Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:33:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част  (Прочетена 185441 пъти)

katerinaatan
Сватбар
Публикации: 205

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: април 03, 2013, 12:44:03 »

Щях да се радвам и във Варна да има... blush
Активен
cherry_lady1984
Сватбар
Публикации: 278

28.07.2013 е датата на нашата лилава приказка

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: април 03, 2013, 12:53:07 »

отношението наистина е много добро.отидох там с идеята че искам рокля с обръч. показаха ми няколко модела на булчинкски рокли докато избера,впоследствие смених модела и то по телефона,нямаше никакъв проблем.бях предупредила че обувките са ми високи да я оставят по-дълга.като я облякох нямаше нужда дори да се скъсява.за другата рокля дори нямах идея какво искам.показаха ми много и различни модели,тогава избрах една пепел от рози малко по-дълга от под коляното.сега последно като ходих я видях тази рокля в дълъг вариант розова.смениха ми я без проблем,като корекциите са безплатни.относно обувките-пробвах над 10 чифта.имам проблем с краката-не са дълги,а пък са широки и затова трудно си намирам удобни обувки.тези които поръчах бяха на средно висок ток и много удобни.
хората се съгласиха да си занесем наш алкохол за украсяване.
иначе това което казва машка е вярно,роклите на горния етаж могат да се ушият по вашите мерки,което е добре,защото седи като излято.
Активен
Evriala
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: април 03, 2013, 21:53:25 »

Момичета , да ви се похваля имам си рокля  yahoo, най-хубавата на света  yahoo
Взехме я от Асеновград само за 360 лв. - беше намалена от 460 . между другото почти във всеки магазин ни правеха отстъпки като чуеха бюджета ни  от 300-350. Като я снимам ще кача снимки. Успех на всички в търсенето на РОКЛЯТА !
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: април 03, 2013, 22:00:06 »

Честито, мила! Много се радвам, че си намерила РОКЛЯТА! А готова ли я взе или ще ти я шият? Кога ще си я вземеш или вече е при теб?
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: април 03, 2013, 22:03:52 »

Евриала, честитооооо Bravo Много добра цена Wink В Бургас късите роклички са по толкова smile Мацки, явно има и доволни и не толкова доволни от Сватбения център smile Както Ани е разбрала - имам работа в София около 15.05 (ще защитавам дипломната работа, която сега пиша  pleasantry ), така че ако имам време ще прескоча да разгледам   danceg Благодаря за поясненията относно ушиването на роклите за да знам къде да влизам и меря  girl_wink
 Offtopic Иначе и на мен не ми хванаха окото роклите им в сайта, но пък може да харесаме костюм или халки или пък други аксесоари   danceg
Активен
Evriala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: април 03, 2013, 22:24:17 »

Благодаря ви ! Готова я взех, тя беше моя номер, само ми я скъсиха и толкова. Сега е при мен и си я обличам  и си се фръцкам пред огледалото и много й се радвам
Активен
Evriala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: април 03, 2013, 22:25:53 »

Муцка успех на защитата!
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: април 04, 2013, 08:44:12 »

Mucka, успех на защитата  good
Щом имаш идване до София, отдели си време да разгледаш още няколко магазина.
Не зная с какъв бюджет разполагаш, но можеш да видиш и в Палома Фешън. Там също има хубави рокли, на добри цени. А и април ще имат нова колекция. А ако не намериш в София, можеш да минеш и през Асеновград, ще ти трябва и една нощувка, все пак е път. А и когато ходиш през делничните дни в сватбените салони - в София или в Асеновград, нещата се случват по-бързо, защото няма много хора, както през уикендите smile
Активен
Arcadia
Любопитен
*
Публикации: 24

« Отговор #173 -: април 05, 2013, 13:57:37 »

Момичета "голяма драма" ми се получава нещо...капарирах си рокля, която не е точно това, което си представях. Но толкова ми беше писнало вече от обикаляне и се отчаях и супер спонтанно отидох и я капарирах тази, която се доближава до представите ми. Сега почвам да се чудя, дали не съм сбъркала и от къде мога да си намеря по-хубава и дали ще искат да ми върнат парите от капарото ако случайно си намеря по-хбава  cray
Лошото е, че нямам и особено време вече за шиене или поръчване, понеже сватбата ми е юни...
Май ще се примиря все пак, че няма да имам рокля УАУ  sad
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #174 -: април 05, 2013, 14:03:28 »

Ами съжалявам, че ще те разочаровам, ама капарото се дава точно за това...с опция, че не се връща ако се откажеш blush Аз ако бях нямаше да ти го върна...защото аз ще си знам колко клиенти съм върнала, защото роклята е заета smile
Активен
IvaGeorgieva
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #175 -: април 05, 2013, 14:09:58 »

Със сигурност няма да ти върнат капарото...защо не пробваш да говориш с тях и да ти ушият друга...това което искаш ти...и ти ще си доволна и те ще спечелят от теб...а и за 2 месеца все ще я направят....другият вариант е да прежалиш парите които си дала, но да си с рокля, която искаш...
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #176 -: април 05, 2013, 14:12:55 »

Ако капарото не е нещо от сорта на половината рокля направо го прежали. Иначе до юни имаш време за шиене, ама трябва да побързаш, вместо да се самосъжаляваш girl_wink Дано си намериш това, което искаш heart
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: април 05, 2013, 14:31:09 »

Питай дали може да смениш роклята с друга, но пак от същия магазин, така може да не загубиш капарото или поне не цялото и да си избереш друга рокля или питай дали може да ти ушият и да пренасочиш капарото така.
Успех!
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #178 -: април 05, 2013, 14:33:06 »

Ако имаш финансовата възможност си потърси друга рокля - за шиене преди баловете не мисля, че ще стане, така че обиколи някакви магазини и ако не си намериш друга, тази която те чака може би пък да е твоята. Wink Капарото няма да ти го върнат, евентуално ще ти дадат друга рокля обаче, ако те шият или предлагат нещо друго може да я замениш в най-добрия случай.

Активен
malkabulka
Професор
Публикации: 394

31.08.2013

« Отговор #179 -: април 05, 2013, 14:35:27 »

Arcadia, не се шашкай. Мисля си, че щом все пак си я харесала достатъчно, за да я капарираш, значи не е чак толкова далече от идеалната рокля. Аз съм доста нерешителна, и си оставих около месец да я премислям преди да капарирам, ходих и я мерих 3 пъти през това време, и въобще голямо чудене се чудих. Тъй като и аз понякога имам склонността да поставям под съмнение избора си, в крайна сметка разбрах, че има хиляди разкошни рокли, но само тази ми стои по онзи начин...Та това си и остана роклята. Надявам се чуденката ти да е неоснователна и да си щастлива с роклята, която ще носиш в деня на сватбата си. А и булката далеч не е само една рокля, нали?  Wink

П.С. избери си втора рокля, удобна и приятна за тържеството, която ти харесва, така ще имаш вариации и ще си по-спокойна една идея. Успех и горе главата!
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: