Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 13:30:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Искате ли да си разменяме подаръци за Великден  (Гласуването приключено: март 14, 2013, 21:21:49 )
да - 21 (91.3%)
не - 2 (8.7%)
Общ брой гласове: 23

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Великденско зайче бъди и съфорумка усмихни!  (Прочетена 45282 пъти)

_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: април 03, 2013, 07:23:10 »

Аз реших към 12ти да пращам пакетчето, вече е готово. Нямам търпение да има нова с получен подарък  smile smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: април 03, 2013, 20:25:43 »

Днеска намерих и купих по-голямата част от моя подарък, а другата съм я набеляза и тия дни ще я взема  yahoo Дано и да се хареса, толкова колкато и на мен.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: април 14, 2013, 11:16:43 »

никой не пише в темата, аз не успях да пусна пакетчето тия дни, но се надявам тия дни да го пратя  good
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: април 14, 2013, 12:39:18 »

Аз също мисля тези дни да го пусна, вече е готово всичко, само се чудя от къде да намеря кутия да го сложа, че ме страх да не се счупи.
Активен
Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: април 14, 2013, 13:06:06 »

Аз изобщо не съм готова с подаръка, но тази седмица излизам на покупки. Ммного ми е трудно да разгадая вкуса на моето обектче, но ще действам по интуиция и дано подаръка да се хареса.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: април 14, 2013, 13:12:11 »

И на мен ми беше супер трудно, да купя подарък на някой когото не познавам, а и дали ще му хареса?!? Дано да се хареса, че съм го избирала толкова много....
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: април 14, 2013, 13:47:31 »

Ееех, от кога чакам темата да се раздвижи  yahoo Аз съм готова с подаръка и нямам търпение да го пращам вече, но все ми се иска да изчакам малко преди празниците, за да има повече празнични емоции  blush
Освен това съм много доволна от избора си и нямам търпение за реакцията на моят туристически обект  blum
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: април 14, 2013, 14:07:33 »

Можете ли да ми кажете дали в куриерските фирми могат да ми дадат кашонче или кутия, в която да сложат подаръка, защото е чупливо? Чудя се къде да го сложа, за да стигне цял до моя обект  nea
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: април 14, 2013, 14:08:07 »

продават, да.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #99 -: април 14, 2013, 15:25:06 »

А пък аз съм взела решение какво да подаря и даже имам голяма подкрепа от съфорумка, а и от друг човек (като се получи нещичкото ще кажа повече), НО още не съм започнала майсторенето  GROAN Пет пъти се сменяха детайлите, обаче е крайно време да се направи, за да не се забави подаръчето и великденското ми зайче да се натъжи  sad
 Браво на тези, които вече са се справили в избора и са готови за изпращане  Bravo
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #100 -: април 14, 2013, 15:26:32 »

Аз съм наполовина готова, напоследък нямам голям напредък. Но пък май ще се запази първоначалната ми идея за дата Bravo
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 944

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: април 14, 2013, 16:28:59 »

Аз днес го харесах и взех  yahoo Бях измислила друго нещо, но това като го видях и бързо си смених мнението, защото е много красиво и мнооого ми хареса, даже си взех и за себе си blush Не се чудих много много, но се притеснявам дали обектът ми ще го хареса girl_impossible Аз мисля по пощата утре да го изпратя, то си е в кутия, така че нямам притесния girl_wink между другото съм сигурна, че в пощите продават кутии, различните размери са различни цени, купувала съм
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 944

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: април 15, 2013, 12:42:36 »

Момичета, нямате си представа какъв ужас преживях преди малко в Български пощи cray Бях си опаковала подаръчето с шаренка хартия, лепнала си бях имената на опаковъчната хартия, а върху самата кутия бях лепнала едно послание за обекта, защото кутията е залепена от магазина и не исках да я отварям. Случи се следното - седях пред гишето 10-ина минути, при което казах на служителките да ми обърнат малко внимание, те седяха и си говориха глупости. От там като се ядоса тази от гишето, взе ми пакета, каза че не може така да се изпраща, разкъса ми хартията, махна ми посланието, каза да съм си го била пъхнала в кутията, аз й казах, че не може, защото е залепена и не искам да я отварям, тя каза, че проблема си е мой, и не можело с такава шарения да изпращам, ако искам с Български пощи, ако не да си я изпращам с куриер, но аз казах, че тя вече ми го разкъса пакета така или иначе. Преопакова го бясно и мятайки хартия навсякъде и ми го даде адресите да си ги напиша на ръка с една непишеща химикалка, то стана грозно и ужасно cray cray cray Взех й имената и написах едно оплакване, то това не е истина просто, направи ми пакета на нищо и аз бях толкова ужасена и втрещена, че го изпратих така, просто бях стъписана, а трябваше да си го преопаковам и да го изпратя от друго място cray cray cray Съжелявам за дългите и несвързани изречения, но съм много афектирана в момента. Който го получи (от Адриана Маслинкова), извинявам се за ужасното състояние, да ми пише на лични, поне да си изпратя посланието, което си бях намислила) Cray
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: април 15, 2013, 12:47:42 »

Какви ужасни и невъзпетани хора! Много тъпо е направила тази....., но ти недей да си хабиш нервите за няква си там смотанячка, сигурна съм, че твоя обект ще е довелен и така!
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #104 -: април 15, 2013, 12:48:49 »

Спокойно, нищо не е станало girl_wink Нали каза, че е било хубаво опаковано, вече се знае biggrin Това майтапче blum Важното е, че си се постарала, другото не е зависело от теб girl_wink Вярвам, че и твоето обектче ще те разбере smile Такива са понякога, но се замислих как и аз да го пращам, че да не си събирам хартиите от земята...
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: