?
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #184 -:
април 05, 2013, 15:26:22 »
Това със закупуване на други неща е много добра идея
Относно пробването дали ще го върнат е така, друг е въпроса с какви очаквания да се случи отиваш
Време имаш, така че спокойно
Всичко ще е както го искаш
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #185 -:
април 05, 2013, 21:08:34 »
Arcadia
, колкото по-задълбочено мислиш за роклята толкова повече ще се шашкаш. И аз колкото я мисля тази рокляяя, толкова повече се обърквам. Така,че недей
Ти ще си БУЛКАТА на твоята сватба, всякак ще си хубава, каквото и да облечеш ти ще си принцесата на твоя принц
Не се тормози излишно. Имаш и време до юни според мен (ако евентуално искаш да ти я шият)
Активен
artemida777
Професор
«
Отговор #186 -:
април 05, 2013, 22:29:40 »
Arcadia, питай в магазина дали може да ти ушият нова или да използваш парите за нещо друго - предполагам там има чанти, обувки и други аксесоари, все ще си харесаш нещо. А ако си сигурна, че това не е твоята мечтана рокля, по-добре да прежалиш капарото(ако не е някаква колосална сума, разбира се) и да си купиш друга, отколкото после да съжаляваш.
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #187 -:
април 05, 2013, 22:34:47 »
Аз мисля, че роклята УАУ съществува
(аз моята си я харесах само на картинка, просто беше тя
) И честно казано, не ми се иска да те съветвам да се примиряваш
Мисля, че даже и по-трудно ще я намериш, а и даже да не стане ще знаеш, че си се опитала и я няма същата, каквато е в представите ти. Може пък наистина да ти ушият друга, стига да си харесаш
Или пък да ползваш парите...варианти има и време имаш
Просто трябва да се провери
Но мога да ти кажа, че всяка булка е прекрасна
И наистина в този ден ТИ ще си принцесата
«
Последна редакция: април 05, 2013, 22:38:24 от casky
»
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525
«
Отговор #188 -:
април 06, 2013, 09:26:32 »
Ох, не мога да не се оплача - бях на проба на роклята и от едната страна са скъсили полата повече от колкото трябва
Сега щели да го оправят, но не ми казаха как става номера. А роклята е завършена, всички елементи са зашити... Как ще го удължат тюла,има ли начин? Направо ще се побъркам
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #189 -:
април 06, 2013, 11:33:49 »
Noir, не се шашкай!
Хич не те интересува как ще го направят. Просто се подготви за щателна проверка на качеството и бъди готова да не ги оставяш на мира докато не получиш качествена рокля или сумата с компенсация. Аз, когато се наложи да спеша малко салона за моята рокля, едно време, просто в главата си имах ясен и конкретен план какво правя, ако те се изложат, споделих им, че не аз съм в безисходица и явно е било пределно ясно в гласа ми, защото на мига получих каквото трябваше. Ако отидеш с нагласата, че нямаш избор ще ти се качат на главата, те *db*надушват страха
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #190 -:
април 06, 2013, 13:15:30 »
Цитат на: pebbles в април 06, 2013, 11:33:49
те *db*надушват страха
Като кучета, но иначе е така, още от началото трябва да знаят, че клиента и ниговото желение е най-важно. Не се примирявай с нищо по-малко от перфектно! В крайна сметка ти плащаш за идеалната рокля, а не за горе-долу задоволителен резултат.
Успех!
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #191 -:
април 06, 2013, 14:26:12 »
Arcadia, отиди и пак я премери тази рокля. Щом ти е харесала достатъчно, за да я капарираш, значи ти е харесала
Момичетата преди мен са го казали - няма рокля УАУ
Аз всеки ден се чудя дали избрах правилната рокля, дали не е прекалено обикновена, ще приличам ли с тази рокля на булка и т.н. Моята се шие в Асеновград и понякога дори не мога да се сетя точно как изглежда
защото нямам снимка
Точно преди да влезна във форума видях във ФБ, че Ивоар са направили реплика на Джема /прилича на нея/ и на още една рокля и пак си мислех дали моята роклята е хубава
Така, че отиди и пак я премери, ако харесаш друга, просто ще ти изгори капарото
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #192 -:
април 06, 2013, 14:46:45 »
O нее джемата беше моята мечтана рокля!!Страхотно са я докарали, но направо не трябваше да я виждам!
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #193 -:
април 06, 2013, 15:03:03 »
Добре е направена, наистина, поне така изглежда на снимките
Мрявче, сега и на теб да ти кажа, че сигурно и твоята рокля е хубава и ти стои страхотно, така че не я мисли тая Джема
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #194 -:
април 06, 2013, 15:03:22 »
Мале, колко добре са я издокарали джемата не е истина!!!
И другите им рокли са супер яки на доста добри цени, сега направо и мен ме хвана яд, че не ги видях по-рано.
А за роклята уау, предвид че обикновено булките са красиви, стройни девойки и общо взето всичко им стои страхотно е адски трудно да имаш твоя рокля. Да, аз много си харесвам моята, но наред с нея, поне още 3-4 биха могли преспокойно да са моите рокли, защото стояха много добре и бяха красиви и по мой вкус!
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...