Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:21:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ОБУВКИТЕ - 9 -та част  (Прочетена 200074 пъти)

casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #360 -: април 20, 2013, 21:14:52 »

Роклята даже и с шлейф се прави така, че отпред да е точно в смисъл да не е по-дълга от височината, а само шлейфа са влачи т.е. отпред няма какво да се влачи ако всичко е ОК. Иначе за шлейфа винаги съм казвала, че всички със трябва да мислят и как да го прибират, ако искат и да се забавляват girl_wink

П.П А пък въпросния шлейф така може да се настъпи, че тези които си мислят че е нищо да се влачи са в голяма грешка...най-малко големи сакътлъци могат да станат...още повече на достатъчно голям ток girl_impossible

Ето това говоря

Дори и нормална рокля без шлейф се прави така да е 1-2см над земята, но да не се виждат повече обувките, така се прави и шлейфа отпред...влачи се само отзад girl_wink
« Последна редакция: април 20, 2013, 21:23:59 от casky » Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406

« Отговор #361 -: април 21, 2013, 00:44:11 »

И ние се присъединяваме към високите младоженци. Половинката е 1,90, аз съм 15см надолу, но никога не съм носила високи обувки, а и винаги съм стърчала глава и половина над приятелките си, така че все на ниски съм ходила. Аз си харесах ето тези:

Както казах и по-нагоре, нося голям номер и ще си търся обущар, който да ми ги направи, но с по-нисък ток. А за пантофки:
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #362 -: април 21, 2013, 01:10:08 »

Може би не се изразих дпстатъчно ясно, моята рокля е пригодена за височина на обувките 13 см, в това е включен И прикрепения шлейф, т.е. роклята ми със закрепен шлейф + 13 см обувчици, НЕ виси и НЕ се влачи отникъде, но в късните часове като/ако сменя обувките, за да не се налага цяла нощ да ме закрепят с игли, ще се забоде само предната част, за да не се спъвам, задната/шлейфа има възможност и за малко по високо прикачване, така че чак толкова да се влачи, че да ме настъпват и да се спъвам няма. Girl_hide
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #363 -: април 21, 2013, 01:15:34 »

Да, става въпрос за обувки, които имат платформа И от пред! Иначе няма как да се получи разминаване в дължината на роклята и от пред girl_wink Аз затова и съм против такива обувки, отделно ходят като с кокили...каквото и да ми се говори усещането не е същото, също съм имала такива (някой да не реши, че не знам за какво говоря...) girl_wink

Offtopic Отделям изключително внимание на обувката и как "изглежда", даже това е нещото за което може би давам най-много пари, така че обувката е всичко мили дами girl_wink Иначе има ядове...
« Последна редакция: април 21, 2013, 01:19:40 от casky » Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #364 -: април 21, 2013, 10:15:13 »

evyevy, и аз имам подобна ситуация, моя е висок, но и аз не съм ниска, ако съм с високи обувки до него ще съм добре, но ще съм като гигант пред гостите. Wink може би в крайна сметка няма да е с ток над 7-8 см, за да знам че ми е удобно поне. Междудругото, снощи се замислих, че за ресторанта най-удобни биха били обувки за танци - те по принцип са удобни, красиви, а и имат готини подметки за танци, може да са полезни като втори обувки Wink

Мрявка, с роклята всичко ще е ок, със сигурност ако го изрепетирате веднъж вкъщи ще знаеш как трябва да стане; )
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: април 21, 2013, 10:31:18 »

на мен  пък дори не ми е хрумвало, като съм имала високи гаджета, да се опитвам да компенсирам с токчета целенасочено, нося си такива обувки, каквито искам, не ме притеснява че съм нисичка. убедена съм че изглеждате супер сладко и с голяма разлика във височината, за мен лично това е харизмата на двойката- освен в приликите, в различията good. изказвам мнението си, защото напоследък все чета че момичета се притесняват и търсят по-високи обувки за да настигнат кавалера поне донякъде. Мацки, супер сте, ако не са ви удобни високи обувки, си носете каквото ви е кеф. Това исках да вметна. give_rose
п.с постът ми е насочен към нисичките булки и е най-добросърдечен, моля да няма сръдлички tease
Активен
evyevy
Професор

« Отговор #366 -: април 21, 2013, 13:42:21 »

Vivi, и аз си мисля за ток не по-висок от 6-7см, и да - и аз обмислях обувките за танци, но както казах моите обувки трябва да са по поръчка и не зная дали обущаря ще ги направи удобни. Сега съм в чуденка дали да търся обущар въобще или да си ги купя от нета..
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ

« Отговор #367 -: април 21, 2013, 13:50:47 »

Еви, според мен дали ще ти ги направи обущар или от нета е горе долу все тая, тъй като пак няма да може да ги пробваш предварително, може би нета е дори по-добър вариант, има доста избор и със сигурност ще си намериш номер. Поне аз сега като гледах има избор и за 42 номер (не знам кой номер носиш, но едва ли е повече от това Wink)

Междудругото показаните модели от теб са страшно симпатични! smile
Активен
evyevy
Професор

« Отговор #368 -: април 21, 2013, 15:24:30 »

Виви, за огромно мое съжаление нося по-голям номер от 42 smile, срам, не срам, но това е истината. От години си купувам обувки само от нета и винаги съм се чудила откъде ще си набавя сватбени обувки като ми се наложи, даже се смеем с половинката, че доста парички трябва да си приготви, като идва да ме вземе, че докато напълни този плавник  funnytooth Та проблема ми е, че точно бели сватбени обувки в нета моя номер не си харесвам, от друга страна не познавам добър обущар, на който да се доверя..
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ

« Отговор #369 -: април 21, 2013, 16:10:48 »

Оххх, търсих и само това намерих:

http://www.girlsofelegance.co.uk/acatalog/Size-9-10-Wedding-Shoes.html

Има до 44 номер и има моделчета подобни на тези, които си харесваш. Wink Търси най-добре в нета, поръчай си даже примерно 2 чифта и после върни тези, които не ти харесват - аз редовно така правя, а предвид че е за важен повод още повече! Аз лично на обущар, ако особено не си ползвала до сега не бих имала много вяра, а и все пак и той трябва да намери толкова голяма подметка на официална обувка, което може и да е пак проблемно, ако е за нисичка обувка може и да е по-добре.

Успех ти желая в намирането на красиви, удобни и големи обувки!  girl_wink  good
Активен
evyevy
Професор

« Отговор #370 -: април 21, 2013, 17:45:55 »

Vivi, много ти благодаря, сега ще го разгледам. Все някъде нещо ще намеря, в краен случай - босичка smile
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #371 -: април 21, 2013, 19:20:11 »

Момичета да дам отчет за видяното днес... Преди време споделих с вас обувки на Bershka, които днес видях на живо - цветът е по-скоро в бежовата гама, от колкото в розовата. Платформата е доста висока и ми се сториха малко неудобни. Аз лично пробвах ниския им вариант за късните часове, защото официалните ми обувки са дантелени и много се доближават до тези. Останах разочарована... Отстрани това не е тюл или друг вид мрежест плат, а имах чувството че е направо пластмасова мрежа. Много грубо и недобре за босо краче. Подметката е доста хлъзгава и негъвкава, и са доста неудобни...

В замяна преоткрих балерините на Stella McCartney и грабнах тези без да му мисля много - ужасно удобни и леко луди за сватба и диви танци tease  DANCE
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: април 21, 2013, 19:55:36 »

Josephine®, балерините на Stella McCartney  heart heart heart heart heart

и аз ги исках, ама милото каза, че не мога да си износя балерините вече, защото съм все с кецове
Честито!!!!!!!!
Активен
Hope4Everton
Ентусиаст
**
Публикации: 127

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: април 21, 2013, 21:45:23 »

Момичета, аз трябва да открия обувчици, дали сандалки или балеринки, с които да съм от самото начало на лудницата до последния танц. Притеснява ме, че не на всички рокли отиват ниски обувки. Та в търсене съм, както на рокля, така и на обувки.  nea nea
Активен
Hope4Everton
Ентусиаст
**
Публикации: 127

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: април 21, 2013, 21:49:30 »

Представям си се с нещо подобно като че ли....

* Desktop12.jpg (25.56 KB, 269x380 - видяно 5230 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: