Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 20:40:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: 90 дневната диета! - 3  (Прочетена 118926 пъти)

Dara88
Ентусиаст
**
Публикации: 93

« Отговор #75 -: февруари 13, 2013, 16:17:46 »

Киви, аз не отричам, че имам нарушения (дори пред МЦ си провалих тотално един ден за варива и много се мразех за това). И другите имат своите дребни нарушения (затова харесвам този форум, защото тук пишещите не са се вманиачили), но явно само моите се набиват на очи. Извинявай, ако отговора ми нещо те е засегнал, не искам да развалям добрия тон, просто уточних, че не претендирам за абсолютно и безгрешно спазване на диетата.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #76 -: февруари 13, 2013, 16:37:01 »

Така, така! Карай се kiwi! Хем правят прегрешения, хем по 6кг. свалят Wink. Да има справедливост накаква. smile. От мен рецепти не чакай, аз не съм променила готвенето. През последните години варя месото отделно. Всичко друго е нормална българска кухня /с изключение на мусаката, но нея я правя с тиквички, вместо с картофи/. Месото го ям в протеиновия ден.
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #77 -: февруари 13, 2013, 17:41:33 »

Аз като най прегрешила след половин кило крем карамел ще дам една моя любима рецепта която ако нямате предразсъдъци и решите да прегрешавате с лъжичка захар е идеална. Става за предястие, хапки, кой както предпочита
(хаха - тук в холандия чакат на опашка за тази рецепта, но само аз и брата на Тон я знаем, сега и вие)
основата е пушена сьомга
соса се прави
3с.л. захар
2с.л. бял винен оцет
2.с.л. гладка горчица
4с.л. пресен копър на ситно
6.с.л. олио
ще ви трябват 2 твърдо сварени яйца и намачкани с вилица
каперси
още копър за поръсване.
смесвате продуктите за соса и бъркате докато захарта се разтопи, слагате парчето сьомга в чиния поръсвате със соса,, яйцата, каперсите и доокрасявате с копър.
голяма вкусотия е, няма сол защото сьомгата е солена

п.п. ще видя дали имам снимка някъде
« Последна редакция: февруари 13, 2013, 17:44:08 от fibi » Активен
fibi
Баш Майстор
**

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #78 -: февруари 13, 2013, 19:30:34 »

Съжалявам, но не открих снимка, а бях сигурна че имам.

Дами, вие как ще прегрешавате утре?
Аз ще съм скромна след този крем карамел, взела съм 4 вида сирена от сорта на Бри и крекери, червено винце.
Каквото остане  от сирената ще го направя вдруги ден с пилешко и сметана и цял ден ще имаме за ядене. Нали е белтъчен.

п.п Дара честит ти рожденник!
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: февруари 13, 2013, 19:39:40 »

Аз май ще съм в голямо прегрешение,защото реших да изненадам мъжа с торта сърце,правена от мен,отгоре с ягоди,с шоколад,бисквитен крем и стафиди. Що калории има в нея.....ама любов нали  heart heart heart,да го изненадам с нещо нашият татко.
Активен
Dara88
Ентусиаст
**

« Отговор #80 -: февруари 13, 2013, 20:32:04 »

Мерси, Фиби! Незнам дали да пиша какво съм яла, че имам уплах вече  biggrin , ама айде ще кажа: прегреших с 1/2 варено яйце и парче торта  Torte (друго не съм яла иначе). И ми стана тежко. Сега, след като я изядох си казах "и какво щеше да ми стане, ако не бях хапнала торта?" Абе, яд ме е, много ме е яд. Ама аз все така правя, поддам се на изкушението и после ...  GROAN Утре ми е въглехидратен и ще компенсирам с малко храна. ellimink предполагам, че тортата е вълшебна, щом е направена с толкова любов. Какъв ден ти е утре? Между другото Фиби и аз обожавам крем карамел, това е любимия ми десерт. Предния път си го позволявах (но рядко) във въглехидратния, сега още не съм яла.
« Последна редакция: февруари 13, 2013, 21:10:42 от Dara88 » Активен
Dara88
Ентусиаст
**

« Отговор #81 -: февруари 13, 2013, 20:55:10 »

Ето и една рецепта от мен:
КОКОСОВИ  ТОПЧЕТА

300 гр. чаени бисквити
200 гр. масло
150-200 гр. пудра захар
1-2 с.л. какао
100 гр. стафиди
настъргана кора на 1 портокал
3 с.л. ром
кокосови стърготини за овалване

В кухненски робот се смилат бисквитите. Стафидите се нарязват на ситно. Маслото се разтопява. Към него се прибавят захарта и какаото, като се бърка постоянно за около 1 минута. Прибавят се стафидите, настърганата кора на портокала и рома. Тази смес се изсипва при бисквитите и се разбърква добре до получаването на хомогенна маса. Оформят се топчета, които се овалват в кокосовите стърготини. Оставят се в хладилник, за да се стегне маслото.

Правила съм ги, излизат около 50 топчета и колкото повече стоят, толкова по-вкусни стават. Аз добавих и ситно нарязан шоколад и някои топчета овалях и в шок. пръчици.
« Последна редакция: февруари 13, 2013, 21:11:35 от Dara88 » Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: февруари 14, 2013, 10:54:33 »

И аз направих торта за мъжо, та и аз ще съм в прегрешение, но пък е празник.Иначе картофи на фурна с подправки smile
Активен
Dara88
Ентусиаст
**

« Отговор #83 -: февруари 14, 2013, 11:22:01 »

На мен пък днес ми е ден за въглехидрати и смятам да съм повече от стриктна.
Активен
svekarva

« Отговор #84 -: февруари 14, 2013, 11:28:11 »

И аз съм на въглехидрати, голям късмет  heart. Ще пием чаша вино.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: февруари 14, 2013, 11:44:57 »

На мен също ми е въглехидратен, но го пиша "бегал" ден.  blush Ще имаме гости, поръчали сме суши, а аз в момента творя Крем Брюле  Wink Ще пием вино, така че изобщо......сме извън всякакви режими. До сега бях стриктна, така че не мисля, че ще е кой знае какво, а и утре все пак ще е плодов ден  yahoo
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: февруари 14, 2013, 12:07:27 »

Как ми се яде суши.Няколко от вас писаха и направо ми се къса сърчицето ,че не мога да ям.
Активен
svekarva

« Отговор #87 -: февруари 14, 2013, 13:46:36 »

Има и без риба, само със зеленчуци и авокадо. Като му сложат соев сос и като го топнеш в онова зеленото, може и да мине за истинско суши  Wink
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: февруари 14, 2013, 13:59:28 »

gucci предполагам, че заради бебчетата не искаш да хапваш сурова риба. Но винаги можеш да си хапнеш уромаки с авокадо, краставица, Филаделфия, японския омлет  /по примера на Свекърва/. А ако е защото не е разделно - само с краставици  pardon Честно казано в този режим най-ми е гадно, че не мога да хапвам суши, а е диетично и полезно /по принцип/. Ние вкъщи редовно си правим  pardon
Активен
fibi
Баш Майстор
**

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #89 -: февруари 14, 2013, 14:31:34 »

упс извинявам се, аз бях тази със сушито, но и аз го ядох с авокадо и ми беше вкусно.
Това можеш да ядеш Гери, всъщност можеш и с пушена сьомга, стига да не е вакумирана, а от рибен магазин, в Хеппи има и с хрупкаво пиле, това можеш да си хапваш
Аз смесвам уасабито със соевия сос, по сладко ми е

На мен това ми беше първоначалният план, да направя суши и незнам защо го подминах, сега като съм на плодове и всичко ми се яде.

Ох и както говорите за тортички, аз от месец се гложда на една рецепта за "Ню Йорк чийз кейк", едва се стискам да не ида до магазина

Единствено ме спира че е отвратително времето, духа, ту вали дъжд, ту сняг, ужасно е.
Не е за малката
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: