Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 00:21:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: 90 дневната диета! - 3  (Прочетена 118956 пъти)

Dara88
Ентусиаст
**
Публикации: 93

« Отговор #90 -: февруари 15, 2013, 09:36:32 »

Къде сте бе, момичета? То бива празнуване, бива, ама вас никакви ви няма? Как сте след снощи, преяли, препили...? Аз не наруших режима, но вечерта сладкото ми дойде в повече като количество. Преди диетата това количество ми беше само увода към същинското хранене, а сега се чувствах преяла. Свил се е тумбака. За днес съм си подготвила портокали и ябълки, но на обедната почивка ще си взема и сурови ядки и други плодове.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: февруари 15, 2013, 10:16:59 »

Да и аз открих, че съм намалила количествата, а това си е доста важно.Аз не преядох, но не бях по диетата.Утешавам се че новия цикъл, ще ми е стриктен и така smile

Днес съм на въглехидрати, но мисля да съм повече на плодове и довечера да хапна едно парче торта smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #92 -: февруари 15, 2013, 10:21:38 »

Стомахът ми продължава да е зле. Днес съм на плодове, ще ям само сварени ябълки с канела. Имам и тахън, който да замести ядките. Утре и в неделя съм на РД- племенникът сава на 3, майка му на 40. Ще видим как ще съм, но не смятам да се държа като щипана госпожица, че пазя диета и да не опитам тортите.
Активен
Dara88
Ентусиаст
**

« Отговор #93 -: февруари 15, 2013, 11:18:36 »

А така Свекърва, я си казвайте и вие прегрешенията, че като са ме нарочили мене  за нарушител № 1 ....biggrin. В момента ям портокалите, но нещо насила ги ям.
Активен
zUzinKa
Любопитен
*
Публикации: 33

« Отговор #94 -: февруари 15, 2013, 16:05:47 »

Здравейте, момичета, слабеете ли  blum На мен днес ми е 22-ри ден, кога минаха тези дни... неусетно  Wink Бобов ден ми е, така че днес съм на ориз с гъбки на обяд , на вечеря също, може и малко варена царевичка да си хапна, че не ми остана много ориз от обяда   blush  Иначе утре ми е въглехидратен и довечера, като се прибера от работа, ще правя 2 неща, не знам още дали ще ги ям, защото малко ме притеснява сладкото , все още, но поне ще зарадвам моичкият  Bravo Едното са Сълзиците, от тях може и да си хапна, защото не са нищо особено като прудукти  Wink Ето рецептата http://yoli-www.blogspot.com/2008/09/blog-post_24.html  smile А другото е един сладкиш от вафли, ще ви кажа и неговата рецептя, някой пък може да пожелае да си го направи, ставал убиец на вкус, а и е много лесен:

4бр. - шоколадови вафли, каквито обичате
1 кофичка кисело мляко
2ч.ч .брашно
1ч.ч. захар
половин ч. ч олио
1ч.л. сода за хляб
3,4 с.л. маргарин
Слага се содата в млякото и се добавят
двете настъргани на едрото ренде вафли,
брашното , захарта и олиото .
Тази смес се слага в неголяма набрашнена тава
и се пече на 200гр.
След като се извади от фурната още докато е топъл
се маже с трите супени лъжици маргарин/може и повече маргарин да се сложи/
и отгоре се настъргват другите две вафли.

Активен
Dara88
Ентусиаст
**

« Отговор #95 -: февруари 15, 2013, 17:01:56 »

Зузинка, къде се загуби? Благодаря за рецептата на Сълзиците, купувала съм ги и ги харесвам, а те били много лесни за приготвяне. Сладкиша с вафлите съм го правила, не е лош, като кекс става.
Активен
Dara88
Ентусиаст
**

« Отговор #96 -: февруари 15, 2013, 20:17:46 »

Еее момичета, само аз ли ще си пиша тук, раздвижете го малко този форум... Моят плодов ден  :rabit:завърши без грам нарушение (е как да не се похваля? biggrin):
11.00ч. - 2 портокала;
13.00ч. - 2 банана;
15.30ч. - 100гр. сурови бадеми;
19.00ч. - ябълка.
Само ако пиех вода, щях да съм бомба.
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: февруари 15, 2013, 21:57:49 »

Аз тук. Днес въглехидратен за мен беше тортен ден сладък и вкусен.
Активен
zUzinKa
Любопитен
*
Публикации: 33

« Отговор #98 -: февруари 16, 2013, 09:03:50 »

Дара, не съм се изгубила, следя си ви всеки ден, но понеже не се тегля и нямам какво особено да споделя, не зная все още какво се случва biggrin Но вече няколко човека ми казаха, че съм отслабнала, а и аз си се усещам по-добре  Bravo Но има още доста време до края на диетата ми, надявам се на много по-добри резултати girl_wink Аз снощи правих сладкиша и Сълзиците, много сполучливи ми станаха. Днес ми е въглехидратен, ще си хапна малко и от двете неща, нищо, че сладкишът не е особено по диетата, в малко количество, мисля, че няма да навреди tease Моят приятел много ги хареса, тази сутрин си хапна стабилно от тях biggrin
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #99 -: февруари 16, 2013, 10:33:07 »

В крайна сметка и ние отидохме на Китайски, не съм по сирената хаха, ето снимка от неизядената вечеря

* IMG_3309.jpg (42.65 KB, 400x267 - видяно 2404 пъти.)
Активен
fibi
Баш Майстор
**

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #100 -: февруари 16, 2013, 10:35:34 »

на следващият ден, нали ни бе Белтъчен, та сложих пилешки филенца, сирената, сметана, бланширах 3 домата, подправки и бутнах във фурната. Стана божествено и ето снимка

* IMG_3315.jpg (58.04 KB, 500x333 - видяно 217 пъти.)
Активен
fibi
Баш Майстор
**

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #101 -: февруари 16, 2013, 10:43:48 »

На Тон му се наложи да отиде на работа сутринта, та снощи готвих по нощите

за обяд имаме спанак с ориз, изкарах рецептата от темата за готвенето, покрай спаначеното руло на Гучи, открих и тях.
Още съм на 4-тата тема, напредвам бавно защото нямам време, но намерих доста интересни рецепти, а спанака с ориз е вкусотия, аз добавих и гъбки

за вечерта още незнам, мисля да направя пак картофено пюре и сигурно ще сваря зелен фасул за гарнитура

Вчера ми се прияде патладжан, много му се кьорих в магазина и не взех.
В кой ден мога да го ям?
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #102 -: февруари 16, 2013, 11:21:34 »

Патладжанът е зеленчук, та мисля, че е за всички дни, в които се ядат зеленчуци. Аз го ползвам за гарнитура тип кьополу. Режа патладжаните на големи шайби /белен/ и в херметическата с малко вода и сол за 15 минути сварявам. Може и на микровълновата, за да опиташ с малки количества. Слагам и месести чушки, които после беля от ципата. След сваряване цедя и намачквам с уреда за картофи. Добавям зехтин, Чесън /ако ядете/ и домати /пресни или доматено пюре/ за киселина.
Употребявам го и за гювеч точно с картофите /както готвим традиционен гювеч/. Ако ядете яхнии, опитай и "попска яхния" за деня на варивата. Чесън, кромид повечко, червен пипер, бахар, дафинов лист, домати, моркови и картофи с малко растителна мазнина, всичко в херметическата за 15 мин., може и в микровълновата да се свари.
Аз вече съм добре със стомаха, много гадно беше.
Активен
fibi
Баш Майстор
**

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #103 -: февруари 16, 2013, 11:44:35 »

да четох за стомаха ти, добре че си по добре, защо не пропускаш водният ден следващият път, вместо да се мъчиш с дни след това да го регулираш.

Аз нямам херметическа тенджера, при мен всичко се готви бавно и славно, а и честно казано незнам как да боравя с такава. За това не съм се дори замислила да купя

Иначе попска яхния не съм правила, звучи вкусно, няма доматен сос, така че едва ли ще ми се образуват киселини като е без хляб.

ооо забравих да кажа че за вечеря на въглехидратния направих зеленчукова постна пица, леле за първи път правя такава, ама си облизахме пръстите, направо муцка

аз кьопалото обичам да си го хапвам с майонеза и мноого чесън.
иначе ми се приядоха патладжанени рулца, ако е разрешено ще ги направя на слеващият млечен и ще Ви ги покажа.
същата рускиня ми ги показа и ги прави редовно по поводи, та така и аз
вчера изненадващо ми се приядоха, аз като бременна не бях такава, какво ми става сега

Активен
Dara88
Ентусиаст
**

« Отговор #104 -: февруари 16, 2013, 15:17:50 »

Зузинка, сладкиша си е точно по режим. Във въглехидратния ден обяда е солен и без продукти белтъчини, а вечерята е сладка и я наричат "греховна", защото можеш да си хапнеш сладкиш, торта, шоколад, дори мляко с ориз и крем карамел.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: