Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 16:27:12
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Гримът 7-та част
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Гримът 7-та част (Прочетена 164650 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Гримът 7-та част
«
Отговор #90 -:
април 02, 2013, 18:23:28 »
аз си купих на артдеко гланц, държи много, но е 18 лв. за червила има основи за червило.ама ти няма да си с такова.ето откъде:
http://www.enzo.bg/artdeco/lip-care-hydra-lip-booster-bljask-za-ustni/
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #91 -:
април 02, 2013, 18:30:03 »
благодаря ти емииии - ще го търся някъде по парфюмериите при нас ако не ще го поръчам - на фона на цялата сватба - 18 лв за да не се налага да си слагам през 5 минути ми се струват идеално решение :-))
Активен
emmmmmy
«
Отговор #92 -:
април 02, 2013, 18:35:55 »
Цитат на: ELCHOOOOOOO в април 02, 2013, 18:30:03
благодаря ти емииии - ще го търся някъде по парфюмериите при нас ако не ще го поръчам - на фона на цялата сватба - 18 лв за да не се налага да си слагам през 5 минути ми се струват идеално решение :-))
http://nardis-bg.com/index.php?frame=contacts
това е адресът на представителите им за БГ, не е много разпространено по по-общите магазинчета, затова ти го давам. може и по тел всъщност да ги питаш къде са им представителните магазини
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #93 -:
април 02, 2013, 19:26:28 »
Цитат на: emmmmmy в април 02, 2013, 18:35:55
http://nardis-bg.com/index.php?frame=contacts
това е адресът на представителите им за БГ, не е много разпространено по по-общите магазинчета, затова ти го давам. може и по тел всъщност да ги питаш къде са им представителните магазини
Има ги в Beauty Zone
Активен
emmmmmy
«
Отговор #94 -:
април 02, 2013, 21:50:46 »
едно предложение:
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #95 -:
април 03, 2013, 09:01:17 »
Цитат на: Lillly в март 28, 2013, 16:23:10
Ето едно предложение и от мен:
Чудя се дали не е малко тъмен, но все пак сватбата се води вечерна.
Ако ви интересува ето гримьора -
Татяна Слепцова-Тита
- водещ гримьор на международни филмови продукции у нас, завършила Националната художествена академия и специализирала във Ведическия университет Maharishi в Холандия. И линк към IMDB
http://www.imdb.com/name/nm2714354/
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #96 -:
април 03, 2013, 09:21:06 »
Цитат на: Lillly в март 28, 2013, 16:23:10
Този грим е на Красимира Петкова за фотосесия на Стоян Радичев
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.297000803743854.64668.100003018093570&type=3
Да няма засегнати гримьори
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #97 -:
април 03, 2013, 09:25:05 »
Цитат на: ma6ka_ в април 03, 2013, 09:21:06
Този грим е на Красимира Петкова за фотосесия на Стоян Радичев
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.297000803743854.64668.100003018093570&type=3
Да няма засегнати гримьори
УППС!
Моя грешка значи! Извинявам се!!! Просто гримьорката от снимката много ми заприлича на Татяна... Възможно ли е да общо дело, защото Краси е мургава... Всъщност няма никакво значение! Грима е страхотен и заслужава адмирации
«
Последна редакция: април 03, 2013, 09:30:32 от Josephine®
»
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #98 -:
април 05, 2013, 15:23:01 »
Ето още един, залагащ повече на миглите:
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #99 -:
април 06, 2013, 09:33:19 »
Здравейте момичета. За момичета които сами ще си правят грима - искам да похваля продуктите на essence и catrice Снощи ходих на нощно каране на алеко и реших да си направя експеримент реших че ако там ми изкара грима и на сватбата ще изкара - гримирах се тип опушен грим като ползвах - дълготраен черен молив и черни сенки на essence, водоустойчива очна линия тип писалка и основа за грим пак на еssence, сенки палитра четворка кафяви и пудра мат на essence, моно сенки на catrice, руж catrice и фон дьо тен афинитон на майбълин - спирала на essence водоустойчива Essence - Volume Boost Mascara Get Big Waterproof ( но не съм доволна много слепва миглите ). Та горе беше по-голям ад отколкото очаквах имаше много силен вятър особено на лифта и при всяко качване директно в очите ( защото със всичкият си акъл реших че нощем нужда от очила няма) ми духаше хипер силен вятър около 5-10 минути нон стоп. Естествено очите ми почнаха да сълзят яко - направо си плачех и като си бършех сълзичките видях че имат лек отенък на черни и си казах е до тук беше - е да ама не след 3 часа каране след които си изплаках очите от вятъра само ъгъла на очите където най яко ме беше духало и където не спрях да се бърша през цялото време се бяха изтрили сенките и молива - грима изглеждаше чудесно независимо от това и аз останах много доволна. С лека корекция от джобния несесер станах бомба- едва ли ще съм подложена на толкова рев и такива безумни атмосферни условия на сватбата така че за мен този грим е о.к.За сметка на това обаче лаковете на essence не струват- един ден и айде - вярно мия чинии и всичко присъщо за една майка и домакиня , но за мен е прекален нетраен- в този ред на мисли идей за хубав лак в ценови диапазон около 6 лв.
«
Последна редакция: април 06, 2013, 09:36:00 от ELCHOOOOOOO
»
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #100 -:
април 06, 2013, 15:27:58 »
Цитат на: Josephine® в април 03, 2013, 09:01:17
Ако ви интересува ето гримьора -
Татяна Слепцова-Тита
- водещ гримьор на международни филмови продукции у нас, завършила Националната художествена академия и специализирала във Ведическия университет Maharishi в Холандия. И линк към IMDB
http://www.imdb.com/name/nm2714354/
леле, това е гримът! моите очи са зелени и мисля, че ще ми ходи. Още повече, че акцентите ни са лилави....страшно ми харесва!!!
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #101 -:
април 06, 2013, 16:11:18 »
Цитат на: ELCHOOOOOOO в април 02, 2013, 18:18:16
Чудесен грим :-)) както винаги емииии нещата които показваш са уникални.
Сега да си задам аз малко тъп въпрос- на сватбата не искам да съм с червило а само с гланц с цвят близък до праскова е да но като се знам бързо бързо ще изчезне от устните ми - можете ли ад ми препоръчате някаква марка или пък трик с които да остане по дълго а не все да се налага да си слагам :-). Мерси предварително.
до колкото аз съм запозната с гримиране се слага молив, за да стои гланца
Не говоря да се украсиш като маймуна...понеже като го чух това за пръв път точно така реагирах...
Моливът е почти същия цвят
За гланц - аз съм много доволна от Манхатън, един шарен вътре...ама как го обясних
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=263034
«
Последна редакция: април 06, 2013, 16:13:45 от casky
»
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #102 -:
април 06, 2013, 16:59:18 »
ELCHO
, не подценявай емоциите в сватбения ден. И на мен ми сълзят доста очите от вятъра, но грима не ми се разваля тогава. Виж в деня на свтбата от тези емоции, изпотяване на кожата, дори и професионалния грим не беше така добър в края на вечерта, както в началото. Аз essence и catrice въобще не ги харесвам,даже се чудя как съм ги купила
, качеството им отговаря на цената, но това са личните ми предпочитания. Бих те посъветвала да използваш основата на Артдеко.
Доволна съм от сенките на Иглот и Лореал. Но пак ползвам основа на Артдеко.
Аз пък имам положително отношение към лаковете на essence или по-точно към топ лаковете. Имат топ лак с гел ефект или диамнтенен ефект, сложа ли го и лака не мърда поне няколко дни, дори с лакочиститил се маха трудно.
http://4.bp.blogspot.com/-S5-59dY4XhE/TjcIWq92YjI/AAAAAAAAAYQ/Z_Zuj-KdFHQ/s1600/ess_GelLook-TopCoat.jpg
Активен
emmmmmy
«
Отговор #103 -:
април 06, 2013, 17:03:05 »
И аз бих посъветвала да се използват основите на Артдеко. Както и да се вземат от онези оризови кърпички за освежаване на грима, има ги пак на същата марка, особено ако решиш наистина да се правиш сама.
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #104 -:
април 06, 2013, 17:14:03 »
Цитат на: Thea в април 06, 2013, 16:59:18
ELCHO
, не подценявай емоциите в сватбения ден. И на мен ми сълзят доста очите от вятъра, но грима не ми се разваля тогава. Виж в деня на свтбата от тези емоции, изпотяване на кожата, дори и професионалния грим не беше така добър в края на вечерта, както в началото. Аз essence и catrice въобще не ги харесвам,даже се чудя как съм ги купила
, качеството им отговаря на цената, но това са личните ми предпочитания. Бих те посъветвала да използваш основата на Артдеко.
Доволна съм от сенките на Иглот и Лореал. Но пак ползвам основа на Артдеко.
Аз пък имам положително отношение към лаковете на essence или по-точно към топ лаковете. Имат топ лак с гел ефект или диамнтенен ефект, сложа ли го и лака не мърда поне няколко дни, дори с лакочиститил се маха трудно.
http://4.bp.blogspot.com/-S5-59dY4XhE/TjcIWq92YjI/AAAAAAAAAYQ/Z_Zuj-KdFHQ/s1600/ess_GelLook-TopCoat.jpg
Точно същият ползвам - сложих го сутринта и без да съм правила кои знае какво вечерта беше се обелил на много места
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...