Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:33:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част  (Прочетена 185440 пъти)

Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: април 03, 2013, 09:52:21 »

Муцка, в аутлета на сватбения център има също така доста бюджетни неща. той си е пак там, на долния етаж.
Средата на м.май съм в София и мисля да го посетя, ако дотогава още не съм си купила рокля smile
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: април 03, 2013, 10:02:07 »

Не искам да те разубеждавам, но заради Сватбен център София да идваш специално до София според мен не си заслужава  blush
Нищо против салона не искам да кажа, просто такива рокли има и в другите салони с по-ниски цени и най-вече в Асеновград  pardon
Не че няма какво да премериш там, но роклите не са "Уау". Единствено колекцията White One е по-интересна  pardon
Според мен разгледай най-напред сайта им и виж дали нещо ще ти грабне окото  pardon
Разбира се, ако имаш път до София по друга "работа" и съчетаеш двете неща, е друго нещо  pleasantry
Активен
cherry_lady1984
Сватбар
Публикации: 278

28.07.2013 е датата на нашата лилава приказка

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: април 03, 2013, 10:11:46 »

а пък според мен трябва да дойдеш,нищо не губиш.все пак надали може да се придобие цялостна представа за моделите от интернет.ако си готова да дадеш повече парички може да намериш определено много хубави неща.и както и преди казах можеш да си купиш и другите необходими неща.ако не сте купили костюм за твоя мъж там наистина избора е голям.моя мъж го облякохме изцяла от там,вкл.обувките.аз съм много доволна от тях.спестиха ми много време и обикаляне. smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: април 03, 2013, 10:15:22 »

Аз 1 път ходих и то на опознавателна обиколка, без да пробвам, но ми стори, че има много модели, които в сайта ги няма. А и в сайта изглеждат по-грозни, на живо изглеждат много по-добре.
Активен
cherry_lady1984
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: април 03, 2013, 10:27:15 »

напълно си права рататуи!и за да докажа думите си давам списък на това което сме купили от тях:
-булчинската ми рокля-правят ги в цвят по ваш избор.
-костюм,обувки,риза,вратовръзка и кърпичка за моя мъж.
-халки.
-рокля за кръщенето на племенника ми и обувки по поръчка/пробвах бели,ще ми ги направят розови/.
-ритуални свещи.
-цялата украса/вино,шампанско,бокал,свещи и чаши/.
-мида поставка за халките.
-кутийка за косичката на племенника.
-подаръчета за гостите.
-късметчета.
-етикети за ракия.
мисля че е това дано не съм пропуснала нещо.
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #155 -: април 03, 2013, 10:49:46 »

И аз споделям мнението на момичетата за Сватбения център, че на живо няма общо със сайта си, в който моделите са снимани лошо. Има избор на много и различни модели като цена и кройка. Предимството е, че е просторно и има две пробни, от вратата с теб тръгва консултантка, която вади всички рокли, които харесаш и ти ги носи в пробната, помага ти да се облечеш, обува ти обувките, облича ти болеро, слага ти воал, закача презрамки, ако не ти е удобно. Можеш да се снимаш как изглеждаш, без проблеми. Има две големи огледала, на които да се видиш и подиум, не те карат да бързаш, можеш и сто часа да пробваш. Роклите, за които се поръчват бройки поради разлика в дължина или друго, се правят за срок от 40 дни, казвам го за момичетата, които гонят срокове.

Мисля, че за всеки има цени и варианти там и най-малкото са удобни заради това, че на място има всичко, което ти трябва, за да се видиш в завършен вид - цял щендер с була, дълга редица с шаферски рокли и сака, отделно дори и абитуриентски рокли.

Offtopic
Имат страшно много обувки - от много елегантни до напълно равни, с различни модели, които предлагат в двайсет и няколко цвята. Обувките са с български калъп и са удобни за крака от първо слагане, това го казвам за момичетата, които не се чувстват удобно в късите китайски обувки. Не е същото, когато после договаряш дължина на роклята и не можеш да си представиш крайния вариант или трябва да отидеш няколко пъти, за да прецениш коя рокля с кои обувки ще върви. Цените на обувките са от 30 до 60лв.

Наистина има и секция за младоженци с всякакви костюми, фракове, смокинги, ризи и вратовръзки. Не знам като цени как са те, защото не съм обръщала внимание.
Имат и две витрини с халки, едните ми се видяха добри като цена - някъде по 43лв./грам, има и по-скъпи, но аз не съм се интересувала от златни халки и само отгоре погледнах.
Активен
cherry_lady1984
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: април 03, 2013, 10:55:42 »

споделям мнението на деничка.който иска инфо нека пише на лични за да не спамим тук! smile
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: април 03, 2013, 11:01:29 »

Ок, през вашите очи така изглеждат нещата  pardon
Но момичето все пак е от Бургас, ако не се лъжа. За това казвам, че за мен няма смисъл да се грабне от Бургас само заради Сватбения център  pardon

Всеки сами решава как ще си харчи бюджета smile
« Последна редакция: април 03, 2013, 11:05:26 от ma6ka_ » Активен
bbride
Професор
Публикации: 439

« Отговор #158 -: април 03, 2013, 11:22:40 »

Аз в събота ще бъда в района на Сватбения център, май ще ме убедите да мина да го видя smile Може най- накрая да се престраша да пробвам някоя рокля  smile
Активен
cherry_lady1984
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: април 03, 2013, 11:27:48 »

аз точно заради това написах какво сме купили от там.с едно идване ще може да си вземе много неща.ще и спести много време. smile
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 03, 2013, 11:57:36 »

Момичета, ще ме извините, че от нищото се включвам и аз, но не смятам, че ако Муцка няма друга работа в София трябва да бие целия този път и време само, за да дойде в Сватбения център. Да, удобство е, като всичко ти е там, но не и да биеш стотици км само за него.. Аз ходих в Сватбения център няколко пъти, както за сватбата на брат ми, така и за моята, но на нищо не се спрях. Всичко си е до избор.  Offtopic Относно украсите там ми направи впечатление, че някои неща бяха по-завишени от други места.
Иначе, доколкото разбрах Муцка има път към София, така че ако й е удобно нека го види. Колкото повече, толкова повече smile
И една нежна прелест от мен:

* 20111125142551302.jpg (68.77 KB, 720x960 - видяно 374 пъти.)
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #161 -: април 03, 2013, 11:59:11 »

Аз бях в свтабения център и честно казано на мен лично роклите не ми харесаха, имало и някакъв долен етаж, на който също имало рокли, не съм ги видяла с очите си, но това, което беше на горния не ми направи голямо впечатление.
За мъжките костюми, този, който ние купихме от сватбения център си струваше и цената и изглеждането.
Активен
cherry_lady1984
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: април 03, 2013, 12:00:52 »

аз преди да отида там бях готова да тръгвам за асеновград,така че човек не бива да се ограничава. smile
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: април 03, 2013, 12:25:16 »

На долния етаж са моделите на White One, но са ограничени като размери и модели. И ако нещо ти хареса и ти стане, вземаш тази рокля, а не поръчват нова за теб  pardon
Моделите, които са на горния етаж могат да се поръчват, доколкото разбрах  pardon и да се шие по поръчка, като срокът е много добър - 1 месец.
Иначе отношението е добро, обслужването също, момичетата са мили и любезни и обясняват, няма лимит на премерените рокли, имат виждане за моделите и предлагат точните модели, които биха стояли добре на конкретния клиент, но това мисля е в почти всеки магазин  pardon
Относно обувките, минала седмица ходих специално да си поръчам, но това което исках не можело  nea

Аз лично харесах повече неща в Асеновград при Стоян Радичев, във Версай и в Fortuna Style , отколкото в Сватбения център.

Това си е мое мнение и не ангажирам никой, просто споделям какво съм видяла  pardon
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #164 -: април 03, 2013, 12:34:55 »

Сватбеният център е удачен вариант за всички момичета от София и околностите, които са ангажирани и нямат време за пътуване до други места или ходене по различни магазини, за да се окомплектоват. Предимството е, че всичко е на едно място, не претендирам за информираност, че са най-богати или интересни като модели. Аз видях, че имат всякакви варианти и откъм цена, и откъм кройки и това ми направи добро впечатление.

Аз самата имам прекалено ограничено време, за да обиколя дори софийските магазини, какво остава за тези в другите градове, така че не препоръчвам човек да загуби толкова време само за рокля. Емоцията е приятна за много хора, предполагам, но за мен би било спасение всичко да стане лесно и бързо. И определено след като една жена намери роклята, си отдъхва и може да се заеме и с по-важните вече неща.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: